RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 04:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:56 @człowiek...morza tak apropo twojego cudownego skautingu, twój 1st rounder z zeszłego roku Kam Jones wraz jeszcze z dodatkami poleciał w realu za #38 pick. Jakiś komentarz do tego może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 05:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:14 (edytowane) Zastanawiający zjazd Veesaara w rl Chłop byl przewidywany pod koniec 1st rd a nawet w okolicach #25 w niektórych do wczesnej 2nd a poszedł z 52. Co tam za red flagi sie pojawiły to nie mam pojecia... U mnie Oweh +7 do OKC ciekawe ciekawe, cos w nim Presti zobaczył, moze nowego, lepszego Dorta? Edytowane wczoraj o 05:52 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano wczoraj o 05:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:19 7 godzin temu, ignazz napisał(a): @Sylvinho. zdradzisz sekret czy blefowałeś czy jakbyś miał #3 dalej brałbyś Wilsona? Ciężko powiedzieć. Na pewno nie chciałem przepłacać za ten pick, ponieważ uważam, że top 4 draftu jest bardzo do siebie zbliżone. Podobną ocenę mam też co do dwójki Boozer, Wilson gdzie ten pierwszy jest na ten moment lepszym zawodnikiem ale potencjał według mnie ma wyższy Wilson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 06:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:32 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): @człowiek...morza tak apropo twojego cudownego skautingu, twój 1st rounder z zeszłego roku Kam Jones wraz jeszcze z dodatkami poleciał w realu za #38 pick. Jakiś komentarz do tego może ? kazdemu zdazaja sie bledy! abstrahując od tego, ze za wczesnie na wyrok + nie wybralem go w 1 rundzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, 24kobe8 napisał(a): Zastanawiający zjazd Veesaara w rl Ponoć robota agenta, który chciał go wrzucić do Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Mavs próbowali wbić się do top 4, aby pozyskać topowy talent z draftu. Oferowali kilka picków future, ew. przejęcie wysokiego kontraktu/kontraktów w poszukiwaniu frinchise playera z top 4. Nie udało się. Nie było też konkretnej oferty za 5. pick. W takim razie wybór padł na Keatona Waglera, gracza, którego jestem bardzo ciekaw. Zagrał świetny sezon w ncaa, pokazał świetne czucie gry, inteligencję, umiejętność pisania, świetny rzut z dystansu. Wagler potrzebuje trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do intensywności NBA i musi też nabrać trochę wagi, nauczyć się gry w obronie. Tak naprawdę trudno mi też powiedzieć, czy to materiał na PG czy SG, ciekaw jestem jaką rolę przewidują dla niego w Clippers. Mam nadzieję, że dostanie tam kredyt zaufania i będzie się rozwijał zgodnie z oczekiwaniami. Z pickiem 27. ostatecznie wybór padł na Babe Millera, atletę z dużym potencjałem, który niespodziewanie poszedł do Bostonu z wcześniejszym pickiem, co pokrzyżowalo plany Mavs. W tej sytuacji pick został sprzedany za zastrzeżony w top 8 pick Pistons 27. Detroit pozbyli się dwóch wysokich umów, będą mogli korzystać z usług Lauriego, który już w rl chyba przestanie być zasadzany na ławce. Liczę na to, że ten pick trafi do Mavs. Cleveland polowali na back up rozgrywającego i ew. wysokiego do rotacji. Rozważałem takich graczy jak De Larrea, Kayil, Reed Jr., Ejiofor i właśnie Conwella. Ostatecznie wybór padł na tego ostatniego. Cieszę się bardzo, że został wybrany przez rl Heat. Liczę, że pomimo tego, że jest rookim, szybko wskoczy do rotacji zespołu Heat i także dla mnie będzie stanowił ważne ogniwo z ławki. W Heat nie mają zbyt wiele talentu na pozycjach guardow, także jest tu pole do popisu. Tutaj jestem bardziej zadowolony z wyboru, bo oczekiwania też były dużo. mniejsze. Cavs nie szukali frinchise playera, a jedynie uzupełnienie składu, a w najlepszym razie kogoś, kto w perspektywie czasu może być kimś w stylu fajnego sixmana. Parkiet wszystko zweryfikuje , czekamy na ligę letnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Też tak jak mówiliśmy tym razem przy plejadzie PGs ważne było gdzie kto trafi, chwilowo Ronnie pije właśnie szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Widziano go z Chrisem kompletnie rozluźnionych. 11 godzin temu, Sylvinho. napisał(a): Ciężko powiedzieć. Na pewno nie chciałem przepłacać za ten pick, ponieważ uważam, że top 4 draftu jest bardzo do siebie zbliżone. Podobną ocenę mam też co do dwójki Boozer, Wilson gdzie ten pierwszy jest na ten moment lepszym zawodnikiem ale potencjał według mnie ma wyższy Wilson. Bardziej mnie zastanawia jeden scenariusz. Gdyby GM Kupujacy #3 minimalnie cenił Wilsona nad Boozerem czy byś zrobił wtedy wymianę z dopłatą czy najwyżej z #4 brał Booza. Ten scenariusz mnie zastanawiał tylko w jednym konkretnym scenariuszu że możesz stracić Wilsona. Który możliwe że poprzez obronę będzie lepszym zespołowo wyborem. Bo do końca w moim przypadku nie wiem czy Wilson nie powinien iść wyżej. Stąd pytanie w sumie czysto teoretyczne co jakbym się do Ciebie zgłosił. Edytowane 13 godzin temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 29 minut temu, ignazz napisał(a): Bardziej mnie zastanawia jeden scenariusz. Gdyby GM Kupujacy #3 minimalnie cenił Wilsona nad Boozerem czy byś zrobił wtedy wymianę z dopłatą czy najwyżej z #4 brał Booza. Ten scenariusz mnie zastanawiał tylko w jednym konkretnym scenariuszu że możesz stracić Wilsona. Który możliwe że poprzez obronę będzie lepszym zespołowo wyborem. Bo do końca w moim przypadku nie wiem czy Wilson nie powinien iść wyżej. Stąd pytanie w sumie czysto teoretyczne co jakbym się do Ciebie zgłosił. Brałbym wtedy z 4 pickiem Boozera bo tak jak pisałem całe top 4 to dla mnie podobny poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi