RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Wybiorę do 12tej myślę, jakby następni pytali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Chciałem Carra mocno gdy widziałem że spadł do 18. Chciałem też Gomesa, którego ignazz sprzątnął sprzed nosa. Ostatecznie jest Anderson, myślę że ciekawy PG. Oby trafił dobrze w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Bardzo mocny wybór moim zdaniem. 8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Chciałem też Gomesa, którego ignazz sprzątnął sprzed nosa. Gomesa mogę Tobie jakoś skombinować jak chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 8 minut temu, ignazz napisał(a): Bardzo mocny wybór moim zdaniem. Gomesa mogę Tobie jakoś skombinować jak chcesz... Idź pan w c*** z tymi Meksykankami xd lopeza oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca @nizina trochę zaskoczenie, że Alex Karaban z #24, ale ja pewnie myślałbym o nim z #28 do Magic;) Fajny gracz na tu i teraz - uzupełniający do contrendera do poszerzenia rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 28 minut temu, Alonzo napisał(a): Alex Karaban Któż o nim nie myślał choć raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął Pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 39 minut temu, Alonzo napisał(a): @nizina trochę zaskoczenie, że Alex Karaban z #24, ale ja pewnie myślałbym o nim z #28 do Magic;) Fajny gracz na tu i teraz - uzupełniający do contrendera do poszerzenia rotacji. Taka tez byla moja logika, choc byli do wziecia goscie z wiekszym upsidem, wybralem gracza na teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 17 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Któż o nim nie myślał choć raz Ja o nim myslalem bardziej w zeszlym roku, zanim nie wrocil na uczelnie, niz w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 36 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął kup pick na teraz bo jak piszesz to znaczy możesz 33 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Pomogę słyszałem że to nie są tanie rzeczy jak ktoś chętny na zakup #25 gdzie widać kto jeszcze dostępny zapraszam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca @antek informacyjnie - deadline na pick do 8.00 jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 14 minut temu, january napisał(a): @antek informacyjnie - deadline na pick do 8.00 jutro Dzięki za info, choć już wcześniej dostałem info. Zaraz coś pukne, tzn pickne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Fajny wybór, może odrobinę zaskakująca pozycja ale jak się ma pick w tej części draftu to się z niego korzysta. Fit pozycyjny może dojdzie później. Czyżby ktoś podróżował i go widział na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Jak Baba jak chłop. Sam go chciałem wybrać do Dallas, więc teraz chwilę się zastanowie. Jak ktoś chce pick to wysłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @january chyba wybierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca byłbym Peata i tak a z Ozzym gadaliśmy do ostatniej chwili także nie miejcie za złe, wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): byłbym Peata i tak a z Ozzym gadaliśmy do ostatniej chwili także nie miejcie za złe, wszystko ok On też jest typowany w realu do nuggets i to dlatego go chciałeś, wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 29 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): On też jest typowany w realu do nuggets i to dlatego go chciałeś, wiemy. nie, grok mi tak podpowiedział, ale dobrze wiedzieć ;] nie śledzę żadnych doniesień od czasów pierwszej rundy, muszę się przegrupować Edytowane 19 Czerwca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Biorąc pod uwagę, że od kiedy jestem na beGM retirement rzadko tutaj zaglądam to jako koszykarski laik oglądałem trochę MM i moją uwagę zwróciło dwóch zawodników. Jeden się wycofał z draftu a drugi to Zuby Takze dobry pick @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi