Skocz do zawartości

beGM - Draft - komentarze

january

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

Bardzo fajny wybór @gizior 👍

Korcił mnie ten gracz, bo możliwe że do rl Heat trafi.. również z #13. Wszystko zależy jak rozmowy z Giannisem się potoczą, bo rl Bux też go z #10 podobno rozważają. Tak czy inaczej wg mnie bardzo udany draft dla Hornets - guard Darryn Peterson z #2 i teraz wysoki Hannes Steinbach z #13. 

Dzięki 👍

Korcili mnie też inni gracze i to bardzo 🤫, ale ostatecznie padło na Niemca, jak tylko wymiana wczoraj weszła nastał gorący czas przemyśleń (zmieniły się nagle kandydatury graczy do Hornets), który na szczęście już za mną 😂

Przede wszystkim trzeba pochwalić tak mocny debiut kolejnej nowej osoby w grze. 
Już od jakiegoś czasu osoby które zostają z nami po pierwotnym sprawdzeniu gry w praktyce ( są i takie co zrezygnowały szybko) to bardzo mocna armia zaciężna 

Patrząc na skład finałów konferencji począwszy na tym „młodym narybku” który trafił tu pewnie już 5 lat temu i teraz decyduje o obliczu gry. 

Młodzi z buta biorą ligę. 

No ale Stara Gwardia - ta z topu wyników a nie samozwańczych GoaT nie składa broni. 
Ja w imieniu społeczności szczególnie gratuluję właśnie debiutantom. Otwierają drzwi z futryną. 

Mnie nie dziwi że nie ma Qcina z nami bo nie ma jak kosić frajerow na wymianach z nowego narybku.
Zostaje sam tu na polu do golenia. I chociaż aktywny jestem wszystkich nie zadowolę. Niedużo do kradzieży zostało.  

Poszedł potencjalnie najlepszy zbierający NCAA i do tego z rzutem. Troche zaskoczenie że nie widzę go w naszych lakers. 
Ale widocznie @january najlepszy na forum spec od NCAA uznał inaczej. 

Maszynka do pick and pops. Ładna trójka. Tylko klaskać. 

3 godziny temu, ignazz napisał(a):

Przede wszystkim trzeba pochwalić tak mocny debiut kolejnej nowej osoby w grze. 

Dzięki @ignazz za dobre słowo 👍 ale na razie nie ma co za bardzo chwalić, bo nie wiadomo jeszcze co z tego wyniknie.

3 godziny temu, ignazz napisał(a):

Poszedł potencjalnie najlepszy zbierający NCAA i do tego z rzutem. Troche zaskoczenie że nie widzę go w naszych lakers. 
Ale widocznie @january najlepszy na forum spec od NCAA uznał inaczej. 

Maszynka do pick and pops. Ładna trójka. Tylko klaskać. 

Zobaczymy jak będzie gdy wejdzie do ligi, ale oczywiście jakby przełożył to odpowiednio na NBA to byłoby fajnie, szczególnie dla mnie i dla rl zespołu, który go wybierze 😉

25 minut temu, nizina napisał(a):

Swiat przyspiesza, jak nie znasz nikogo to losuj

Troche nie znasz jeszcze gm. 
Kolega zrobi sobie jak ostatnio autopick a jak trafi dobrze to napisze że przecież wiedział że ten idzie a to był jego typ od zawsze ;)

Kto tam w kolejce? 

Karim. 
CzM ;) to jakiś gracz z Bliskiego Wschodu? 

2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

Ja nikogo w tym drafcie nie znam xd ile mam czasu? 

2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

wut? rok temu bylo z 24 h 

Solidny warsztat 

Polecam Link w temacie ogólnym. 

masz tam około 300 spotkań do oglądania ;) 

A na serio to zazdroszczę wakacji :)))