Qcin_69 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 2 minuty temu, Ashigaru napisał: Green … Sharpe… jeden bust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Pickett z #32 do Denver. Let's go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Pojawiło się info o scoutingu Jaqueza przez scouta Wolves: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: Pojawiło się info o scoutingu Jaqueza przez scouta Wolves: ciesz się, ze myślałem ze ten pick ma Earnie a nie Kolader bo bym Cię lekko przelicytował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 42 minuty temu, Qcin_69 napisał: Green … Sharpe… jeden bust Może tak jest, a może po prostu ch*ja się znasz. BTW Jezz qrwa ja π erdole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Może ktoś będzie zainteresowany: Kolumnę "Difference" należy czytać następująco: Jeśli wartość dodatnia - o tyle wcześniej został wybrany w beGM vs. RL NBA Jeśli wartość ujemna - o tyle wcześniej został wybrany w RL NBA vs. beGM beGM beGM team Player RL NBA Difference 1 Hawks Victor Wembanyama 1 0 2 Hornets Scoot Henderson 3 1 3 Celtics Brandon Miller 2 -1 4 Wizards Amen Thompson 4 0 5 Blazers Jarance Walker 8 3 6 Wolves Cam Whitmore 20 14 7 Suns Asuar Thompson 5 -2 8 Knicks Taylor Hendricks 9 1 9 Lakers Cason Wallace 10 1 10 Nets Anthony Black 6 -4 11 Clippers Bilal Coulibaly 7 -4 12 Pacers Gradey Dick 13 1 13 Pelicans Jett Howard 11 -2 14 Spurs Dereck Lively II 12 -2 15 Blazers Kobe Bufkin 15 0 16 Cavs Jalen Hood-Schifino 17 1 17 Jazz Jordan Hawkins 14 -3 18 Warriors Brandin Podziemski 19 1 19 Rockets Keyonte George 16 -3 20 Cavs Brice Sensabaugh 28 8 21 Knicks Nick Smith Jr. 27 6 22 Hawks Leonard Miller 33 11 23 Kings Ben Sheppard 26 3 24 Nets Dariq Whitehead 22 -2 25 Thunder Colby Jones 34 9 26 Hornets Kris Murray 23 -3 27 Mavs Sidy Cissoko 44 17 28 Sixers Olivier-Maxence Prosper 24 -4 29 Lakers Maxwell Lewis 40 11 30 Nuggets -> Raptors Noah Clowney 21 -9 31 Wizards -> Hawks Rayan Rupert 43 12 32 Blazers GG Jackson 45 13 33 Hawks -> Nets Jaime Jaquez Jr. 18 -15 34 Hornets -> Bulls James Nnaji 31 -3 35 Kings -> Hornets Trayce Jackson-Davis 57 22 36 Wolves -> Sixers Andre Jackson 36 0 37 Suns -> Magic Julian Phillips 35 -2 38 Knicks Kobe Brown 30 -8 39 Spurs -> Hornets Jordan Walsh 38 -1 40 Nets Marcus Sasser 25 -15 41 Pacers -> Hornets Amari Bailey 41 0 42 Clippers Tristan Vukčević 42 0 43 Pelicans -> Mavs Julian Strawther 29 -14 44 Bucks Jalen Wilson 51 7 45 Grizzlies -> Hawks Seth Lundy 46 1 46 Bulls Terquavion Smith 47 Jazz -> Pistons Keyonte Johnsona 50 3 48 Warriors -> Knicks Mouhamed Gueye 39 -9 49 Rockets -> Pistons Omari Moore 50 Cavs Jalen Slawson 54 4 51 Celtics -> Hornets Ricky Council 52 Pistons -> Wizards Adama Sanogo 53 Magic -> Hornets Jordan Miller 48 -5 54 Heat Jaylen Clarks 53 -1 55 Thunder -> Nets Chris Livingston 58 3 56 Raptors -> Heat Emoni Bates 49 -7 57 Mavs -> Celtics Tuomani Camara 52 -5 58 Sixers Efemena Tennyson Abogidi 59 Lakers Jalen Pickett 32 -27 60 Nuggets -> Pistons Colin Castleton UNDRAFTED w beGM # Hunter Tyson 37 Mojave King 47 Isaiah Wong 55 Tarik Biberovic 56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 14.06.2023 o 23:10, LAF napisał: No @ignazz to fan ligi francuskiej w zeszłym drafcie był Hugo Besson, który jest w jednym zespole z VW więc stąd pewnie namiętnie śledził poczynania tego zespołu. A tak całkiem serio to można tutaj przerzucać się statystykami z HS, ale sharpshooter bez obrony to np J.J Redick. Czy on miał problemy z byciem w rotacji ? No właśnie, więc tutaj upatruje szansę dla Gradeya. Weźmy Tylera Herro z DRAPTOREM -1,3 obecnie czy Bane, który jako rookie miał -1,5. Oczywiście w realu Francuz pewnie zostanie wybrany w 1rd, ale podejrzewam, że okolice 16 a na pewno za Gradey'em. Tak tak. Prawie dwa razy trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 24 minuty temu, ignazz napisał: Tak tak. Prawie dwa razy trafiłeś A Jak tam mój fatalny wybór z 18 podziemskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: A Jak tam mój fatalny wybór z 18 podziemskiego? Ludziom sie oczy otworza jak nam sie zamkna jak z Korwinem. 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: A Jak tam mój fatalny wybór z 18 podziemskiego? @MarcusCamby tez wizjoner. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: ehhh jego mega żałuje ze nie trafił do Wolves był 1 na shortliscie Ale Sylwek buduje rl Houston za to xd Green, Whitemore, Thompson xd Czyli Jabari na ławkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 W dniu 16.06.2023 o 19:29, kuba2419 napisał: Uuu, chyba największy wygrany draftu mówię o zawodniku No i zobacz, poszedł w 1 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 51 minut temu, RonnieArtestics napisał: A Jak tam mój fatalny wybór z 18 podziemskiego? Graty że trafił do GSW powinienes mieć dużo pociechy z nin i że trafił do takiego środowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Szkoda, że nie wszyscy moi poszli no, ale jest spoko I jeszcze Castleton na 2W w Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Lewis w Lakers to dla mnie zajebista sprawa, raz ze bede mogl go ogladac z podwojna przyjemnoscia, dwa Lakers scouting ufam wam a skoro przeplacili mocno za 40 pick zeby go wybrac, to widza w nim to co ja. Bufkin w Hawks troche meh, mam nadzieje na troche zmian tam bo nie zdzierze ogladania tej druzyny. Trae jest meczacy do ogladania, Murray to teraz topka dzbanow w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Ale c***owo draftowalem jezu xd Miller w Minesocie Rupert tez trafił meh mimo, ze nawet był w Green roomie. Tylko ten Lundy w Hawks wydaje się ok. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 3 minuty temu, LAF napisał: Sasser poszedł jako następca Smarta xD A to Pistons stracili Smarta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: ehhh jego mega żałuje ze nie trafił do Wolves był 1 na shortliscie Ale Sylwek buduje rl Houston za to xd Green, Whitemore, Thompson xd a ja hornets xd miller, smith jr, bouknight rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Fajne wybory Hornets @LAFa jak na te picki, ktore mial. #2 Scoot wybrany w rl z #3 #26 Murray wybrany z #23 #34 Nnaji wybrany z #31 #40 Sasser wybrany z #25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Nnaji bardzo ciekawy grajek, tam na treningach w RL Hornets beda drzazgi lecialy z Markiem pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał: Lewis w Lakers to dla mnie zajebista sprawa, raz ze bede mogl go ogladac z podwojna przyjemnoscia, dwa Lakers scouting ufam wam a skoro przeplacili mocno za 40 pick zeby go wybrac, to widza w nim to co ja. Bufkin w Hawks troche meh, mam nadzieje na troche zmian tam bo nie zdzierze ogladania tej druzyny. Trae jest meczacy do ogladania, Murray to teraz topka dzbanow w NBA. Jeśli duet Dejountrae zostanie na kolejny sezon, to nie liczyłbym na wielkie minuty Bufkina w rookie season, co zresztą jest przede wszystkim jego winą, bo musi najpierw skoczyć na siłkę i nie wychodzić z sali przez pół roku, jak wróci, to będzie temat sensownych minut dla niego. Z perspektywy real Hawks to świetny wybór - all around guard z dużym potencjałem, może grać jako backup Trae jak i w lineupach obok niego - dlatego też na niego polowałem w naszym drafcie Póki co jednak czeka go pewnie rola zeszłorocznego Aarona Holidaya. Za to Lewis zajebiście trafił, jak ma gdzieś wypalić, to w Lakers jak najbardziej. Co do moich, to liczyłem się z tym, że Sidy może się osunąć do drugiej rundy, a jak już się osunął, to z każdym kolejnym pickiem coraz bardziej marzyłem o tym, że się dalej osuwał aż do picku Spurs. I cyk, jest Wierzę, że to idealne miejsce dla niego, także teraz tylko od niego będzie zależeć czy rozwinie rzut i ballhandling. Jeśli tak, to Cissoko będzie pięknym stealem i częścią potencjalnej dynastii zarówno w real jak i u nas, a jak nie, to po prostu zastąpi w tej lidze Franka Ntilikinę. Vukcevicia brałem z myślą o stash, trafił w real do Wizards, czyli chyba nie najgorzej, bo jeśli się będzie do czegoś nadawał, to dostanie jakieś minuty. Chyba, że w realu też zostanie na kolejny sezon w Belgradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi