bogans2 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dawno nie zagladalem. PTB awansowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, bogans2 napisał: Dawno nie zagladalem. PTB awansowali? Gdzie? Walczą o topowy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 O i to jest niespodzianka, chyba pierwsza @ignazz robi zakusy pod Victora po rookie extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Poszedł pierwszy nieszablonowy wybór i to jeszcze z dopłata 2x2rd aby mieć pewność ze zaparkuje jedynego gracza którego chciałem w tym zasięgu Teraz, Reikai napisał: O i to jest niespodzianka, chyba pierwsza @ignazz robi zakusy pod Victora po rookie extension? Facet rok temu nic nie grał , pół roku temu tułał się w juniorach ale jak w lutym dali mu szanse to zaczął grać bardzo dobrze. Wierze ze jakby został rok w EUro to by szedł za rok top 5. Jeżeli rl spurs po serii zasłon dymnych go wezmą to tylko się uciesze. A w naszej grze bardzo bałem się zapotrzebowania na niego w Ind i Pels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 5 minut temu, ignazz napisał: A w naszej grze bardzo bałem się zapotrzebowania na niego w Ind i Pels. To powiedz teraz w ilu twoich mockach, które robiłeś wcześniej był Coulibaly wymieniony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Bilal ma potencjał, żeby być top5 tego draftu albo i lepiej za kilka lat. Ja propsuję, chopak być może wciąż rośnie i kto wie czy nie będzie z niego baby Giannis. Jak ktoś szuka potencjalnego franchise playera poza top10 (wiadomo, nic pewnego i wiele rzeczy musi się udać, żeby tak było), to Bilal kimś takim może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: To powiedz teraz w ilu twoich mockach, które robiłeś wcześniej był Coulibaly wymieniony? My się po prostu dobrze znamy. A ze cenie twoja wiedzę to pobrudziłem sobie ręce rozmawiając z lakers ( tffu) idac przez clippers ( tfu tfu) * oczywiście konotacje z Rl nba. Nic z osobowego beGM 1 minutę temu, karpik napisał: Bilal ma potencjał, żeby być top5 tego draftu albo i lepiej za kilka lat. Ja propsuję, chopak być może wciąż rośnie i kto wie czy nie będzie z niego baby Giannis. Jak ktoś szuka potencjalnego franchise playera poza top10 (wiadomo, nic pewnego i wiele rzeczy musi się udać, żeby tak było), to Bilal kimś takim może być. No ja nie mam frencza to się łapie każdej brzytwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Pytanie czy by się ostał do 14 Teraz, LAF napisał: A moim zdaniem idzie na Hype VW. I poszedł za wcześniej. W tym drafcie jest paru zawodników o podobnym potencjale czy nawet lepszym. No właśnie nie. Bo on gra w poważny kosz od pół roku. Na hype nie było czasu. On tak jak Karp pisze w sumie jeszcze rośnie. A jest jednym z najmłodszych Jak nie najmłodszy A ligę Francji cenie wyżej niż te podroby w USA poza NCAA gdzie tez dużo pacanow gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 5 minut temu, LAF napisał: A moim zdaniem idzie na Hype VW. I poszedł za wcześniej. W tym drafcie jest paru zawodników o podobnym potencjale czy nawet lepszym. Ty to nawet na hype Victora się nie dajesz nabrać. Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 So close... Graty @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zarty o kutasach za 3,2,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: So close... Graty @RonnieArtestics Dzięki ale wybieram dla Ashigaru w sumie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 O ile mój wybór może być kontrowersyjny bo biorę sushi to ten Dick mi się mimo wysoko w mockach jakoś nie podoba. Coś od samego poczatku się uprzedziłem do gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 10 minut temu, ignazz napisał: Coś od samego poczatku się uprzedziłem do gościa. Może dlatego, że wygląda jak Jeffrey Dahmer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Jett Howard to gosc ktorego kompletnie nie skautowalem, pojecia o nim nie mam, jakos go ominalem. Kto to, co to? Bo w mockach blizej mu jednak do 20 niz 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 3 minuty temu, karpik napisał: Może dlatego, że wygląda jak Jeffrey Dahmer. A może to homofobia. A w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Jett Howard to gosc ktorego kompletnie nie skautowalem, pojecia o nim nie mam, jakos go ominalem. Kto to, co to? Bo w mockach blizej mu jednak do 20 niz 14. Syn Juwana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: @Ashigaru ktory wybiera dla @RonnieArtestics ktory wybiera dla mnie? No to wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Teraz, kuba2419 napisał: No to wybieraj Ja nie moge, musi wybrac Ashi ale juz gryps poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Bufkin steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi