nizina Opublikowano Sobota o 10:08 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:08 Fajoski pick @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Sobota o 10:31 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:31 najwekszy steal tego draftu dailyn swain zapiszcie sobie moi uczniowie te slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Sobota o 11:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:57 1 godzinę temu, nizina napisał(a): Fajoski pick @Tecu Przyznam się, że pomysł został zainspirowany wygadaniem się upitego przeze mnie kolegi skauta z NBA, od którego dowiedziałem się, że dostał promise od Nuggets w pierwszej rundzie Ciekawe czy przeciek się potwierdzi Jako, że jestem skromniejszy od przedmówcy, nie roszczę sobię ewentualnych zasług jeżeli wypali Jeżeli nie wypali to oczywiście już moja zasługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 13:55 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:55 (edytowane) Można podziwiać skromność kolegi dwa posty wyżej. Był i widział zapewne bezpośrednio ze 100 nazwisk. Część w NCAA część na combine. Nawet mi się to klei z tym oburzeniem że kiedyś było 24 godziny na wybór a teraz nagle dużo mniej. Tym bardziej doceniam tak dobry wybór. Ja niestety wybrałem dużo gorzej. Edytowane Sobota o 13:55 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Sobota o 13:58 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:58 8 godzin temu, LAF napisał(a): Biorąc pod uwagę, że od kiedy jestem na beGM retirement rzadko tutaj zaglądam to jako koszykarski laik oglądałem trochę MM i moją uwagę zwróciło dwóch zawodników. Jeden się wycofał z draftu a drugi to Zuby Takze dobry pick @january A Philon vs Michigan się w oczy nie rzucił:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Sobota o 14:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:04 (edytowane) 5 minut temu, january napisał(a): A Philon vs Michigan się w oczy nie rzucił:)? on Philona nie ceni Edytowane Sobota o 14:04 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 14:38 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:38 33 minuty temu, kuba2419 napisał(a): on Philona nie ceni Patrzac po ostatnich mockach nie jest w tej opinii sam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Sobota o 14:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:57 To kto tam z CPU teraz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Sobota o 15:54 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:54 Godzinę temu, nizina napisał(a): Patrzac po ostatnich mockach nie jest w tej opinii sam;) Może być bustem, ale powiem tak. Kurde zakochałem się w jego grze i tym co wyprawiał w tym sezonie w NCAA a to mi się rzadko zdarza, on gra tak pięknie, ze poezja. Brałbym go z 13 u nas (a nawet wyżej), zrobiłem przez jego spadek w mockach gambling z trade down, udało się. Jak totalnie nie wypali to trudno (choć imo 6man to jego podłoga z tym skillem), biorę to na klatę jarając się jego stylem gry. Jak wypali to będzie sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano Sobota o 17:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:11 Puck.#40 i #43 mogę oddać za picki w kolejnych latach albo młodychh zawodników. Tylko konkretne oferty, proszę. Jestem na wakacjach i nie bardzo mogę sobie pozwolić na dłuższe rozmowy, a tym bardziej na rozważania kogo bym chciał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Sobota o 17:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:52 @Regis sprawdź priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Sobota o 21:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:43 @Reikai popraw literówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Niedziela o 08:03 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:03 Teraz, kolader napisał(a): Sergio de Larrea @ozzy110 Bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano Niedziela o 08:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:15 9 minut temu, Reikai napisał(a): Bylo Zgadza się @kolader zob. #30 Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Niedziela o 08:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:54 Ktos myslał ze de larrea dotrwa do #39, serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Niedziela o 09:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:47 47 minut temu, nizina napisał(a): Ktos myslał ze de larrea dotrwa do #39, serio? W realu jeden z najlepszych centrów w historii (Marcin Gortat, przyp. Red) dotrwał do 57 picku, by później stać się legendą, opoka, liderem, kamieniem węgielnym Phoenix Suns czy Washington Wizards. W życiu bywa różnie, kwadratowo i podłużnie Każda próba jest lepsza od żadnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Niedziela o 10:22 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:22 Godzinę temu, nizina napisał(a): Ktos myslał ze de larrea dotrwa do #39, serio? Aż tak go chciałem że nie widziałem na liście że jest wybrany A ten się podobno wycofał. Co teraz? Mam kogoś innego wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Niedziela o 10:48 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:48 24 minuty temu, kolader napisał(a): Aż tak go chciałem że nie widziałem na liście że jest wybrany A ten się podobno wycofał. Co teraz? Mam kogoś innego wybrać? Amari Allen niedostępny, wycofał się z draftu. Musisz wybrać kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Niedziela o 10:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:53 Jebać the ringer, szukam gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Niedziela o 11:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:00 16 minut temu, kolader napisał(a): Amari Allen @ozzy110 Alert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi