RonnieArtestics Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wybiorę do 12tej myślę, jakby następni pytali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Chciałem Carra mocno gdy widziałem że spadł do 18. Chciałem też Gomesa, którego ignazz sprzątnął sprzed nosa. Ostatecznie jest Anderson, myślę że ciekawy PG. Oby trafił dobrze w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Bardzo mocny wybór moim zdaniem. 8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Chciałem też Gomesa, którego ignazz sprzątnął sprzed nosa. Gomesa mogę Tobie jakoś skombinować jak chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, ignazz napisał(a): Bardzo mocny wybór moim zdaniem. Gomesa mogę Tobie jakoś skombinować jak chcesz... Idź pan w c*** z tymi Meksykankami xd lopeza oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @nizina trochę zaskoczenie, że Alex Karaban z #24, ale ja pewnie myślałbym o nim z #28 do Magic;) Fajny gracz na tu i teraz - uzupełniający do contrendera do poszerzenia rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, Alonzo napisał(a): Alex Karaban Któż o nim nie myślał choć raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął Pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 45 minut temu Udostępnij Opublikowano 45 minut temu 39 minut temu, Alonzo napisał(a): @nizina trochę zaskoczenie, że Alex Karaban z #24, ale ja pewnie myślałbym o nim z #28 do Magic;) Fajny gracz na tu i teraz - uzupełniający do contrendera do poszerzenia rotacji. Taka tez byla moja logika, choc byli do wziecia goscie z wiekszym upsidem, wybralem gracza na teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 44 minuty temu Udostępnij Opublikowano 44 minuty temu 17 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Któż o nim nie myślał choć raz Ja o nim myslalem bardziej w zeszlym roku, zanim nie wrocil na uczelnie, niz w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu 36 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czy ktoś jest przekonany, że w poniedziałek będzie dostępny internetowo w godzinach 10-12? Bo mi w pracy może być ciężko tego dnia sprawdzać telefon, by w tym czasie wybrać. Jak tak to zostawiłbym w niedzielę wieczorem potencjalne trzy picki do wyboru i najwyższy by ktoś mi wziął kup pick na teraz bo jak piszesz to znaczy możesz 33 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Pomogę słyszałem że to nie są tanie rzeczy jak ktoś chętny na zakup #25 gdzie widać kto jeszcze dostępny zapraszam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi