gizior Opublikowano wczoraj o 10:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:07 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Bardzo fajny wybór @gizior Korcił mnie ten gracz, bo możliwe że do rl Heat trafi.. również z #13. Wszystko zależy jak rozmowy z Giannisem się potoczą, bo rl Bux też go z #10 podobno rozważają. Tak czy inaczej wg mnie bardzo udany draft dla Hornets - guard Darryn Peterson z #2 i teraz wysoki Hannes Steinbach z #13. Dzięki Korcili mnie też inni gracze i to bardzo , ale ostatecznie padło na Niemca, jak tylko wymiana wczoraj weszła nastał gorący czas przemyśleń (zmieniły się nagle kandydatury graczy do Hornets), który na szczęście już za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 10:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:15 Przede wszystkim trzeba pochwalić tak mocny debiut kolejnej nowej osoby w grze. Już od jakiegoś czasu osoby które zostają z nami po pierwotnym sprawdzeniu gry w praktyce ( są i takie co zrezygnowały szybko) to bardzo mocna armia zaciężna Patrząc na skład finałów konferencji począwszy na tym „młodym narybku” który trafił tu pewnie już 5 lat temu i teraz decyduje o obliczu gry. Młodzi z buta biorą ligę. No ale Stara Gwardia - ta z topu wyników a nie samozwańczych GoaT nie składa broni. Ja w imieniu społeczności szczególnie gratuluję właśnie debiutantom. Otwierają drzwi z futryną. Mnie nie dziwi że nie ma Qcina z nami bo nie ma jak kosić frajerow na wymianach z nowego narybku. Zostaje sam tu na polu do golenia. I chociaż aktywny jestem wszystkich nie zadowolę. Niedużo do kradzieży zostało. Poszedł potencjalnie najlepszy zbierający NCAA i do tego z rzutem. Troche zaskoczenie że nie widzę go w naszych lakers. Ale widocznie @january najlepszy na forum spec od NCAA uznał inaczej. Maszynka do pick and pops. Ładna trójka. Tylko klaskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano wczoraj o 14:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:07 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Przede wszystkim trzeba pochwalić tak mocny debiut kolejnej nowej osoby w grze. Dzięki @ignazz za dobre słowo ale na razie nie ma co za bardzo chwalić, bo nie wiadomo jeszcze co z tego wyniknie. 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Poszedł potencjalnie najlepszy zbierający NCAA i do tego z rzutem. Troche zaskoczenie że nie widzę go w naszych lakers. Ale widocznie @january najlepszy na forum spec od NCAA uznał inaczej. Maszynka do pick and pops. Ładna trójka. Tylko klaskać. Zobaczymy jak będzie gdy wejdzie do ligi, ale oczywiście jakby przełożył to odpowiednio na NBA to byłoby fajnie, szczególnie dla mnie i dla rl zespołu, który go wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 14:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:47 Odważny pick @Tecu ale kto nie ryzykuje nie pije szampana Okorie, bardzo liczyłem ze spadnie nisko bo to jeden z bardziej intrygującyh dla mnie młodziaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano wczoraj o 14:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:49 Bardzo szybko, tez liczylem ze moze uda sie go gdzies z late 1st zlapac. btw. on ma prawie 6.8 wingspan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 18:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:35 W dniu 10.05.2026 o 22:36, january napisał(a): 15 Rockets (via Grizzlies) 16.06.2026, 24:00 deadline j.w. czy 24h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano wczoraj o 18:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:40 4 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): deadline j.w. czy 24h ? jw Potem Suns do 8 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): jw Potem Suns do 8 rano. I to nie jest ok, bo nawet wyspać się nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 4 minuty temu, Tecu napisał(a): I to nie jest ok, bo nawet wyspać się nie mogę Możesz. Spokojnie. Przed Tobą będzie testowane nowe narzędzie wybierania. Jak sobie pośpisz to najwyżej pójdzie 2x z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 6 minut temu, kolader napisał(a): Allen Graves @Alonzo No i mamy steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Są różne opinie. Mnie ten wybór niezwykle cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Reikai napisał(a): No i mamy steal To był właśnie mój gracz.. Świetny wybór @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, january napisał(a): 18. Labaron Philon Next @człowiek...morza a to ja nie wiedziiol ze tera a przypadkiem na kompie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): a to ja nie wiedziiol ze tera a przypadkiem na kompie xd Mozesz pickowac, bo o przejeciu Williamsa za #19 nie masz co marzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Mozesz pickowac, bo o przejeciu Williamsa za #19 nie masz co marzyc Ja nikogo w tym drafcie nie znam xd ile mam czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): Ja nikogo w tym drafcie nie znam xd ile mam czasu? Do 20 dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu wut? rok temu bylo z 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): wut? rok temu bylo z 24 h Swiat przyspiesza, jak nie znasz nikogo to losuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 25 minut temu, nizina napisał(a): Swiat przyspiesza, jak nie znasz nikogo to losuj Troche nie znasz jeszcze gm. Kolega zrobi sobie jak ostatnio autopick a jak trafi dobrze to napisze że przecież wiedział że ten idzie a to był jego typ od zawsze Kto tam w kolejce? Karim. CzM to jakiś gracz z Bliskiego Wschodu? 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): Ja nikogo w tym drafcie nie znam xd ile mam czasu? 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): wut? rok temu bylo z 24 h Solidny warsztat Polecam Link w temacie ogólnym. masz tam około 300 spotkań do oglądania A na serio to zazdroszczę wakacji :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu U mnie pick wleci na koniec dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi