ignazz Opublikowano Piątek o 12:46 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:46 Bierz już tego Karabana z jedynką i nie przeciągaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 13:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:34 https://grindingtape.com/board Jak ktoś ma czas Tysiące minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 16:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:20 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Bierz już tego Karabana z jedynką i nie przeciągaj. Karabana to bym brał pewnie z #28 pickiem do Orlando No to ruszyliśmy z draftem - nie ma co przeciągać nieuniknionego. Rozważałem jeszcze wszelkie za i przeciw odnośnie Darryna Petersona, ale jako że Kings to cały czas dla mnie tymczasowy klub zdecydowałem, że należy iść w najoczywistszy i najpewniejszy wybór pod kątem perspektyw dla Kings na przyszłość. Mam nadzieję, że AJ zostanie ich franchise playerem na dłuuuugie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano Piątek o 17:10 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:10 Ja podobnie jak @Alonzo uznałem, że nie ma sensu zwlekać z wyborem, który i tak dawno został podjęty. Dam więcej czasu innym GMom Mam nadzieję, że również Darryn stanie się na lata franchise playerem Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Piątek o 17:13 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:13 Dawać dziś do 13 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 17:13 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:13 Teraz, january napisał(a): Dawać dziś do 22 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 17:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:15 Pick 5 nie sprzedany więc będzie wstrzymany do niedzieli do północy możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 17:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:18 4 minuty temu, january napisał(a): Dawać dziś do 13 picku Nie ma szans, @Regis stoi na drodze do #13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 17:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:19 A może nie. 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Nie ma szans, @Regis stoi na drodze do #13 Jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 17:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:59 Dziadek. Kupiłeś pick to pikuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 06:13 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:13 Pierwsze cztery wybory zgodne z rozkładem jazdy. Teraz możliwe że nastąpi przerwa techniczna bo #5 wystawiona jest na trading block. #6 też jeszcze jako pozyskana z trade up może zawierać różne koncepcje GM. Mocny top draftu poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 14:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:40 Wybór będzie jak tylko zgadam się z 1 osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 14:41 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:41 Fajny, odważny pick #6 DET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Sobota o 14:43 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:43 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Wybór będzie jak tylko zgadam się z 1 osobą Z Regisem xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 16:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:17 Z mojej perspektywy jedyny słuszny wybór w zaistniałej sytuacji: * brak PG * brak elitarnego scorera * w ataku GtG. 1 godzinę temu, nizina napisał(a): Fajny, odważny pick #6 DET Odważny? Najlepszy PG w mocnej klasie 2026. Trzeba dodać słowo „potencjalnie” Raczej bym to określił jako bezpieczny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 16:32 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:32 13 minut temu, ignazz napisał(a): Z mojej perspektywy jedyny słuszny wybór w zaistniałej sytuacji: * brak PG * brak elitarnego scorera * w ataku GtG. Odważny? Najlepszy PG w mocnej klasie 2026. Trzeba dodać słowo „potencjalnie” Raczej bym to określił jako bezpieczny wybór. Ty jak zawsze wiesz wszystko, nawet wiecej od mockow ktore, poza wyjatkami daja Browna blizej #10. Wsrod pg Acuff , Burries, Flemings sa na ogol wyzej notowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 17:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:10 36 minut temu, nizina napisał(a): Ty jak zawsze wiesz wszystko, nawet wiecej od mockow ktore, poza wyjatkami daja Browna blizej #10. Wsrod pg Acuff , Burries, Flemings sa na ogol wyzej notowani Sa różne mocki przeciez. Mnie zdziwiło słowo odważnie gdy w rozmowach pomiędzy GM u niektórych panuje podobny osad że to bardzo dobry gracz i mozliwe ze najlepszy PG w klasie. Pal licho mocki. Ale tak wynika też po części z podobnych spostrzeżeń. Ja się nie będę o danego gracza teraz z Tobą na noże pojedynkował. Jedynie zaskoczyło mnie to słowo odważny. Nie wiem czemu tak stykowo zareagowałeś. Trudno. Jakoś muszę z tym żyć. Ale grzeczniej troszkę. I nie rób spoilerów A to że jest odwrotnie niż myślę to już się przyzwyczaiłem. Też przywykniesz „nowy”. Zajmij się raczej tym twoim cap 210 niż tu się obruszasz. Chyba że komentarz o tej ofercie Goberta trochę podenerwował. Wszystkiego nie wiem ale wiem że masz 8 graczy w składzie i przepychanka o słowo odważny jest tu mało istotna. Ja tam cenię Browna i te mocki które go mają na #10 to do śmietnika. I dopiero teraz możesz w sposób uprawniony napisać że się wymądrzam ponad mocki. ( niektóre). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Sobota o 17:20 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:20 Potrzebuję jeszcze czasu by ewentualnie coś dopiąć. Przepraszam za zwłokę, na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że za chwilę regis, więc i tak poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Sobota o 17:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:23 A to nikt z całego forum nie ma prywatnego kontaktu do @Regis ? Obawiam się że PM tu nic nie zmieni do wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano Sobota o 17:26 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:26 (edytowane) 16 minut temu, ignazz napisał(a): Sa różne mocki przeciez. Mnie zdziwiło słowo odważnie gdy w rozmowach pomiędzy GM u niektórych panuje podobny osad że to bardzo dobry gracz i mozliwe ze najlepszy PG w klasie. Pal licho mocki. Ale tak wynika też po części z podobnych spostrzeżeń. Ja się nie będę o danego gracza teraz z Tobą na noże pojedynkował. Jedynie zaskoczyło mnie to słowo odważny. Nie wiem czemu tak stykowo zareagowałeś. Trudno. Jakoś muszę z tym żyć. Ale grzeczniej troszkę. I nie rób spoilerów A to że jest odwrotnie niż myślę to już się przyzwyczaiłem. Też przywykniesz „nowy”. Zajmij się raczej tym twoim cap 210 niż tu się obruszasz. Chyba że komentarz o tej ofercie Goberta trochę podenerwował. Wszystkiego nie wiem ale wiem że masz 8 graczy w składzie i przepychanka o słowo odważny jest tu mało istotna. Ja tam cenię Browna i te mocki które go mają na #10 to do śmietnika. I dopiero teraz możesz w sposób uprawniony napisać że się wymądrzam ponad mocki. ( niektóre). Przepraszam za ostry ton, ale chocby tym wpisie, pouczasz kilka razy. Ps tez cenię Browna Edytowane Sobota o 17:29 przez nizina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi