Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 8 minut temu, ignazz napisał: Czyli i tak lekko dałeś najgorszy bilans i pobiles rekord naszej ligi w zmianie z dnia na dzień głosów. A ile wynosił poprzedni rekord? 7 minut temu, cvbe napisał: No to tylko potwierdza moje zdanie - że raczej nikt nie patrzy pod kątem sympatii i antypatii - z tego założenia cały czas wychodzę. Dlatego też wątpię, żeby zmiana Elda miała naprawdę podłoże czysto personalne. No nie wyobrażam sobie tego, że siedzi i liczy ile musi W zabrać Knicksom, żeby spadli na 7 miejsce, zwłaszcza że to dla nich żadna różnica i nie ma niemal żadnych konsekwencji. 100% awans i tak mają. No nie jestem w stanie sobie wyobrazić najzwyczajniej, że ktoś mógłby tak zrobić specjalnie Dziękuję Ci. 7 minut temu, fluber napisał: Nie zostawiam ich na "po głosowaniu". Poza tym daj znać gdzie w opisie Bucks są nieobecności. Bo wg mnie giannis opuścił 8 meczów, kemba opuścił 10, Hayward 24, a brook López opuścił w ogóle drużynę. Jezeli wg Ciebie Bucks mieli się z kim zgrywać a Knicks nie to czuje tu lekkie nieporozumienie skoro big 3 Knicks opuścili 23 mecze a big 3 Bucks opuściło 42. Wybacz Fluber. Od 4 dni nic innego nie robię przed komputerem tylko coś sprawdzam i liczę. Mam po ludzku dość i jestem tym bardzo, ale to bardzo zmęczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: to chyba nie bylo Cie jak @LeweBiodroSmoka i @Alonzo otwarcie napisali, ze pogorszyli mi bilans z pobudek osobistych No nie było xd pamiętam tylko że Alonzo zagłosował na FA jakoś otwarcie przeciwko Knicks, ale to chwilowe zaćmienie bo w pozostałych głosowaniach był fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Piszę ostatni raz, bo już jestem tym zmęczony, a Ty szczególnie tego nie rozumiesz, więc wypiszę Ci warianty: podczas LIVE padają ostateczne głosy których nie można edytować. Knicks 6, Magic 3. Para w PO: Magic - Knicks. robię "jakiś rewanż" na CM i spycham go na 7 seed wiedząc, że i tak ogrywa Pacers. Więc pytania pojawiają się trzy. Po co miał bym to robić? Na kogo chciał bym aby trafił? Na Tecu?A trzecie - jak bym chciał aby uniknął Magic to i przy nich musiał bym coś kombinować ( w końcu awansowali na 2 seed ), bo tu też się skończy parą Knicks - Magic. A ja się śmieje kolejny raz bo pytam ciagle o to w jakim byłeś stanie przed zmiana głosów ze oddałeś wstępnie tak złe ze potem te tak idealnie oddane są aż tak różne. Nie dyskutuje tu o tym gdzie obecnie są knicks bo oni sobie poradzą bez naszej pomocy tylko dlaczego jako zwolennik zmiany przepisów i regulacji +\~ 2 nagle zastosowałeś na ostatnia chwile zmianę trzy razy większa względem GM którego godzinę temu opisałeś ze masz kosę i jesteś obrażony na niego w tak przekonywujacy sposób mieszając w to nawet zlot. Kurde 6 z 24 to jest odchyl 25%. Dużo za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 7 minut temu, mac napisał: Tylko patrzcie co mi wychodzi : ZT[TM=='NYK'] TM OPP TM_SCR OPP_SCR TW TL 1: NYK DAL 91.90 135.40 0 1 2: NYK DET 104.00 164.20 0 1 3: NYK BRK 143.00 150.70 0 1 4: NYK BOS 131.20 153.50 0 1 5: NYK MEM 94.00 110.10 0 1 6: NYK TOR 118.00 113.00 1 0 7: NYK LAL 130.60 192.07 0 1 8: NYK NOP 74.40 85.30 0 1 9: NYK DAL 77.30 174.20 0 1 10: NYK NOP 74.20 89.90 0 1 11: NYK CHO 120.50 100.10 1 0 12: NYK ATL 107.00 133.70 0 1 13: NYK TOR 169.61 176.20 0 1 14: NYK PHO 116.80 91.80 1 0 15: NYK CHI 102.00 116.60 0 1 16: NYK HOU 88.90 92.20 0 1 17: NYK MEM 99.40 60.60 1 0 18: NYK DEN 107.90 173.20 0 1 19: NYK PHO 131.20 153.90 0 1 20: NYK LAC 165.15 50.70 1 0 21: NYK LAL 104.70 113.40 0 1 22: NYK SAS 73.30 119.27 0 1 23: NYK CHO 77.30 191.97 0 1 24: NYK BOS 123.80 96.50 1 0 Co to oznacza? Że wg. czegoś magicznego co liczy lepiej niż excel Knicks powinni przegrać 17 meczów i mieć bilans 7-17. Pytam bo serio nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, Eld napisał: Wybacz Fluber. Od 4 dni nic innego nie robię przed komputerem tylko coś sprawdzam i liczę. Mam po ludzku dość i jestem tym bardzo, ale to bardzo zmęczony. Wybacz Eld ale Twoje uzasadnienie zawiera jawnie fałszywe tezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, mac napisał: ale co, że narzekacie jak ktoś ocenia wedle emocji, wedle formuł ? Jedynie słuszne to takie jakie Wy sami macie pewnie ? Jest to jakaś baza po prostu, myślę, że niemożliwe byśmy wszyscy pamiętali wszystko, kto gdzie i jak grał ewentualnie. Absolutnie nie mam nic przeciwko, oceniaj jak chcesz byle te tabelki nie były elementem argumentacji bo i tak już nie ogarniam adv statów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) @cvbe teraz żadna różnica a może kiedyś zadecyduje to o tytule. Chcesz aby tak rzucający się w swoich emocjonalnych ocenach GM zadecydował o tytule bo tak akurat matematycznie wyjdzie? Się Eld cieszysz jakby Ci ktoś życie ratował a tu po prostu taka korekta z boku słabo wygada. A to ze złe policzyłeś i nie dało to wypadu knicksow z PO może paru chłopaków nie zdziwić żart Edytowane 30 Maja 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: to chyba nie bylo Cie jak @LeweBiodroSmoka zrobiłem też tak za zachowanie LAFowi, a tego z Tobą to akurat nie pamiętam, Ty na pewno nikomu świni nigdy nie podłożyłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 A to ze złe policzyłeś i nie dało to wypadu knicksow z PO może paru chłopaków nie zdziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: zrobiłem też tak za zachowanie LAFowi, a tego z Tobą to akurat nie pamiętam, Ty na pewno nikomu świni nigdy nie podłożyłeś ;] no to byl ten okres co mnie zamlokowales chyba ale sytuacja byla bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 nie no Eld k**** daj spokój, zmieniłeś o 6 roznice między Knicks a Bux idealnie żeby wyjebac Knicks z PO i wrzucić na Magic. Dla mnie wszystkie zmiany bilansów na miejscach 2-7 na Wschodzie byłyby z dupy, tak samo jak na pozycjach 1-2 na Zachodzie m.in. i wszędzie gdzie różnica między dwiema drużynami była mniejsza niż 3W wiec imo wyniki z calla mogłyby być utrzymane i by nie było żadnych szopek, bo o ile te zmiany o 1W są oczywiście uzasadnione i nie ma w tym nic złego czy nie posądzałbym o manipulowanie wynikami tak mimo wszystko smrodek trochę jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, ignazz napisał: @cvbe teraz żadna różnica a może kiedyś zadecyduje to o tytule. Chcesz aby tak rzucający się w swoich emocjonalnych ocenach GM zadecydował o tytule bo tak akurat matematycznie wyjdzie? No może zadecyduje, na szczęscie GMów jest 30, głosuje w Finale 28 i może jakoś sobie poradzimy z jednym? Wcześniej nie było opcji na wpływanie na wyniki? Była. Teraz jest? Jest. Poprawimy na max +/-2W zmiany? Mam nadzieję, na pewno będę głosował za taką zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: no to byl ten okres co mnie zamlokowales chyba a to pewnie za łagodnie Cię potraktowałem, znamienne, że tego za co się tak obraziłem też ni chu nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 23 minuty temu, człowiek...morza napisał: 2019 - m.in przegrana pattiego millsa, ktory wybral pol miliona wiecej w celtics bardzo dobra decyzja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a to pewnie za łagodnie Cię potraktowałem, znamienne, że tego za co się tak obraziłem też ni chu nie pamietam pewnie za cisniecie po jokiciu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: to chyba nie bylo Cie jak @LeweBiodroSmoka i @Alonzo otwarcie napisali, ze pogorszyli mi bilans z pobudek osobistych Jaki znowu bilans z pobudek osobistych? Co tam znowu za prochy ryjące zwoje mózgowe brałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: zrobiłem też tak za zachowanie LAFowi, ech, bardzo brakuje tego usera. Szkoda, że opuścił to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 4 minuty temu, ignazz napisał: względem GM którego godzinę temu opisałeś ze masz kosę i jesteś obrażony na niego w tak przekonywujacy sposób mieszając w to nawet zlot. Mamy 31 Maja. Poniższe jest z 3 Maja. Rzeczywiście minęła ledwo godzina... W dniu 3.05.2021 o 15:37, Eld napisał: Komunikat II: ------------------------ Radny @Eld jest do dyspozycji wszystkich 28 GMów poza jednym i jest nim @człowiek...morza. Inwektywy na jakie pozwalał sobie w moją stronę nie spotkają się z odpowiedzią w takim samym tonie. Ma do dyspozycji czterech innych Radnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, cvbe napisał: No może zadecyduje, na szczęscie GMów jest 30, głosuje w Finale 28 i może jakoś sobie poradzimy z jednym? Wcześniej nie było opcji na wpływanie na wyniki? Była. Teraz jest? Jest. Poprawimy na max +/-2W zmiany? Mam nadzieję, na pewno będę głosował za taką zmianą. Tez tak będę głosować ale jak już jesteśmy w takim miłym 30 osobowym towarzystwie to dobrze by było aby piętnować takie postawy jak kolega zaprezentował od paru godzin nie rozumiejąc co było nie tak w tym głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: pewnie za cisniecie po jokiciu xd nie, pewnie sie skurwiłeś na fa albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi