julekstep Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Teraz, cvbe napisał: R2, #1. Jordan Crawford Next @Tecu i po tym picku masz już 15tu grajków w rosterze - jak miejsca się nie zwolnią to Hawks będą odpuszczać picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: i po tym picku masz już 15tu grajków w rosterze - jak miejsca się nie zwolnią to Hawks będą odpuszczać picki Idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 stronka zupdejtowana jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Ale się długo Trevor Booker ostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 @matiwrona to chyba CPU po raz kolejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 @SlaKB Draft super szybko idzie. Mam prośbę, aby nie kończyć go przed 20-22 coś negocjuje i muszę wiedzieć , kiedy się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Po drafcie będą campy czy najpierw FA? Bo nie mogę spamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Po drafcie będą campy czy najpierw FA? Bo nie mogę spamiętać FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Po drafcie będą campy czy najpierw FA? Bo nie mogę spamiętać najpierw FA, potem pewnie lista waivers, potem campy chociaż ja bym dał campy przed waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: najpierw FA, potem pewnie lista waivers, potem campy chociaż ja bym dał campy przed waivers A ja przed FA żeby wiedzieć co się podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 16 minut temu, Qcin_69 napisał: A ja przed FA żeby wiedzieć co się podpisuje .. kota w worku Ta kolejność jest dobra! Podpisujesz i nie wiesz w jakiej dyspozycji w sezonie będzie Twój gracz - tak jest realniej chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 To ryzyko kampow to sól tej gry. Nie jak w beGM gdzie możesz kupić gracza który wiesz jak gra na T3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 To samo pytanie. Czy rookie Evansa nie lepiej na PF dać? Mi te brakujące punkty z trójki się i tak nie przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 14 minut temu, january napisał: Gdzie na campy wrzucić Blake'a jak myślicie? SF? PF? C? Szukam porad od ekspertów ja bym zostawił na PF i modlił się o bloki 13 minut temu, ignazz napisał: To samo pytanie. Czy rookie Evansa nie lepiej na PF dać? Mi te brakujące punkty z trójki się i tak nie przydadzą. tu raczej no-brainer PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 A tak w ogóle to czemu gracze na RC nie mogą przedstawiać propozycji extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 16 minut temu, julekstep napisał: ja bym zostawił na PF i modlił się o bloki tu raczej no-brainer PF Julek, tam jest DriveD 44 i bloki 29. Nie ma szans na legit PFa, przy super udanych campach może być co najwyżej drugi Bosh. Ja bym dał na SG i modlił się o trójkę, a potem grał na SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: Julek, tam jest DriveD 44 i bloki 29. Nie ma szans na legit PFa, przy super udanych campach może być co najwyżej drugi Bosh. Ja bym dał na SG i modlił się o trójkę, a potem grał na SF. Na SG przytnie mu zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Na SG przytnie mu zbiórki Trochę to głupie z tym przycinaniem. Przecież jako trener mogę mu zrobić trening odpowiednich skilli i dlaczego ma to obcinac inne umiejętności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Trochę to głupie z tym przycinaniem. Przecież jako trener mogę mu zrobić trening odpowiednich skilli i dlaczego ma to obcinac inne umiejętności? To już pytanie do twórców gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 10 godzin temu, Qcin_69 napisał: Wielcy Trailblazers są Słońcem, tymi najgorętszym i jaśniejszymi promieniami. Ale od Prawdziwych Słońc to PANOWIE TANKERZY proszę się odczepić! 36 minut temu, Qcin_69 napisał: A tak w ogóle to czemu gracze na RC nie mogą przedstawiać propozycji extension? Zaczął już boleć ten Rondo na maxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi