marzec Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Gówno mnie obchodza analitycy gram z jednym w fantasy jest od nich 15 razy lepszy we wszystko , znam go od lat, pijam z nim wódkę, nazywa się lorak i tak analizował że zamyka w tym fb tabele ;] Edytowane 6 Marca 2021 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 16 minut temu, marzec napisał: Gówno mnie obchodza analitycy gram z jednym w fantasy jest od nich 15 razy lepszy we wszystko , znam go od lat, pijam z nim wódkę, nazywa się lorak i tak analizował że zamyka w tym fb tabele ;] Może i z nimi grasz ale różnica jest taka że im płacą i ich słuchają a ty pienisz się na jakimś randomowym forum i uznajesz swój punkt widzenia za jedyny słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 #teamderozan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 5 godzin temu, marzec napisał: Conley to ogór, chwast, koleś z fa w co poważniejszym fb. Ze 30 bardziej zasługuje niż on. Za bilans jazz to dostał na który nie ma żadnego wpływu. Że za całokształt niby? Po c***uu ma całokształt ;] top 5 może nie, ale top 10 ever worst asg na pewno. tęskniliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 4 godziny temu, marzec napisał: Gówno mnie obchodza analitycy gram z jednym w fantasy jest od nich 15 razy lepszy we wszystko , znam go od lat, pijam z nim wódkę, nazywa się lorak i tak analizował że zamyka w tym fb tabele ;] hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 2 godziny temu, january napisał: Koszmarny jest ten wybór Sabonisa do ASG, dawno nie było chyba aż tak złej decyzji. W tym sezonie Pacers dosłownie odżywają kiedy tylko Sabonis siada na ławkę. Ciekawe czy Butler faktycznie znów pokazał fucka na ASG, czy to jednak tylko plotka Jak już ktoś miał iść z Pacers to bardziej zasługiwał na to Turner albo Brogdon. Szczególnie, że Brogdon początek sezonu miał kosmiczny i o ile w zeszłym roku występ Sabonisa był uzasadniony choć by za rozwój, tak w tym dostało po prostu za nazwisko. Bez Malcolma i Turnera za plecami on za ciula wuja nie miał by takiej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 W dniu 5.03.2021 o 00:28, Pepis21 napisał: Wybrali składu do meczu Rising Stars, którego i tak nie mają zamiaru rozegrać, więc to wybór dla wyboru aby się wnukom można było pochwalić w przyszłości: Tak spojrzałem na tę składy i brak whitea to chyba jakiś błąd matrixa jest Oczywiście w dupie z tym wyborami bo i tak nie zagrają ale k**** wybrali jakiś randomow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1 godzinę temu, josephnba napisał: Tak spojrzałem na tę składy i brak whitea to chyba jakiś błąd matrixa jest Kogo masz niżej niż White i to tak dużo niżej, że nazywasz to matrixem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 2 godziny temu, Tecu napisał: Kogo masz niżej niż White i to tak dużo niżej, że nazywasz to matrixem? Zajrzyj w pierwszy komentarz do tego tweeta i zobaczysz I tak wiem, że to reszta świata, co tylko pokazuje bezsens tego podziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 2 minuty temu, josephnba napisał: I tak wiem, że to reszta świata, co tylko pokazuje bezsens tego podziału To skoro wiesz to kogo masz niżej od White? Tak przyjęli i tak wybrali. Jakby był inny podział to może by się załapał, ale jest taki a nie inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przecież liga musi promować inne rynki i dla nich Izraelczyk Argentyńczyk czy inny Chińczyk to szczęście samo w sobie. A Ty jeszcze promujesz gościa o nazwisku mocno niepoprawnym politycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Walić whitea ale garland czy nunn to już naprawdę wiocha. Promować typów że średnicy 5/2 tylko dlatego że są spoza USA to już głupota Bronią tego ludzie, którzy jednocześnie narzekają na liberalizację unii Silver robisz to źle Swoją drogą średnie top wyborów tegorocznego naboru mówią same za siebie Edytowane 7 Marca 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Ja nie bronię. Po prostu tak jest. To się bardziej opłaca lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Teraz, ignazz napisał: Ja nie bronię. Po prostu tak jest. To się bardziej opłaca lidze. Co się opłaca? Gloryfikacja kolesi z 7-8 miejsca na ławce? To tylko świadczy o tym że silver podąża droga do nikąd Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie się jaral tym, że koleś z jego kraju robi w NBA 5/2 To ma być rising stars A nie składy jakiś kolesi, z których połowy może za rok nie być w lidze Trybański też powinien zagrać! I Lampe Że o Gortacie nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Za rok Avdiya będzie poza liga? Przecież chodzi o promocje w krajach zewnętrznych i początek na poziomie rookie Dirk nie ma tu nic do rzeczy Uczepiles się tych 5/2 w rookie season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 3 godziny temu, ignazz napisał: Za rok Avdiya będzie poza liga? Przecież chodzi o promocje w krajach zewnętrznych i początek na poziomie rookie Dirk nie ma tu nic do rzeczy Uczepiles się tych 5/2 w rookie season Nie, uczepiłem się powoływania graczy z takimi statystykami Byle ogórki mają takie statystyki Niech zrobią mecz rising ogórki i ja nie będę miał pretensji, ale to rising STARS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przyznać mogę Tobie racje przy White bo ten miał już trzy wyskoki rodem z bycia gwiazda bo zagrał w conajmniej 3 meczach rewelacyjnie i tam pod 35-40 punktów robił. Oczywiście między innymi dzięki sporym minutom ten postęp w statystyce ale jego gra może się podobać. Jednakże taki Avdiya ma dużo mniej minut a generuje sporo atencji i tez w paru spotkaniach gdy dostał 30 minut zagrał dobre mecze. Różnica polega na tym ze jeden jest rok dłużej w nba i ma drużynę pod siebie lub chociaż ciagle piłkę w rękach a drugi ma jednak trudniej biegając z RW. Często jak smakuje piłka słyszy z opowieści w szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Cytat Philadelphia 76ers teammates Joel Embiid and Ben Simmons have been ruled out of Sunday's NBA All-Star Game in Atlanta, the league has announced. The two had contact with a barber who has since tested positive for the coronavirus, sources told ESPN. Pączek za Joela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 To Fryzjer zaczyna ustawiać już nie tylko wyniki w kopanej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 18 minut temu, ignazz napisał: To Fryzjer zaczyna ustawiać już nie tylko wyniki w kopanej? To chodzi o koszykarza-kota: https://www.basketball-reference.com/players/b/barbeca01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi