Eld Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ej Theis w Bulls.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 k**** a była taka bieda na C... Mimo wszystko liczyłem że uda się jeszcze tego Lonzo wziąć Nie pamiętam kiedy ostatnio Bulls byli tak aktywni w dedlajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jak Heat uda się jeszcze pozyskać tego LMA po ewentualnym buyocie to mają legitną ekipe. Btw. Jak Drummond oleje Celtics, a Aldridge wybierze Heat to kim Celtics zapełnią luke na C? Jakiś Whiteside? Trochę bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Aldridge w Heat coraz bardziej prawdopodobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Theis do Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Boston nie ma wolnego miejsca na Fouriera. Musi oddać 2 za 1 Chris w Spurs? Po co skoro on ma sezon z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 @BullsFaN ja wiem po co Warrior to zrobili ale co z tego mają Spurs to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: @BullsFaN ja wiem po co Warrior to zrobili ale co z tego mają Spurs to nie wiem Pewnie Dubs zapłacili Spurs więcej niż Spurs zapłacą Chrissowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 James podobno dopiero na PO będzie zdrów... Ciekawe jak nisko Lakers się zsunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 16 minut temu, ely3 napisał: @BullsFaN ja wiem po co Warrior to zrobili ale co z tego mają Spurs to nie wiem Typowe.kolesiostwo i przysluga SAS dla Kerra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 48 minut temu, BullsFaN napisał: Jezu i jeszcze kornet! No nie wierzę! Pozbyli się pajaca Ten wieczór będzie lepszy już tylko jak Polska choćby wyrówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) 21 minut temu, josephnba napisał: Ten wieczór będzie lepszy już tylko jak Polska choćby wyrówna Sousa nie docenił naszej kadry? 0:2 Edyta. Ja też 2:2 Edytowane 25 Marca 2021 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 taki ciekawy ten deadline że dyskutuje się o meczu kadry w piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1 godzinę temu, BullsFaN napisał: Wydawało się, że w tweecie wyraźnie podali czym Spurs mogło się kierować. Spurs to nie Pistons by brać martwe umowy. Są nadal w PO a tu nawet nie brali drugorundowego wyboru co jest standardem kiedy bierzesz na siebie złe umowy by ktoś mógł zejść z podatku. To jest dobra wymiana dla Golden i kompletnie bezużyteczna dla Spurs. Jakby wzięli z 1-2 wybory drugorundowe to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Czyli generalnie juz agent Drummonda nie wierzy w zaden deal ponad 20m i jesli faktycznue dojdzie do buyoutu, to musieli uznac ze nawet na jakis kontrakt rzedu 10-19/rok Drummond bedzie musial zapracowac z waiversow. Moim zdaniem nie dostanie nic ponad 10 x 3 lata? I to jeszcze ewentualnie od druzyny typu NYK. Cavs mysleli ze majac tyle bezuzytecznego cap space moga go jeszcze odpicowac, ale Drummond to najwieksze gowno w lidze zaraz obok Blejka - jesli w koncu zrozumie co ma robic (gdziekolwoek ewentualnie nie pojdzie) to jeszcze sie ktos moze na niego nabierze na ostatni kontrakt ? Moim zdaniem dobra proba FO Cavs, nie pyklo, troche nie docenili wielkosci jego kontraktu i ewentualnej sytuacji z kontraktami i capem w innych druzynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi