ely3 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Eld Jazz przy kontuzjach to nadal miało 3 All Starów na parkiecie więc to była kwestia czasu kiedy włączą tryb demolki.. Inn sprawa ,że jak Bojan nie szuka fauli i nie biadoli u sędziów tylko sie skupia na tym co istotne to ofensywa Jazz klika inaczej. Inna sprawa ,że mnie akurat Bazley jakoś nie poruszył pozytywnie. W obronie jest jednak łatwo mijany. Ciekawi mnie skąd opinia po tym meczu ,że będzie z niego pociecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 25 minut temu, ely3 napisał: @Eld Jazz przy kontuzjach to nadal miało 3 All Starów na parkiecie więc to była kwestia czasu kiedy włączą tryb demolki.. Inn sprawa ,że jak Bojan nie szuka fauli i nie biadoli u sędziów tylko sie skupia na tym co istotne to ofensywa Jazz klika inaczej. Inna sprawa ,że mnie akurat Bazley jakoś nie poruszył pozytywnie. W obronie jest jednak łatwo mijany. Ciekawi mnie skąd opinia po tym meczu ,że będzie z niego pociecha? Podobał mi się Boban dzisiaj choć ten jego rytuał przed FT jest troszkę wkurzający. U Bazleya mi się dzisiaj podobał foot work w trzech, czterech akcjach. Jesteśmy w takim położeniu, że trzeba się cieszyć z małych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Dzisiaj śliwki w czekoladzie idą pocztą do graczy Cavs którzy to ładnie nas przepuścili w wyścigu po lepszy pick. 0.370 vs 0.364. Następni w kolejce po słodkości są Magic ( 0.327 ), a później Pistons ( 0.291 ). Z Wolves i Rockets raczej kontaktu nie złapiemy gdzie zostało nam 17 gier do końca RS. Jakieś realne perspektywy na top3 są tym bardziej, że Pistons są 3-7 w L10, Magic 4-6, a my 1-9. Z ciekawostek jeśli nie licząc Rockets to jesteśmy najbardziej gościnną drużyną w lidze. Kto ma w rozkładzie @Oklahoma City może sobie doliczyć w zasadzie +1W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Za 25 minut mecz na szczycie. Bardzo możliwe, że to będzie gra o top4 draftu. Życze Pistons W! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Po dzisiejszym W Pistons ( L10: 4-6 ) i kolejnym L Thunder ( L10: 0-10 ) pierwsza trójka do draftu staje się naprawdę realna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 10 godzin temu, Eld napisał: nic szczegolnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 5 minut temu, kcp78 napisał: nic szczegolnego... Zupełnie jak Pistons od paru lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Szkoda, że wpadł ten W bo szło całkiem dobrze aby przesunąć się w górę loterii ale z drugiej strony zwycięstwo scrubami gdzie średnia wieku jest w okolicach 21 lat przeciwko Bostonowi zawsze na propsie. 11 meczów do końca i wygląda to tak: #1 - Houston 0.242 #2 - Magic 0.295 #3 - Wolves 0.302 #4 - Pistons 0.306 #5 - Thunder 0.339 #6 - Cavs 0.344 Rockets już na bank skończą z #1 ale dalej jest mega ciasno. Fajnie by się było wbić do pierwszej trójki i w sumie szanse są na to całkiem spore bo Wolves są w gazie, a i Pistons to chyba samo nie wie czego chce. Ale skończyć w pierwszej piątce też spoko bo akurat 5 graczy w drafcie wybija się całkiem mocno + można liczyć, że ktoś przed nami odwali jakąś manianę i wybierze kogoś spoza murowanej piątki. Poza tym Presti ma multum możliwości aby w razie czego przesunąć się w górę draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Poza chyba najwieksza iloscia pickow, Thunder po raz drugi wpisali sie na karty historii NBA a w tym sezonie. Gratulujemy! Domantas Sabonis has first half triple-double as Pacers beat Thunder by 57 for largest road win in NBA history A w pewnym momencie bylo nawet 67 pkt roznicy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Auć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Na c*** ten win to ja nie wiem. Była by realna szanaa być niżej od Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Ciężkie dni ostatnio w pracy i przegapiłem taką perełkę: TOP 4 w losowaniu poproszę. Cade, a jaki nie to Suggsa. Edytowane 27 Maja 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Ciężkie dni ostatnio w pracy i przegapiłem taką perełkę: TOP 4 w losowaniu poproszę. Cade, a jaki nie to Suggsa. Przecież Mobley do Shai to czyste złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 W dniu 27.05.2021 o 17:51, ignazz napisał: Przecież Mobley do Shai to czyste złoto. Nie jestem przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Czyli ile razem tych pickow macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 1 minutę temu, marceli73 napisał: Czyli ile razem tych pickow macie? Jeszcze liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) 6 minut temu, jack napisał: Jeszcze liczą Ale to dobre jest zeby GM Okc sie nie zakiwal jak Ainge :). Chociaz ten mial wysokie piki ale i OKC tez wyjda wysokie przynajmniej z Houston :). A za Kembe tez wyciagna z 1str round jak za Paula w swoim odpowiednim czasie :). Im sie tak nei speiszy sa cierpliwi. Dopuki franchisa nie dostana moga tak zonglowac. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Ja pi****le teraz wysla za jakiegos 1st roundera do MIL tego zalosnego Kembe hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi