Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 5 minut temu, fluber napisał: Sorry ale skąd masz to info o procedurze polegającej na strzale źle mnie zrozumiałeś . strzał ostrzegawczy a następnie można strzelać do osoby uciekającej ale tak aby nie zabić . chyba w tyłek jest bezpieczniej ale z tego co pamietam ze szkoleń na pozwolenie na broń to próbuje strzelać się w obojczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 4 minuty temu, fluber napisał: co w sumie fakt że gościu żyje i będzie żył trochę potwierdza Ten gość nie jest sparaliżowany czasem? 1 minutę temu, lorak napisał: że grają w butach robionych przez chińskich niewolników też im nie przeszkadza. albo że używają telefonów stworzonych dzięki wykorzystywaniu czarnych dzieci w afryce. Taki sobie symetryzm tbh, domniemane problemy czarnych w US trochę bardziej dotykają zbiorowość koszykarzy niż sytuacja polityczna w Hongkongu. Nie bronię ani jednego, ani drugiego, ale na tej zasadzie każdy jest hipokrytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, BMF napisał: Ten gość nie jest sparaliżowany czasem? Czytałem że grozi mu że nie będzie chodził ale też nie widziałem nigdzie oficjalnego potwierdzenia 4 minuty temu, Koelner napisał: źle mnie zrozumiałeś . strzał ostrzegawczy a następnie można strzelać do osoby uciekającej ale tak aby nie zabić . chyba w tyłek jest bezpieczniej ale z tego co pamietam ze szkoleń na pozwolenie na broń to próbuje strzelać się w obojczyk Ale czy strzał ostrzegawczy stosuje się jeszcze po użyciu paralizatora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 8 minut temu, StaryFan napisał: Ps. Jak podczas interwencji strzelono do agresywnego kryminalisty - przerwano sezon. Ale pamiętamy, jak Harden, LBJ i liga podkuliła ogon, po reakcji Chińczyków na uwagi o prawach człowieka. O tekście Harrella do Dońcicia, nawet się nie zająknęli. To się nazywa - HIPOKRYZJA. Ps. Podoba mi się ten fragment Twojej wypowiedzi. Oni sami sobie strzelają w kolano, ale ludziom ciężko to dostrzec. btw - jak już wspominasz o sytuacji Harrella i Doncicia... nigdy nie czułem się bardziej zażenowany (patologiczna hipokryzja, no doubt) ----> Dziwię się tylko, że ci ludzie jeszcze mają pracę i zgarniają dobre hajsy za to co odpierdalają na antenie. Dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 9 minut temu, lorak napisał: że grają w butach robionych przez chińskich niewolników też im nie przeszkadza. albo że używają telefonów stworzonych dzięki wykorzystywaniu czarnych dzieci w afryce. Tyle, że tutaj chociaż te 1,4 mld niewolników w poziomie życia, dogoniło i przegoniło nasz kraj. To jak z Mu’ammarem al-Kaddafim gdzie w momencie dojścia do władzy z biednego wykorzystywanego przez wszystkich kraju, zrobił w parę lat dochód per capita na poziomie europejskich tuzów. Bandyta w ujęciu standardów zachodu. Tak czy inaczej Chińczycy w 50 lat przeszli, od dmuchanej koloni, do totalnego imperializmu we wszystkich aspektach tego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, fluber napisał: Czytałem że grozi mu że nie będzie chodził ale też nie widziałem nigdzie oficjalnego potwierdzenia Ale czy strzał ostrzegawczy stosuje się jeszcze po użyciu paralizatora??? w Polsce używa się broni palnej w ostateczności nie wiem jak w USA ale przerzucając na Polskie podwórko mieli czas oddać strzał ostrzegawczy przed wcześniejszym celowaniu w murzyna i zakomunikowaniu o możliwości użycia broni , jeśli nie słucha to strzał w niebo i następny tak aby unieruchomić , nawet jakby pozwoliliby mu sięgnąć po broń to mogli zostawić dystans aby po prostu go zastrzelić . sprawca z bronią w ręku zastrzelony ? czysta sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 6 minut temu, fluber napisał: Ale czy strzał ostrzegawczy stosuje się jeszcze po użyciu paralizatora??? Obowiązkowy strzał ostrzegawczy to też nie jest żadna procedura, najwyżej jeden ze środków, którym policja może się posłużyć. Na pewno nie w tej sytuacji kiedy wszyscy są blisko i strzał może sprowokować gościa do odpowiedzenia ogniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 6 minut temu, eF. napisał: To się nazywa - HIPOKRYZJA. Ps. Podoba mi się ten fragment Twojej wypowiedzi. Oni sami sobie strzelają w kolano, ale ludziom ciężko to dostrzec. btw - jak już wspominasz o sytuacji Harrella i Doncicia... nigdy nie czułem się bardziej zażenowany (patologiczna hipokryzja, no doubt) ----> Dziwię się tylko, że ci ludzie jeszcze mają pracę i zgarniają dobre hajsy za to co odpierdalają na antenie. Dno. Zaza zrobiłby porządek. Ta prowokacja najlepszego gracza przez raczej minusowego to celowa zagrywka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 5 minut temu, eF. napisał: btw - jak już wspominasz o sytuacji Harrella i Doncicia... nigdy nie czułem się bardziej zażenowany (patologiczna hipokryzja, no doubt) Co za pierdolnie na tym filmiku, jakie usprawiedliwienia dla jawnego rasizmu... a ktorych to czarnych przez 400 lat uciskali przeodkowie Doncica! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Co za pierdolnie na tym filmiku, jakie usprawiedliwienia dla jawnego rasizmu... a ktorych to czarnych przez 400 lat uciskali przeodkowie Doncica! ? Aleksander Macedoński po podbiciu Egiptu, mógł się zapuścić w rejony środkowego Nilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Godzinę temu, StaryFan napisał: Tyle, że tutaj chociaż te 1,4 mld niewolników w poziomie życia, dogoniło i przegoniło nasz kraj. i dlatego wszywają listy o tym jak źle im jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 minutę temu, lorak napisał: i dlatego wszywają listy o tym jak źle im jest? Nie pisałem, że jest im dobrze. "chociaż", słowo klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, ignazz napisał: Zaza zrobiłby porządek. Ta prowokacja najlepszego gracza przez raczej minusowego to celowa zagrywka była. posłuchaj o czym te klauny tam pierdolą, przecież to jest jawne poparcie rasizmu, który ma iść tylko w stronę białych ludzi @Krzemo sprawdź part2, tam jest równie żenująco... "He's European, he's not white" Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 26 minut temu, StaryFan napisał: To mocno wrosło w ich kulturę, tak jak swoboda dostępu do broni. Inaczej sytuację ocenia się w Polsce, gdzie szansa na uzbrojonego hm...., lodziarza jest nikła, Inaczej w USA. O! Czyli "byt kształtuje świadomość" i to jest właśnie marksizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Godzinę temu, BMF napisał: Taki sobie symetryzm tbh, domniemane problemy czarnych w US trochę bardziej dotykają zbiorowość koszykarzy niż sytuacja polityczna w Hongkongu. Nie bronię ani jednego, ani drugiego, ale na tej zasadzie każdy jest hipokrytą. nie każdy, bo nie wszyscy mamy te same wartości. do tego w tym konkretnym przypadku LJ i spółka najpierw podnieśli raban odnośnie HK, ale po reprymendzie zamilkli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 minutę temu, eF. napisał: posłuchaj o czym te klauny tam pierdolą, przecież to jest jawne poparcie rasizmu, który ma iść tylko w stronę białych ludzi Skupiłem się na aspekcie meczowym. W tych innych kwestiach średnio widzę rozum. Niestety trzeba zrobić krok w tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Godzinę temu, StaryFan napisał: Nie pisałem, że jest im dobrze. "chociaż", słowo klucz. jakoś z polski takie listy nie wychodzą. anyway, część chińczków ma lepiej niż my, ale ciągle bardzo dużo ich żyje w nędzy i jest wykorzystywana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 9 minut temu, Chytruz napisał: Obowiązkowy strzał ostrzegawczy to też nie jest żadna procedura, najwyżej jeden ze środków, którym policja może się posłużyć. Na pewno nie w tej sytuacji kiedy wszyscy są blisko i strzał może sprowokować gościa do odpowiedzenia ogniem. zachowuje się dystans . pierwsza nauka nie daj się zabić i nie zabijaj, ten filmik to amatorka Policji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Ten 17latek co się bronił i zastrzelił 2 osoby trafił akurat.... https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1298848184228143104?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1298848184228143104|twgr^&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D286865page%3D19p%3D10241594post10241594 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 18 minut temu, StaryFan napisał: Tyle, że tutaj chociaż te 1,4 mld niewolników w poziomie życia, dogoniło i przegoniło nasz kraj Gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi