julekstep Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 minuty temu, january napisał: A jak to jest w 5 rundzie - można składać dowolną liczbę ofert minimum żeby wypełnić roster do wymaganej 12ki jak coś? @julekstep przerzucasz Danielsa na SG przed campami ? Wcześniej się wahałem czy on czy Barnes za MLE (ale przynajmniej 1 wpadł ) pewnie tak, ale to przed campami będę testował jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: jakaś lista waivers leci, Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Wyjebało mi prąd i nie zdążyłem nic skontrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 6 godzin temu, elwariato napisał: Pacers 1. Delfino LLE 2. Butler min 3. Voshon Lenard LLE 4. Scott Skiles min No to teeeego... chyba tego LLE dla Delfino nie możesz wycofać bez przebitki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: No to teeeego... chyba tego LLE dla Delfino nie możesz wycofać bez przebitki @elwariato oferta dla Lenarda nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 13 godzin temu, january napisał: Też machnąłem. Celtics zacnie 9-73. W RS na wschodzie dominacja Sixers (65W, drugi team Knicks 57W), na zachodzie Kings (60W, drugi team Suns 51W). Ale tytuł dla... Sonics (4-2 vs Sixers) Ciekawy scenariusz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 13 godzin temu, january napisał: Też machnąłem. Celtics zacnie 9-73. W RS na wschodzie dominacja Sixers (65W, drugi team Knicks 57W), na zachodzie Kings (60W, drugi team Suns 51W). Ale tytuł dla... Sonics (4-2 vs Sixers) A Spurs jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 14 godzin temu, january napisał: Też machnąłem. Celtics zacnie 9-73. W RS na wschodzie dominacja Sixers (65W, drugi team Knicks 57W), na zachodzie Kings (60W, drugi team Suns 51W). Ale tytuł dla... Sonics (4-2 vs Sixers) Wrzuć całą tabelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Chyba nie ma sensu patrzeć na te wyniki, niektóre ekipy (np. Suns) mają kompletnie spieprzone rekomendowane ustawienia przez CPU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Blazers to pewniak do PO przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 16 godzin temu, julekstep napisał: ten ziom to jest już poza ligą Czemu jest po za ligą, skoro nie skończył kariery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 23 minuty temu, january napisał: Panowie, ja sobie puściłem X simek (jedna zajmuje jakieś 3 minuty xd), więc nie kojarzę kto gdzie zawsze był. Constans jest taki: -Celtics są zawsze najgorsi z duuuużą "przewaga" -na wschodzie poza Sixers do PO niemal zawsze wchodzą: Pistons, Knicks, Magic i Wizards -na zachodzie Nuggest, Kings, Warriors, Suns i Lakers -najsłabsi tak ogólnie poza Cs są Nets, Bux, Bulls, Blazers, Hornets, Mavs, Clippers i (niespodzianka) Grizzlies. Ale jak BMF napisał - to takie meh, zwłaszcza przed finalnymi rosterami. Po campach Emes może typera zrobi Dziwne, u mnie na testach zawsze Grizzlies mistrzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 20 minut temu, MarcusCamby napisał: Czemu jest po za ligą, skoro nie skończył kariery? może SlaKB przoczył go przy poście z emeryturami (to jest przeklikiwanie i wpisywanie z łapy -> więc jak najbardziej możliwa sytuacja). W csv go nie ma (jest Eric McCloud) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 5 godzin temu, Krzemo napisał: @elwariato oferta dla Lenarda nieważna. sorry pojerdzieliło mi się tym razem, kompa miałem włączonego i kombinowałem zbyt intensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets 1. Leandro Barbosa - 6 000 000, 3 lata, 0% - Bird Rights 2. Carlos Delfino - MLE Chris Kaman - LLE WYCOFANE Latrell Sprewell - minimum WYCOFANE 3. Latrell Sprewell - LLE 4. Josh Childress - minimum 5. Latrell Sprewell - minimum 6. James Singleton - minimum o co tu chodzi? 1 post i jakies wycofania (LLE mozna wycofac tylko po przebiciu jbc)? jbc to kazdy etap zaczynamy z 'czysta karta' wiec nie kontynuujemy licytacji z poprzedniego etapu (strzelam ze o to chodzi) Edytowane 11 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: o co tu chodzi? 1 post i jakies wycofania (LLE mozna wycofac tylko po przebiciu jbc)? jbc to kazdy etap zaczynamy z 'czysta karta' wiec nie kontynuujemy licytacji z poprzedniego etapu (strzelam ze o to chodzi) Myślałem, że oferty z poprzedniego etapu przechodzą Zrobię potem nowy post w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) 28 minut temu, Roger napisał: CHI out: Scottie Pippen, Mitch Richmond CHI in: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL out: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL in: Scottie Pippen, Mitch Richmond Puście trejd dziś, bo chcę pobidować w jutrzejszym fa. done rostery na stronie zupdejtowane Mavs mają teraz 2 734 650 powyżej salary cap Bulls mają - 6 baniek z hakiem (tu nie ma to znaczenia -> bo i tak mogą tylko MLE, LLE, minima i worek dolarów dla Ridnoura ) i btw @Tecu gratki dealu xD Edytowane 11 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Bulls chyba chcą iść po Derricka, konkurencja normalnie! pls Hakeem i Hamilton to jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: pls Hakeem i Hamilton to jakość Hakeem ma 35 lat, dajmy spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Nie chciałem nic mówić ale pierwsza próbna simka w tym składzie, to bilans w RS 60-22 i PO zakończone 15-1 ;] Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi