Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 80 baniek (pamiętaj też że masz Hinricha do podpisania ) Ale mam dla niego zastrzeżonego Birda, więc mogę go brać powyżej hardcap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: W simce to tylko przy progu luxury, czy przy progu salary (54 mln) też? nie rozumiem pytania xD Teraz, Pablo81 napisał: Ale mam dla niego zastrzeżonego Birda, więc mogę go brać powyżej hardcap. bird może przekroczyć hardcap (w sensie luxury) faktyczny kontrakt już nie Edytowane 31 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: nie rozumiem pytania xD bird może przekroczyć hardcap faktyczny kontrakt już nie Czyli oodpisuje okafora=>nie podpisuje hinricha. To trochę źle zrozumiałem Birdy. Myslalem, ze budzet wynosi tyle ile z zastrzeżonym Birdem (bo tak chyba naprawdę jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, january napisał: Po wymianie z Dallas będę miał 12 graczy i 1,16 mln cap room. Czy np mogę zrobić wymianę - oddaję trzech swoich 2nd rounderów podpisanych za grajka co ma +- 2 mln i mam powiedzmy 53,99 mln, ale tylko na 10 grajków. Czy nie mogę tego zrobić, bo liczy mi się te 332k za puste sloty poniżej 12 graczy. nie nie możesz mieć wydane 54 bańki nawet na 5 grajków po prostu pozostałą 7ke możesz podpisać tylko za birdy, MLE, LLE, minima, ew. pozyskać w wymianach Teraz, Pablo81 napisał: Czyli oodpisuje okafora=>nie podpisuje hinricha. To trochę źle zrozumiałem Birdy. Myslalem, ze budzet wynosi tyle ile z zastrzeżonym Birdem (bo tak chyba naprawdę jest). w rilu teamy przekraczają lux w zależności od dobrej woli ownera -> tutaj trzeba to było jakoś usztywnić i stąd te 80 baniek jest nieprzekraczalne (a jak są wyjątki to o tym trąbimy -> tak jak Ty w tym sezonie czy Tecu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @Qcin_69 jakbyś opróżnił skrzynkę, to mógłbym Tobie wysłać rewelacyjną ofertę tradeu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 6 minut temu, Pablo81 napisał: @Qcin_69 jakbyś opróżnił skrzynkę, to mógłbym Tobie wysłać rewelacyjną ofertę tradeu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 tak się robi transfery a nie jakieś 2nd rounder za 2nd rounder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 2 minuty temu, january napisał: Pytanie brzmi - co robią Magic? młodnieją jedyna szansa na zrobienie contendera to było wyciągnięcie Kobiego na FA -> mała szansa na to, więc zamiast bawić się w 1sze rundy PO będziemy ryzykować no i Josh jest dość przejebanym młodzikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 2 minuty temu, january napisał: Czyli plan FA'31 -> plan FA'32 (+ możliwe... -> plan FA'33) ? Nie no, rozumiem - brzmi jak dość rozsądna podmiana:) win win bo Wizards od razu stają się legit contenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Campy są od razu po drafcie czy po wszystkich turach free agency ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 5 minut temu, Sylvinho. napisał: Campy są od razu po drafcie czy po wszystkich turach free agency ? Po FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) zostało 9 wyborów w drafcie, więc przypominam wszystkim o birdach, cutach i QO ze szczególnym wskazaniem na @Pablo81 - bo tutaj najbardziej pogmatwana sytuacja dodatkowo jak chcecie to pickujący mogą podsyłać mi swoje preferencje draftowe (w sensie 1 - x 2 - y - 3 z, jak zostało dwóch wybierających przed Tobą itd), to może jeszcze przyspieszymy ten off-season Edytowane 1 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 3 godziny temu, january napisał: Się lepiej zastanawiaj jak Kittlesa zastąpić z czym do ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zero kultury organizacji w Magic, w beGM nikt by z tym handlarzem Julkiem nie podpisał kontraktu na FA po tym jak oddał ikonę swoich porażek za rookasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Takie szybkie pytania jeszcze - czy do konca draftu mozna jeszcze zmienic decyzje i anulowac zastrzezenie? Czy podczas FA mozna na etapie np. 1 dnia zrezygnowac z zastrzezenia? Edytowane 2 Czerwca 2020 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jak się skonczy Draft to juz nie mozna zmianic decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 2 godziny temu, eMeS napisał: Takie szybkie pytania jeszcze - czy do konca draftu mozna jeszcze zmienic decyzje i anulowac zastrzezenie? Czy podczas FA mozna na etapie np. 1 dnia zrezygnowac z zastrzezenia? do konca draftu tak potem tak jak napisal matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: 24 h - CPU pick? tia - zaraz puszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 2 minuty temu, january napisał: No to lecimy w końcu z FA jeszcze jeden pick zreszta i tak nie masz kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 21 minut temu, january napisał: A poza tym ciekawy jestem jak będzie tu FA wyglądać przy tylu GMach^.^ I przy takiej mamonie i tak małej liczbie dobrych zawodników btw największy steal draftu według mnie - ramon sessions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi