Skocz do zawartości

Alltime fantasy last 30 - dyskusja

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

wreszcie poszli.

niepojete jak iveson moze isc w jakimkolwiek drafcie za nashem , 

prime iverson wygrywa nie jeden mecz sam po prostu w takiej zabawie.

rodman ,ben, iverson to najwieksze steale tego draftu. 

rodman za koverem, greenem, deng, ibaka, jrue holidayem. ja pi****le nie wierze.

ben za markiem gasolem bo ten drugi umie rzucic za trzy no super ;]

ben by go go ograniczyl do 1/5 z gry 3 pkt i 2 zb. tyle z gasola.

gracie 8 rund wiec ta zabawe wygrywaja ci ktorzy pojda w jakosc, talent, najmocniejsza lawke. Fit jest tu overrated i to mocno, stąd bustami jest tak duzo pickow, niektorzy w ogole nie powinni byc wybrani nawet w 15 rundzie.

Edytowane przez marzec

W dniu 22.05.2020 o 23:40, julekstep napisał(a):

Tak się dużo gada o tej obronie Simmonsa a wielcy defensorzy Simmons, Embiid i Butler wykręcili w 18/19 15tą defensywę w lidze :P

Ten jego playmaking to też takie tam meh na poziomie atf.

Kurde sam spojlerowałeś typa, który jest jakieś 24 razy lepszym grajkiem na tą pozycję :P 

Rozwiń  

nah, Butler w Philly to nie stał obok blisko dobrej obrony a Simmons tutaj zostanie rzucony w buty Klay a 1v1 nie można mu odmówić, że w tym jest dobry 

a co do playmakingu to w zespole z Currym trzeba umieć stawiać spore ilości screenów i też rzucić pass na cut lub złamać linię obrony i oddać piłkę. No i skoro zespoły potrafiły odpuszczać Duranta żeby lecieć za Currym to i mogą czasem odpuścić Simmonsa :D 

Co do Bosha faktycznie te play-off 14 były takie sobie, ale dalej to był szybki na nogach gość z całkiem fajną zbiórką. Niestety nie mogłem wziąć go z lat późniejszych, bo limit nie pozwala a z chęcią bym to zrobił. Teoretycznie mógł iść z sezonu 2011, gdzie faktycznie zajebiści bronił, ale jakoś nie czułem jego wartości w ataku wtedy. 2013 to nie dalibyście mi spokoju za grę vs potężny Hibbert XD

W dniu 23.05.2020 o 06:40, marzec napisał(a):

coz wystarczy sobie przypomniec jaki basket gral w tamtym roku wallace i ilu C potrafil zatrzymac.

Rozwiń  

Pau Gasola ze średnich 17,7/8/2,4 zatrzymał na 15,5/11/3

Dlatego Marc Gasol, który młodemu Pau na pewno nie ustępował, zrobiłby 2 pkt i 3 zb.

Seems legit

nie zgadzam się z krytyka Price’a. miał skillset zbliżony do Nasha, tylko ze w tamtych czasach nie było to tak wykorzystywane, wiec siła rzeczy miał mniejszy impakt. opuszczał sporo spotkań, wiec można to w miarę oszacować i miał ponad 6, a Nash 8. w dzisiejszych warunkach byłby jeszcze lepszy.

W dniu 23.05.2020 o 10:23, Qcin_69 napisał(a):

January nie będzie musiał pisać opisu, przekopiuje sobie ten @julekstep tylko nazwiska podmieni

”nie wiem jak się ostał do mojego picku” xdddd

Rozwiń  

To druga kwestia. Pierwsza to mnie ciekawi jak uzasadni ogromną różnicę między Dirkiem 2010, a Dirkiem 2011 poza tym, że jeden miał gorszy zespół wokół siebie, a drugi lepszy. 

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.