Koelner Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 20 minut temu, karpik napisał: @airmax no tam jest kolejność dla 9 rund wybieraj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 23 minuty temu, karpik napisał: @airmax no tam jest kolejność dla 9 rund Yeaa bo ten 9 pick to tak wiele by zmienił Durant, Barkley i teraz jeszcze dwa picki pod rząd byś chciał, zachłannie Edytowane 18 Maja 2020 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 28 minut temu, airmax napisał: Durant, Barkley i teraz jeszcze dwa picki pod rząd byś chciał, zachłannie Chce wiedzieć! W jaki sposób pizda Durant i Barkley 'no deffense" mają mu pomóc e tej grze? czemu to taki strasznie, że ma tych graczy? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 2 minuty temu, eF. napisał: Chce wiedzieć! W jaki sposób pizda Durant i Barkley 'no deffense" mają mu pomóc e tej grze? czemu to taki strasznie, że ma tych graczy? LOL bo w tej zabawie obaj są graczami na 1szą rundę tzn ten fit to tam taki se, ale talent-wise to mocarne 2 pierwsze picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Spokojnie kapitanie, tylko twarde sk****syny jak Dżordan i Pejton maja racje bytu w tym swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 11 minut temu, julekstep napisał: bo w tej zabawie obaj są graczami na 1szą rundę tzn ten fit to tam taki se, ale talent-wise to mocarne 2 pierwsze picki thanks to wygrał grę, bo ma graczy na 1st round, ale trochę cipy pozwól, że rozwinę myśl - Duranta wrzucamy do 90's - i wtedy w TAMTYCH CZASACH, on nie będzie scorerem z kozacką trójką, bo będzi esię musiał dostosować, a więc będzie zabójcą z mid, ale widzisz, takim zabójcą był Jordan, więc Durant jako ta pizda... zostałaby pewnie zesweepowana, bo Durant to nie Miller charakter, a wtedy nagle nam wyjdzie, że najbardziej prawilnym gościem w tej 'spuszczamy się' ekipie jest ten ze słabą defensywą, czyli Charles Barkley. Dajcie mi tu chojraka, no już! ps. podpity mocno, ale nie głupi! ps2. puściłem sobie ECF Bulls- Knicks na TV, polecam. (nie że teraz ogarniam, ale k**** ostatnimi czasy sporo oglądałem oldskulu, a patrząc na te mecze - gadanie o takich pzidach jak Harden itp, że co oni by nie zrobili, mnie nie przekonuje... bitch please.. polecam to obejrzeć, bo to kawał kosza) 12 minut temu, airmax napisał: Spokojnie kapitanie, tylko twarde sk****syny jak Dżordan i Pejton maja racje bytu w tym swiecie nigdy nie daje minusów za nic, a tutaj za swoją butę i arogancję zasłużyłeś Edytowane 18 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Z tym podkreślaniem "podpity jestem" kilka razy brzmi prawie jak "kon zwalony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @eF. Z Pomorza jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 25 minut temu, RappaR napisał: @eF. Z Pomorza jesteś? oj nie, jestem z legendarnego Podkarpacia, tutaj nie bierzmey jeńców hehehehe a tak ogólnie to obierzyświat ze mnie (lubię sie przemieszać), sporo zwiedziłem hehe chętnie bym z wami pogadał przy piwku czy coś, tutaj to nie miejsce na gadanie o tym co gdzie, kiedy, po co aha Payton dojedzie waszych śmisznych PG, - zapomniałem dodać aha, jak juz nam tutej prawdą zawiało... to mieszałem parę lat w Krakowie - i o ile za moich czasów (tak, tak Pejton c***), to miasto było piękne, o tyle jak tam wbiłem ostatnio to hipsteriada wbija się na pełnej i miasto jest trochę komiczne w swojej zajebistości... (sorry @Eld) c***, rozwine myśl z Krakowem - stoję sobie w normalnych spodniach, bluzie MASS (<3) i palę papierosa, a 90% ludzi mijających mnie to dziurawe spodnie, dziwne rzeczy na głowie,uszy z tunelem w rozmiarze piłki do kosza itd... Sam mam dziary i kolczyka (xD), ale k****, oni na mnie patrzyli jak na ZOMBIe. Poczułem się zbyt zwyczajny, Kraków jest ciężki na kacu... choć jak tam mieszkałem to było miło (Azory pozdrawiam!) hehe Edytowane 18 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 EF przestan się ukrywać, wszyscy wiemy ze jesteś z Koszalina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 17.05.2020 o 21:33, Eld napisał: Lepiej znajdź jakiegoś ziutka. @Lucas może by się pobawił. Dawno go nie widziałem. Może @MarcusCamby zechce wrócić w wielkim stylu no i chyba Ty @BMF nie grasz. Albo @tangiers. Ja wolę poczekać na powrót basketu prawdziwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 13 minut temu, Qcin_69 napisał: EF przestan się ukrywać, wszyscy wiemy ze jesteś z Koszalina! Nigdy nie byłem w Koszalinie, ale chyba gdzieś tam obok raz trafiłem. O co chodzi z tym miastem? Imho SŁUPSK w tamtych rejonach to król, bo Jimson. EDIT - z Koszalina kojarzę tylko to ----> (dla mnie to mega raper) edit T-1000 - ej, ja sobie dopiero teraz zobaczyłem, że zajebaliście mi nie tylko Birda, ale też Kempa nie szanuję! Edytowane 18 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 dzień dobry C - PF - Kevin McHale 1990 SF - SG - Michael Jordan 1991 PG - Gary Payton 1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Paul-Carter-Artest-Ewing, jeśli się Carter nie popłacze w szatni, to szykuje się defensywa na poziomie Knicks 94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 7 minut temu, eF. napisał: dzień dobry C - PF - Kevin McHale 1990 SF - SG - Michael Jordan 1991 PG - Gary Payton 1996 talent-wise super fit-wise bieda w opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja tylko wtrace, ze uwielbiam picki uzytkownika @airmax, choc Ewinga trzeba pewnie bedzie troche reklamowac, jednak w pamieci w duzej mierze sa jego ostatnie lata. Carter ten jeden rok mial fenomenalny, o 1 jumpera od finalow Artest to swietny high value pick i łata dwie pozycje od razu. Trudno to bedzie zepsuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 12 godzin temu, eF. napisał: Nigdy nie byłem w Koszalinie, ale chyba gdzieś tam obok raz trafiłem. O co chodzi z tym miastem? Imho SŁUPSK w tamtych rejonach to król, bo Jimson. EDIT - z Koszalina kojarzę tylko to ----> (dla mnie to mega raper) edit T-1000 - ej, ja sobie dopiero teraz zobaczyłem, że zajebaliście mi nie tylko Birda, ale też Kempa nie szanuję! dobrze ,że nie ze Śląska tam zmulone głowy mają od smogu wybór McHale ciekawy chyba za mocno Birdem się pokierowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 11 minut temu, julekstep napisał: talent-wise super fit-wise bieda w opór Beda postupowac juz od polowy boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Jeszcze jeden Kevin McHale i oficjalnie LeBron > Jordan, bo ten drugi nie zrobi playoffów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 11 minut temu, tangiers napisał: Ja tylko wtrace, ze uwielbiam picki uzytkownika @airmax, choc Ewinga trzeba pewnie bedzie troche reklamowac, jednak w pamieci w duzej mierze sa jego ostatnie lata. Carter ten jeden rok mial fenomenalny, o 1 jumpera od finalow Artest to swietny high value pick i łata dwie pozycje od razu. Trudno to bedzie zepsuc Dzięki za dobre słowo póki co miałem sporo farta, bo Ci których upatrzyłem w zasadzie na początku draftu, byli do wzięcia z moimi wyborami, jedynie P. George'a mi podebrali bo chciałem go wziąć w 3 rundzie. I tak trochę się nie zgodzę, ze będzie ciężko to zepsuć, bo jeśli będziemy patrzeć na to, jak ekipy są dopasowane do siebie, które są najbardziej kompletne i które byłoby najtrudniej ograniczyć to teraz będą najtrudniejsze wybory - bo talentu to u każdego będzie odpowiednio dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi