Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Ja może się wyrobię, ale nic nie gwarantuje, bo póki co to na sorze kwitne i jeszcze trochę mi zejdzie a mam kawałek drogi do domu i nie mogę prowadzić, więc chwila zleci też XD Nie wpadłem też na to żeby tutaj lapka przytargac i pisać na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 10 minut temu, polishllama69 napisał: Ja może się wyrobię, ale nic nie gwarantuje, bo póki co to na sorze kwitne i jeszcze trochę mi zejdzie a mam kawałek drogi do domu i nie mogę prowadzić, więc chwila zleci też XD Nie wpadłem też na to żeby tutaj lapka przytargac i pisać na luzie To możliwe, że ogaj przegramy bo u mnie się póki co nie zapowiada na znalezienie czasu ale jeszcze zobaczę jak się rozwinie sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Zobaczymy ja bynajmniej nie polecam kaca na sorze XD a z czasem jak będzie to zobaczę, jak nie to na jutro można się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 8 godzin temu, BMF napisał: Do dzisiaj do 20. jest deadline na opisy. Jak dwie osoby wyślą @Eld gameplany, t Jak w jakiejś parze są już oba gameplany, to wrzućcie od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 2 godziny temu, polishllama69 napisał: Ja może się wyrobię, ale nic nie gwarantuje, bo póki co to na sorze kwitne i jeszcze trochę mi zejdzie a mam kawałek drogi do domu i nie mogę prowadzić, więc chwila zleci też XD Nie wpadłem też na to żeby tutaj lapka przytargac i pisać na luzie 2 godziny temu, cvbe napisał: To możliwe, że ogaj przegramy bo u mnie się póki co nie zapowiada na znalezienie czasu ale jeszcze zobaczę jak się rozwinie sytuacja. 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Przedłuż chociaż do północy, ja chce zrobić i wiem ze to zadna wymówka ale cały tydzień tyram po 11-12 godzin, łącznie z dzisiaj i będę w domu po 19, gameplan to nie jest pierwsza rzecz jaka zrobie po powrocie. Jak wyżej, możemy przedłużyć o 1-2d deadline. Ale więcej, to trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jutro do 20 i tyle IMHO No i tak jak pisał chytry jak są oba gameplany to niech wjezdzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Spoko, Eld mi pisał, że na razie dwie osoby wysłały gemaplany. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 ja dziś wypadam, spałem 5h, kacowałem 6h na sorze i mam dość, jutro za to wjedzie na luzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Ja zaś jestem w trakcie tworzenia i może się wyrobie - z tym, że nie jest to moje główne zajęcie, a takowe co robię w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Czyli oficjalnie jutro do wieczora @BMF ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Jako kolekcjoner Waszych wypocin delikatnie bym zasugerował do pon od 22:00. Sam miałem trochu ciężki weekend a nie chciał bym Was zawieść. Do tego, jeszcze nie wszyscy wjechali mi z opisami więc mieli mieli by ekstra czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Jako kolekcjoner Waszych wypocin delikatnie bym zasugerował do pon od 22:00. Sam miałem trochu ciężki weekend a nie chciał bym Was zawieść. Do tego, jeszcze nie wszyscy wjechali mi z opisami więc mieli mieli by ekstra czas. A czy jakaś para już wrzuciła oba gameplany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 ja obecnie "tworzę", więc moja para nie wrzuciła XD ale imho jeżeli gdzieś już są oba to na luzie może się znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 24 minuty temu, karpik napisał: A czy jakaś para już wrzuciła oba gameplany? Ja juz w czwartek wyslalem, wiec my mozemy juz chyba startowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 54 minuty temu, karpik napisał: A czy jakaś para już wrzuciła oba gameplany? Jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 21 minut temu, Eld napisał: Jedna. No to wrzucaj Panie, na co czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Może też niech pierwsze dwa posty dadzą Karpik i Tangiers ( i w anal ogicznych grupach dwojka uczestnikow matchupi ), tak by mogli je potem edytowac i dac najwazniejsze informacje. Ja zas wreszcie mam dwa cieplutkie opisy gotowe do kopiowania wiec sam zaraz wysle swoj ( zart ). Edytowane 31 Maja 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 5 minut temu, mac napisał: i w anal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Wysrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Regis nie wrzucił czy mojego nie dostales @Eld ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi