Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, mac napisał: Mozesz to zrekompensowac lajkiem Masz dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, karpik napisał: No fatalny pod względem fitu mając do wyboru tylu innych graczy. No i Baron to nie taki Kyrie, bo Kyrie to scorer/shooter, który jest groźny bez piłki, a Baron to playmaker, który dominuje grę i bez piłki traci połowę impactu. Jak Marcus wspomniał, bliżej mu do Wade'a, który był też słabym fitem do LeBrona. Sam Baron jest super, ale obok LeBrona już nie, chyba, że w następnej rundzie Ronnie wybierze drugą piłkę, to w sumie zmienię zdanie. Nie można grać na tym poziomie bez drugiego legit ballhandlera, LeBron + "generic PG, który kozłuje tylko do połowy i nie wchodzi przed linię trójki" często było problematyczne w zwykłej NBA, a co dopiero ATF. 9 minut temu, BMF napisał: Patrząc na Twoje wybory, też mógłbyś trochę pomyśleć. xD January zobaczył swoje pierwsze 3 picki i teraz wali ściemę "e, jaja se robię, w ogóle to zapomniałem że draftujemy, bo w football managera teraz gram, a wy co tacy poważni chłopaki, hehe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Imo te wszystkie picki januarego po to, by nikogo nie dziwili wybrani potem pewnym dwoch all starow pg,sf (jeden tegoroczny, drugi zeszloroczny). Zwlaszcza ze team jakby budowany pod nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 6 minut temu, Chytruz napisał: January zobaczył swoje pierwsze 3 picki i teraz wali ściemę "e, jaja se robię, w ogóle to zapomniałem że draftujemy, bo w football managera teraz gram, a wy co tacy poważni chłopaki, hehe" Nom, ale ten Football Manager faktycznie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 17 minut temu, MarcusCamby napisał: A skąd ta optymistyczna myśl? Ja nie widzę Doncica, który nie dominuje piłki i sprawdza się obok Nasha. Czy on nie jest za wolny, by biegać po zasłonach? Mam wrażenie, że on głównie rzuca pullupy. On dopiero w NBA zaczal tak dominowac gre. Przy Campazzo w Realu czesto byl secondary, w kadrze przy Dragicu rowniez. To nie jest off the screen shooter, ale moze podawac dalej po obwodzie i czesto po picku Campazzo z Reyesem, dostawal pilke na otwarta/polotwarta pozycje na weak side i w ten sposob tworzyl przewage, na co wtedy zwrocilem uwage, to ze nie ograniczal sie tylko do atakowania obreczy i jumpera tylko potrafil podac po takim crossie spowrotem na pierwotna strone, czyli wczesniej strong side, co kompletnie gubilo obrone. Sick iq. W zasadzie liczylem, ze w NBA mu dokoptuja jeszcze jakiegos ofensywnego guarda co go odciazy, ale na razie musi sie pocieszyc Timim Hardawayem jr. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: A tam, sam napisałem, że zjebałem bo trza było Butlera jednak z #31 brać, ale nie chciałem z wiadomych względów^ Przyznaj lepiej, ze tankujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: A co tu się za tank dostaje ? Zapytaj Komisarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 minuty temu, january napisał: A tam, sam napisałem, że zjebałem bo trza było Butlera jednak z #31 brać, ale nie chciałem z wiadomych względów^ No ale nie powiesz nam, że od Bosha nie było lepszych opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 jak to jest z lawkowiczami? Mozna brac dowolnego grajka i pisac ze spokojnie sie zgodzi na gre w lawki z bananem na ustach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 7 minut temu, tangiers napisał: On dopiero w NBA zaczal tak dominowac gre. Przy Campazzo w Realu czesto byl secondary, w kadrze przy Dragicu rowniez. To nie jest off the screen shooter, ale moze podawac dalej po obwodzie i czesto po picku Campazzo z Reyesem, dostawal pilke na otwarta/polotwarta pozycje na weak side i w ten sposob tworzyl przewage, na co wtedy zwrocilem uwage, to ze nie ograniczal sie tylko do atakowania obreczy i jumpera tylko potrafil podac po takim crossie spowrotem na pierwotna strone, czyli wczesniej strong side, co kompletnie gubilo obrone. Sick iq. W zasadzie liczylem, ze w NBA mu dokoptuja jeszcze jakiegos ofensywnego guarda co go odciazy, ale na razie musi sie pocieszyc Timim Hardawayem jr. To w ataku. W real life NBA w obronie na obwodzie sprawa jest trochę rozdmuchana i prawie wszystko jest do przeżycia jeśli nie masz: 1. IT2 Lub 2. Guarda, który w prime bronił słabo, a teraz ma 34 lata lub więcej. Ale w ATF, jednocześnie Nash i Doncic? Grubszy problem, zwłaszcza, że mówisz, że to twój closing lineup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Co do Barona jeszcze wtrącę, że jego umiejetność w obronie do przewidzenia i przechwycenia podania, oraz gra z kontry i umiejetność napędzania ataku najbardziej przypomina właśnie grę Wade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 17 minut temu, mac napisał: jak to jest z lawkowiczami? Mozna brac dowolnego grajka i pisac ze spokojnie sie zgodzi na gre w lawki z bananem na ustach? Jest typ graczy którzy z ławki nie zagrają. Wiec nie ryzykuj. Jak ktoś jest mega gwiazda lepiej obuduj inaczej i go zostaw. W beGM za piątego PG aby poprawić rotacje brałem Wigginsa ( Teague) i miałem same kłopoty z tłumaczeniem się. Nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 10 minut temu, ignazz napisał: W beGM za piątego PG aby poprawić rotacje brałem Wigginsa ( Teague) i miałem same kłopoty z tłumaczeniem się. Nie warto. ale tutaj trochę inna skala talntu a nikt takiego np. Townsa nawet nie przemyśli żeby zrobić starterem a w rl NBA zawsze by nim był, poza tym to Ty twierdziłeś, że pożerający piłkę Wiggins musi być 6th manem a dobrze stabilizujący grę, ale słabo broniący Love nie może grać z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Chytruz napisał: Nie można grać na tym poziomie bez drugiego legit ballhandlera, LeBron + "generic PG, który kozłuje tylko do połowy i nie wchodzi przed linię trójki" często było problematyczne w zwykłej NBA, a co dopiero ATF. Ja nie twierdzę, że można, ale można też wybrać kogoś, kto by się też sprawdzał, gdy LeBron ma piłkę. A jak już Ronnie uparł się na gracza w typie Barona, to na stole był lepszy wariant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 składy sylvinho i karpika kupuje , fajnie to by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 10 godzin temu, mac napisał: jak to jest z lawkowiczami? Mozna brac dowolnego grajka i pisac ze spokojnie sie zgodzi na gre w lawki z bananem na ustach? biorąc pod uwagę formę gry i fakt, że 2.-3. opcje stają się tu z miejsca 6.-7. to myślałem że to jest jedno z założeń. Wiadomo, że każdy, ale to każdy (no, może poza Hardenem ) , wliczając w to LeBronów i Kobasów dostałby mniej rzutów niż normalnie, minut mniej niż normalnie, wszystkiego mniej niż normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) @RonnieArtestics gratuluję wygranej w zabawie ATF, gdzie masz do wyboru zawodników z 20 lat grania - @Eld przegrał w Masai Ujirim, który miał do wyboru tylko 1 rok. Lowry + Gasol > Parker + Gasol wstyd, że nikt nie wybrał Westbrooka. Zabrakło wiedzy albo jaj. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez BiałaCzekolada2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 aha - od siebie tylko dodam, ze u mnie w glosowaniu przy podobnym poziomie teamow decydowala bedzie 'pewna reka' trenera (czyt - osoby ladnie pickujace z podawaniem lat od razu a nie randomy nie znajace swoich zawodnikow). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Sap-Baron to takie 5/10 akurat, jeden to przeciętny strzelec (tzn. ten z Hawks; a tamten Pau sobie rzucał 1 long J na mecz), drugi musiałby grać dużo bez piłki, ale co się stało w trzech pierwszych rundach to już się nieodstanie. ;] Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, BMF napisał: Sap-Baron to takie 5/10 akurat, jeden to przeciętny strzelec (tzn. ten z Hawks; a tamten Pau sobie rzucał 1 long J na mecz), drugi musiałby grać dużo bez piłki, ale co się stało w trzech pierwszych rundach to już się nieodstanie. ;] Wybrałem sapa, choć mogłem znacznie więcej spacingu osiągnąć biorac love, bo nie chciałem mieć dziury w obronie i paul to versatile player który się dostosuje do każdej roli. Z ciekawości, napiszesz mi na PM kogo byś brał na moim miejscu na PG i PF po tych trzech rundach i przy tym co było dostępne? Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi