fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 5 minut temu, ely3 napisał: A tak naprawdę to Polska zajęła przedostatnie miejsce Podlinkujesz wyniki bo nigdzie nie mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 12 minut temu, fluber napisał: Podlinkujesz wyniki bo nigdzie nie mogę znaleźć? https://eurovisionworld.com/esc/eurovision-2021-the-bookmakers-had-the-semi-finals-correct Tu masz kolejność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 52 minuty temu, Deltuś napisał: Ta babeczka to kiepska podróbka skrzyzowania Lany DelRey i Sia. Przecież taki ,,Szampan'' to jeden z lepszych popowych utworów ostatnich lat. Nawet wielu obcokrajowcom się podoba (a to jednak rzadkie jeżeli chodzi o piosenki śpiewane w języku polskim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) 17 minut temu, ely3 napisał: https://eurovisionworld.com/esc/eurovision-2021-the-bookmakers-had-the-semi-finals-correct Tu masz kolejność Nom, alfabetyczną. Pytałem dlatego, że z tego co pamiętam nigdy nie podawano kolejności przed finałem, żeby nie było spoilerów, kto był który w półfinale przed koncertem finałowym. Edytowane 22 Maja 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 37 minut temu, Sebastian napisał: To dawaj. Ilgner, Augentauer, Litbarski, Voeler, Klinsman, Matheus, Buchwald, Brehme, Huesler, Berthold, Kolher, Andreas Muller, Thon, Bode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, fluber napisał: Nom, alfabetyczną. Wg Ciebie Georgia jest alfabetycznie po Polsce? A Czechy po Łotwie? Wg jakiego alfabetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 godziny temu, ignazz napisał: Za waszych czasów Petroniusz miałby cieniutko a talent Nerona byłby powielany dwukanałowo. A tezę tą wysnułeś na podstawie Quo Vadis, utworu czysto propagandowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, ely3 napisał: Wg Ciebie Georgia jest alfabetycznie po Polsce? A Czechy po Łotwie? Wg jakiego alfabetu? Szczegółowe wyniki półfinałów będą dostępne po finale, więc nie wiadomo, które miejsce zajęła Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Szczegółowe wyniki półfinałów będą dostępne po finale, więc nie wiadomo, które miejsce zajęła Polska. dokładnie - nigdzie nie ma miejsc podanych tylko kwalifikacja albo brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Szczegółowe wyniki półfinałów będą dostępne po finale, więc nie wiadomo, które miejsce zajęła Polska. W kilku miejscach czytałem o przedostatnim miejscu ale jeśli jest tak jak podajesz to w takim razie czekam czy tak było naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, ely3 napisał: Wg Ciebie Georgia jest alfabetycznie po Polsce? A Czechy po Łotwie? Wg jakiego alfabetu? Sorry, popatrzyłem na pierwszą listę z pierwszego półfinału ( która jest alfabetyczna) i automatycznie uznałem, że druga też. Natomiast nie widzę, żeby to były oficjalne wyniki. No i z tego co pamiętam nigdy nie podawano wyników półfinałów, dopóki się koncert finałowy nie skończył, żeby nie spoilerować z wynikami i stąd moje pytanie skąd wiesz, że Polska była przedostania? Teraz, ely3 napisał: W kilku miejscach czytałem o przedostatnim miejscu ale jeśli jest tak jak podajesz to w takim razie czekam czy tak było naprawdę Przedostatnie miejsce mieliśmy w typowaniach bukmacherów w ogóle spośród wszystkich krajów. Także może się okazać, że Brzozowski był jeszcze niżej niż myślisz w swoim półfinale, ale póki co nie ma wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 58 minut temu, Sebastian napisał: A Ty pięciu ostatnich mistrzów świata w piłce nożnej ? Tak, a nie oglądam nawet piłki nożnej 2018- Francja 2014 - Niemcy 2010 - Hiszpania 2006 - Włochy 2002 - Brazylia A oglądałem jedynie w 2006 i w 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Ta babeczka to kiepska podróbka skrzyzowania Na czym polega jej kiepskość? To akutalnie najczęściej słuchana piosenkarka w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, fluber napisał: Na czym polega jej kiepskość? To akutalnie najczęściej słuchana piosenkarka w Polsce A ja się o niej dowiedziałem z tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, RappaR napisał: A ja się o niej dowiedziałem z tego tematu Nie ma za co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, fluber napisał: Nie ma za co:) Zgodzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 5 minut temu, ely3 napisał: W kilku miejscach czytałem o przedostatnim miejscu ale jeśli jest tak jak podajesz to w takim razie czekam czy tak było naprawdę Nie ma oficjalnych wyników półfinałów przed finałem, bo wiedziałbyś jak głosowali widzowie i jury na poszczególne zespoły. Z Twojej strony: The detailed results, voting & points from Semi-final 2 will be revealed after the Grand Final on Saturday 22 May 2021. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Ta dyskusja o Eurowizji przypomina, żale o to, że mecz pomiędzy Koroną Kożuchów, a Czarnymi Witnica stal na bardzo niskim poziomie. No niestety, ale jest znacznie większa różnica w poziomie poniższych dwóch piosenek niż pomiędzy Koroną Kożuchów a Czarnymi Witnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 4 godziny temu, fluber napisał: Takie mamy czasy, cześć osób tak nienawidzi PiS że potrafi poświęcić swój czas na dislajkowanie wybranej przez TVP piosenki na Eurowizję. Jesteśmy już w tym miejscu:) Kolesiostwo w państwowych instytucjach powinno się piętnować (tym bardziej, że ten utwór jest naprawdę c***owy i tylko nam wstydu narobił ). I ja bym trochę sparafrazował twój wpis - część osób jest tak wielkimi fanatykami PiS, że potrafi bez specjalnego powodu przypierdalać się do innych użytkowników na forum o skaczących murzynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 4 godziny temu, BMF napisał: Lady Gaga Ja się nie znam, ale Shallow z Cooperem podoba mi się fc***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi