fluber Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Teraz, ely3 napisał: Ale to jest tożsame niestety gdyż widzowie oceniają i aspekty wizualne i foniczne ,że się tak wyraże. I ocenili występ jak ocenili. Tu nie ma się co obrażać na głos suwerena . A już tym bardziej zaklinać rzeczywistość No właśnie regulamin Eurowizji jest taki że suweren nie mógł głosować;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 naprawdę NASI byli gorsi od nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: naprawdę NASI byli gorsi od nich ? Nie jestem za bardzo na bieżąco ale czy Zenek lub Sławomir już na eurowizji byli? Chyba nie. Nie rozumiem czemu Kurski kisi te asy w rękawie. Najgorzej, że eurowizja w sobotę o 21 a amerykanom się coś poprzestawiało i pierwsze mecz PO zaczyna się o 20 Edytowane 21 Maja 2021 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 22 minuty temu, Koelner napisał: naprawdę NASI byli gorsi od nich ? fajny przytup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 2 godziny temu, fluber napisał: No właśnie regulamin Eurowizji jest taki że suweren nie mógł głosować;) Nie no ktoś głosował jak rozumiem... Więc jakiś suweren to był- mniej lub bardziej reprezentatywny ale na pewno nie były to tylko głosy z jednego kraju - a przynajmniej ja takie pamiętam konkursy Eurowizji oglądane jeszcze z mamą jakieś 25 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 3 godziny temu, ely3 napisał: Nie no ktoś głosował jak rozumiem... Więc jakiś suweren to był- mniej lub bardziej reprezentatywny ale na pewno nie były to tylko głosy z jednego kraju - a przynajmniej ja takie pamiętam konkursy Eurowizji oglądane jeszcze z mamą jakieś 25 lat temu Rany boskie, Brzozowski dał fatalny występ. Gorsze od niego wokalnie były chyba tylko z dwie ekipy z wczoraj a wizualnie wszystkie dziewuchy w napizdnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Dopiero się zorientowałem , że to gościu z koło fortuny . niezła beka on tam też próbował śpiewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Dopiero się zorientowałem , że to gościu z koło fortuny . niezła beka on tam też próbował śpiewać No bo gościu jest generalnie piosenkarzem, który nagrał jedną popularną piosenkę i jeden popularny cover:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 17 minut temu, fluber napisał: No bo gościu jest generalnie piosenkarzem, który nagrał jedną popularną piosenkę i jeden popularny cover:) Taki Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 5 minut temu, Sebastian napisał: Taki Norbi To Norbiego to Brzozowski nie ma podjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 11 minut temu, Sebastian napisał: Taki Norbi Norbi miał 1,5 piosenki, więc jest zdecydowanie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 12 minut temu, fluber napisał: Norbi miał 1,5 piosenki, więc jest zdecydowanie lepszy. W tym temacie na pewno wiecie lepiej. Ja się nie załapałem albo na tą jedną albo na to pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 53 minuty temu, Sebastian napisał: dziewuchy w napizdnikach w czym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 15 godzin temu, rw30 napisał: w czym ? Podbijam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 16 godzin temu, Sebastian napisał: W tym temacie na pewno wiecie lepiej. Ja się nie załapałem albo na tą jedną albo na to pół Kobiety są aha aha gorące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 47 minut temu, Koelner napisał: Kobiety są aha aha gorące Ale to jest pół, cała czy półtora ? 17 godzin temu, rw30 napisał: w czym ? Posłuchaj Bałtroczyka będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 7 minut temu, Sebastian napisał: Ale to jest pół, cała czy półtora ? To jest cała. Ja jeszcze kojarzę to pół:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Widzę, że ta piosenka Rafała idzie na rekord dislike'ów na oficjalnym profilu Eurowizji (75%), mam nadzieję, że chociaż dobrze zarobił za to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 6 minut temu, BMF napisał: Widzę, że ta piosenka Rafała idzie na rekord dislike'ów na oficjalnym profilu Eurowizji (75%), mam nadzieję, że chociaż dobrze zarobił za to wszystko. Takie mamy czasy, cześć osób tak nienawidzi PiS że potrafi poświęcić swój czas na dislajkowanie wybranej przez TVP piosenki na Eurowizję. Jesteśmy już w tym miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 4 minuty temu, fluber napisał: Takie mamy czasy, cześć osób tak nienawidzi PiS że potrafi poświęcić swój czas na dislajkowanie wybranej przez TVP piosenki na Eurowizję. Jesteśmy już w tym miejscu:) Trochę tak jest, a trochę jednak gość wystąpił ze szwedzką piosenką bez wcześniejszego konkursu tylko dlatego, że jest pracownikiem telewizji wybierającej uczestnika, w takich okolicznościach dobrze jednak byłoby umieć śpiewać, żeby dać trochę mniej powodów do hejtu. Aczkolwiek zrobiło mi się go trochę żal, bo skala antypatii przekracza skalę słabości tego występu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi