fluber Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 9 minut temu, matek napisał: Ale wiecie, że tę laskę spałowała... policjantka? Serio?:) Skąd info?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 To by wyjaśniało eskalację przemocy :) Swoją drogą największy z policjantów obsługuje kamerę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Rysiu Petru znowu wszedł na biało - miszcz. 13 minut temu, matek napisał: Ale wiecie, że tę laskę spałowała... policjantka? szkoda , że tak krótko to trwało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 minutę temu, starYfaN napisał: To by wyjaśniało eskalację przemocy I szarpanie za włosy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 6 minut temu, fluber napisał: Serio?:) Skąd info?:) Od rana wiadomo. Gdyby facet wziął ją w obroty z takim zaangażowaniem, to byłoby trzeba ją zeskrobywać z ziemi, to drobna panna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Widzę, że Sławomir N. znany złodziej i malwersant został zwolniony z aresztu. Widzę wszędzie wywiady, kwiaty, procesje zwolenników. Kiedy serial na Netfliksie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Teraz, Sebastian napisał: Widzę, że Sławomir N. znany złodziej i malwersant został zwolniony z aresztu. Widzę wszędzie wywiady, kwiaty, procesje zwolenników. Kiedy serial na Netfliksie ? Nie jest gejem więc Netflix tego nie puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Teraz, josephnba napisał: Nie jest gejem więc Netflix tego nie puści Puści jeśli zagra go Will Smith.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 7 minut temu, Sebastian napisał: Widzę, że Sławomir N. znany złodziej i malwersant został zwolniony z aresztu. Widzę wszędzie wywiady, kwiaty, procesje zwolenników. Kiedy serial na Netfliksie ? przecież to płotka , teraz to zrobiłby karierę ;] nie starczyłoby na ręku miejsca na zegarki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 minutę temu, quevas napisał: czyli : jak zawsze statystyczny Polak nie zna ani jednego przypadku przeprosin ze strony policji, nawet gdy z odległości pół metra pan mundurowy beztrosko gazuje posłankę, gdyż "czuł się zagrożony" W ten sposób służby mundurowe powodują drastyczny spadek zaufania do własnych działań, zabawy pojedynczych "zagrożonych" idą w Polskę, wystawiają świadectwo całej instytucji i na końcu obywatele zachowują się jak w czasach komuny, gdy milicja była emanacją wrogiego państwa i postawa wolnościowa polegała na unikaniu współpracy z nią, co oczywiście, tak wtedy, jak dzisiaj, prowadziło, prowadzi i będzie prowadzić do obniżenia poziomu bezpieczeństwa w społeczeństwie. 11 listopada tak odwalili że musieli przeprosić więc czasem im sie zdarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 9 minut temu, Sebastian napisał: Puści jeśli zagra go Will Smith.. Skoro Netflix nie zrobił filmu o Kamińskim, to o takim pionku jak Sławek nie zrobi tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Deltuś napisał: Zawłaszczone sądy. Tusk dopomina się o Nowaka w wywiadzie tv, a ten dwa dni później wychodzi na wolność. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Przejecie-Polska-Press-przez-Orlen-wstrzymane-Sad-uwzglednil-wniosek-RPO-8091369.html Zawłaszczone w c*** i jeszcze ten RPO to pewnie Żyd albo rusek lub wściekła nastolatka z historią na bębnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 14 minut temu, Deltuś napisał: No raczej dzieciaków uczysz zdrowego rozsądku. Jak widzisz idącą na ciebie prewencję to uciekasz, a nie zgrywasz chojraka. Nie mam/miałem powodu, aby uciekać przed policją. Nie mam już też bąbelków, których mogę uczyć zdrowego rozsądku (nigdy nie musiałem). To już etap planowania studiów, kariery, certyfikatów językowych itd. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Deltuś napisał: Czyli między wierszami przyznajesz, że to młode dziewczę po prostu głupie? Nie wiem , nie znam. Dzieciaki robią różne, rzeczy pod wpływem rówieśników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 7 minut temu, Deltuś napisał: Pas w domu - ale chyba już za późno. Pas nie rozwiąże absolutnie żadnego problemu, może je tylko nawarstwiać. Chociaż, .....nie wiem, niech każdy wybiera własną drogę do wychowywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 27 minut temu, Deltuś napisał: Nie było niemieckiej, była nazistowska. Nosz kur** mać chłopie, podstawy salonowca Tusk już nazista a nie Niemiec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 10 minut temu, starYfaN napisał: Pas nie rozwiąże absolutnie żadnego problemu, może je tylko nawarstwiać. Chociaż, .....nie wiem, niech każdy wybiera własną drogę do wychowywania. Nie dostawałeś lania za dzieciaka?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 10 minut temu, starYfaN napisał: Chociaż, .....nie wiem, niech każdy wybiera własną drogę do wychowywania. klękania na grochu , w nagrodę Snickers z obrazkiem bozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 52 minuty temu, Deltuś napisał: Czyli między wierszami przyznajesz, że to młode dziewczę po prostu głupie? Jak wielu młodych ludzi. Przywilej wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 39 minut temu, fluber napisał: Nie dostawałeś lania za dzieciaka?:) Nie. Nie rozwiązywałem też siłowo żadnych problemów z dziećmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi