jack Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: bardziej mnie martwi Twoja ciekawość odnośnie 10ciu osób Martwi Cię moja ciekawość w tym temacie a z tego co widzę Twoja wiedza w tym temacie jest większa od mojej. To dopiero xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 minutę temu, jack napisał: Martwi Cię moja ciekawość w tym temacie a z tego co widzę Twoja wiedza w tym temacie jest większa od mojej. To dopiero xD nom - pomyśl co by się działo jak bym się do tego zaciekawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: nom - pomyśl co by się działo jak bym się do tego zaciekawił Gdyby zatrudniali 10 striptizerek to też miałoby na mnie zerowy impakt. Ale przynajmniej byłoby wiadomo po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 A tymczasem wesolo w DC. Z cyklu “na zachodzie sobie poradzili z xxxxxxx” lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Trump to jednak jest chory psychicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ciekawe co z tego będzie, aż się przypominają te kolejki po broń. W Europie ludzie wykupują srajtasme, w us broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) ojp, Trump jaki strzał we własne kolano, epicka głupota. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 godziny temu, darkonza napisał: Dziwię się że na świecie tak rzadko wybuchaja komunistyczne rewolucje dostęp do podręczników z historią rozwiązał ten problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 5 minut temu, jack napisał: I wszystko jasne To też dobre, nie umiem wrzucać linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Godzinę temu, Kołczu33 napisał: co było szczególnie widoczne, gdy ci lewi demolowali miasta i policja nic nie robiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Chyba bardziej niż lewa - prawa pasuje biali - czarni 2 godziny temu, Koelner napisał: dostęp do podręczników z historią rozwiązał ten problem . Sfałszowanych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 5 minut temu, darkonza napisał: Sfałszowanych! Ej darkonza znalazłem Twój duchowy totem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: Ej darkonza znalazłem Twój duchowy totem! Widziałem, ale dobrze ze przypomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 5 minut temu, darkonza napisał: Widziałem, ale dobrze ze przypomniałeś Ta... przypomniał, nie zaszkodzi Ci jak 11 raz w ciągu dnia posłuchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 wzieli sobie do serca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 8 godzin temu, darkonza napisał: Sfałszowanych Tak , mój ojciec jeszcze uczył się z podręczników gdzie w 39 Armia Czerwona wyzwalała zachodnią Ukrainę i Białoruś z pod jarzma faszystowsko-burżuazyjnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Stare ale chyba jeszcze nie było: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 52 minuty temu, Koelner napisał: Tak , mój ojciec jeszcze uczył się z podręczników gdzie w 39 Armia Czerwona wyzwalała zachodnią Ukrainę i Białoruś z pod jarzma faszystowsko-burżuazyjnego . To bliżej prawdy niż to ze Oświęcim wyzwalali nasi nowi koledzy ukraińcy a nie zsrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi