jack Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 3 godziny temu, RappaR napisał: Wystarczy że dużo będziesz wyzywał PiS w internecie Nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Lokalni politycy powiatowi też masowo szczepią się poza kolejnością, kilku już się wysypało, kogoś tam wywalili z partii, cipy w głowie nikt się nie boi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Kryska jak zwykle robi szol. 4x zedytowany wpis, a Twitter warszawskich elit pełen wpisów, ze tak powinno być...chyba Zbychu zero Ziobro musi zasiać większy rozpierdziel, bo opozycja dalej będzie dokonywać samozaorania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Mi to trochę śmierdzi celowa zasadzką. Zobaczcie, że dali się złapać sami starzy kodziarze itp. Żaden biskup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3 godziny temu, quevas napisał: Złapani na dyskusyjnych zachowaniach aktorzy tłumaczą się, kajają, popiołem tapirowane głowy posypują, proszą o wybaczenie. Wrzucisz linki do tego gdzie aktorzy się kajają i proszą o wybaczenie, chętnie bym przeczytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 17 godzin temu, RappaR napisał: Wrzucisz linki do tego gdzie aktorzy się kajają i proszą o wybaczenie, chętnie bym przeczytał. Owsiak się za nich kaja.. a nie poczekaj.. Ale to fajnie w sumie, że Jurek chce w końcu przejrzystości i wyjaśnienia sprawy 200 mln na respiratory - w pełni go tutaj popieram. Korzystając z jednej okazji chciałbym wiedzieć jak to jest ze Złotym Melonem, Mrówką Całą i Jasną Sprawą. Myślę, że Owsiak gdyby chciał mógłby nam sporo powiedzieć na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 23 minuty temu, quevas napisał: Imperator Rydzyk apeluje o wpłacanie 1 % podatku na Radio Maryja : w zamian gwarantuje ofiarodawcom awans bez kolejki do Nieba podczas Sądu Ostatecznego. Grzesznicy z kasty Zaszczepionych Bezkolejkowo Aktorów powinni bliżej rozważyć tak korzystną ofertę zbawienia, gdyż w ostatnich dniach jego tradycyjna ścieżka mocno się dla nich wydłużyła i krzaczorami zarosła. Aferę wykrył Polsat Proszę, jak strach przed prywatyzującą media i banki kremlinowską władzą, potrafi przerażonych utratą pracy ludzi uskrzydlić Teraz już na pewno, Sasin i Szumowski nie będą musieli oddawać po 70 milionów, skala bandytyzmu i moralnej degrengolady Aktorów raz na zawsze zatrze w pamięci wszystkie poczciwe drobiazgi, jakie się PIS wypsnęły podczas nieprzytomnego szarżowania na państwową szkatułę. Wrzucisz mi gdzie te gwiazdy kajają się, bo nie potrafię znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 8 minut temu, quevas napisał: chciałbym, ale moje posty - z linkami, zdjęciami, filmikami, gifami etc. - moderator wywala, co bezsensownymi czyni wszelkie próby ich zamieszczania To po co je piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Jeśli Andrzej Seweryn jest gwiazdą i przyznanie się „do wstydu” jest kajaniem to gdzieś on mi mignął . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Godzinę temu, Koelner napisał: Jeśli Andrzej Seweryn jest gwiazdą i przyznanie się „do wstydu” jest kajaniem to gdzieś on mi mignął . Dziś w wyborczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Co do Seweryna, niech pierwszy rzuci kamieniem, kto nie lubi tej piosenki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 9 minut temu, polskignom napisał: Dziś w wyborczej https://wiadomosci.wp.pl/szczepionki-poza-kolejka-maria-seweryn-przeprasza-nocne-nagranie-6593170661612352a Ale akurat Andrzej Seweryn się chyba lapał w grupe zero. Bo wiek i na dodatek był pacjentem a pacjenci mogli być zaszczepieni . Bo tam też zaszczepiono 150 pacjentów znajdujących się pod opieką szpitala a Seweryn chyba był pacjentem ale tu nie będę na 100% się upierał. Inna sprawa ,że akcja szczepień idzie na razie jak po grudzie. Są nawet obawy ,że niektóre szczepionki się zmarnują. Oczywiście są kraje którym idzie lepiej są takie , które sobie radzą gorzej od nas ale z mojego punktu widzenia nie ma znaczenia jak to robią inni . Obawiam sie,że powszechności szczepień z takim jak obecnie programem to nie uzyskamy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Generalnie kiepsko idzie cała alcja, małym pocieszeniem jest, ze jesteśmy w top 10 na świecie. Ale ale cała ta afera myśle, ze będzie miała zbawienny wpływ na chęć szczepienia się Polaków . Jeśli rusza z przytupem ze szczepieniem. edit: a co do Seweryna, to się nie łapał, on był w grupie pierwszej. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez polskignom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Krysia się boi, została wmanewrowana przez media prawicowe. Żenujący spektakl w jej wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 1.01.2021 o 22:26, Sebastian napisał: Opłata mocowa na utrzymanie rezerw w kopalniach węglowych - czyli nic innego jak kolejny sponsoring dla górnictwa. Chodzi o to że wiatr czy solary raz daja moc raz nie. Czyli trzeba miec w rezerwie pewne źródła energii, które nie produkują, ale czekają na sytuację ze przestanie świecić słońce i wiać wiatr. Jak przestanie wtedy trzeba odpalić węglówki. Dlatego trzeba trzymać węglówki na chodzie nawet jeśli stoją wyłaczone - i na utrzymanie ich gotowości trzeba kasy To jest więc kolejny podatek idący na konto odnawialnych źródeł energii, tak samo jak podatek od CO2 Wystarczy się chwilę zastanowić: czy prąd był droższy jak wszystko chodziło tylko na wegiel czy tańszy? No tańszy był, od tamtych czasów węgiel tylko tanieje a prąd tylko drozeje, w całej europie. Wniosek wydaje mi się jest oczywisty. No ale moze mi sie tylko wydaje. W dniu 1.01.2021 o 23:00, blackmagic napisał: O tym właśnie piszę - o ile wysokie podatki nie są złem samym w sobie o tyle kilkukrotne opodatkowanie wynikające tylko i wyłącznie z braku w kasie jest naganne Tak, górnicy są opodatkowani na wiele róznych niewidzialnych sposobów. Ten wykresik nie zawiera np. jeszcze podatków od CO2 które też biją pośrednio w górników: Godzinę temu, ely3 napisał: Ale akurat Andrzej Seweryn się chyba lapał w grupe zero. Nie ważne czy jest w grupie zero, jest elitą https://tvn24.pl/polska/szczepionka-na-koronawirusa-prezydent-poznania-jacek-jaskowiak-w-pierwszej-kolejnosci-zaszczepilbym-honorowych-obywateli-miasta-4919766 Edytowane 4 Stycznia 2021 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 godziny temu, RappaR napisał: To po co je piszesz? Nie pytaj tego seryjnego kłamcy o takie sprawy XD aż sprawdziłem usuniętą zawartość z forum w ostatniego miesiąca i nic takiego tam nie ma. Może już myli fora, na których spamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 12 godzin temu, polskignom napisał: Krysia się boi, została wmanewrowana przez media prawicowe. Żenujący spektakl w jej wykonaniu. Jedna z najbardziej overrated aktorek a jej działalność politycznoinstafajsbukowa jest żenująca ale teraz pytanie , żeby się napi*****ić to tańsza whisky z colą czy droższa czysta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 15 minut temu, Koelner napisał: żeby się napi*****ić to tańsza whisky z colą czy droższa czysta ? czysta generalnie jest zdrowsza od whisky, więc to no branier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 11 minut temu, lorak napisał: czysta generalnie jest zdrowsza od whisky, więc to no branier. w pewnym wieku musisz dodać żarło i zagrychę , bez tego ja już nie siadam do wódy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi