fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Teraz, Koelner napisał: jesteś strasznie przewrażliwiony a dość zaszufladkowaną społeczność w tym temacie mamy o czym świadczy Twoja działalność No właśnie ciągle jestem szufladkowany, między innymi przez Ciebie, zupełnie bez sensownego powodu:) 1 minutę temu, Koelner napisał: nie zauważyłem aby obrażał. nawet trochę w zabawny sposób Wam się tłumaczy całkowicie niepotrzebnie Uznalem że komentarz o tym że nie zasługujemy by ignazz nam coś tłumaczył za wyjątkowo obraźliwy:) jaka była Twoja intencja gdy o tym wspominałes??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Godzinę temu, DeltaCenter napisał: Czemu nie skomentujesz kontroli NIK w TVP? Ależ proszę bardzo. Widzę, że Pan Banaś bardzo wziął sobie do serca ataki na siebie i swoją rodzinę. A PiS darując 2 mld na media publiczne dał mu znakomity pretekst do kontroli. Czekam na wyniki z niecierpliwością i jestem bardzo ciekaw reakcji samej TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Mi akurat ta rozmowa dużo dała bo sobie przypomniałem te dobre chwile o których zapomniałem. W sumie od razu tez zapakowałem swoją Rodzinkę i pojechałem do Rodziców. Mieli chwile radości wywołanej przez dyskusje na forum. Nie rozumiem tekstu o irracjonalności pewności siebie o której wspominasz Julek bo o ile prostackie połączenie tego tylko i wyłącznie z zamożnością jest niewłaściwe to gdy dochodzą kolejne elementy osiągnięć na podłożu emocjonalnym poznania świata zawodowym wykształcenia i mentalnym robi już pole do dyskusji. A ja po prostu szczęśliwy jestem w wielu aspektach bo mam konskie zdrowie mimo niewłaściwego trybu życia nie byłem nigdy na L4 np. a ze mam kolegów którzy pracują w pomocy społecznej to znam opowieści o tym jak w dniu zasiłku czy zgłoszenia się osobistego goście podjeżdżali taksówka jadac z zasiłkiem od razu do monopolu. W sumie imponuje mi taki styl życia od zawsze. Budzi moja ciekawość także powtarzany tekst o tym jak ktoś w dzisiejszych czasach nie dostał szansy... powtarzany tak od 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Mi akurat ta rozmowa dużo dała bo sobie przypomniałem te dobre chwile o których zapomniałem. W sumie od razu tez zapakowałem swoją Rodzinkę i pojechałem do Rodziców. Mieli chwile radości wywołanej przez dyskusje na forum. O lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Nigdy tutaj nie zionąłem nienawiścią do ludzi ale nie jestem fanem ogólnie mówiąc ludzi którym się nie chce. A widać to często gęsto na ulicach. Piwko o 10:00 i tekst ze nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Nigdy tutaj nie zionąłem nienawiścią do ludzi ale nie jestem fanem ogólnie mówiąc ludzi którym się nie chce. A widać to często gęsto na ulicach. Piwko o 10:00 i tekst ze nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem Ale którym się nie chce czego? gdzie Ty mieszkasz że widzisz to często gęsto na ulicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 22 minuty temu, fluber napisał: No właśnie ciągle jestem szufladkowany, między innymi przez Ciebie, zupełnie bez sensownego powodu:) Ojej . Jak napiszę, że piszesz w języku polskim to też poczujesz się w szufladzie ? Ejkum kejkum 24 minuty temu, fluber napisał: Uznalem że komentarz o tym że nie zasługujemy by ignazz nam coś tłumaczył za wyjątkowo obraźliwy:) jaka była Twoja intencja gdy o tym wspominałes??? „Prawdziwy konserwatysta” obraźliwe ? raczej odczuwam dumę z tego skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Teraz, Koelner napisał: Ojej . Jak napiszę, że piszesz w języku polskim to też poczujesz się w szufladzie ? Ejkum kejkum „Prawdziwy konserwatysta” obraźliwe ? raczej odczuwam dumę z tego skrzydła Nie, bo to akurat prawda:) Nie, obraźliwe jest napisanie że "nie zasługujemy na tłumaczenie" Wyraźnie napisałem to powyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 13 minut temu, ignazz napisał: Nigdy tutaj nie zionąłem nienawiścią do ludzi ale nie jestem fanem ogólnie mówiąc ludzi którym się nie chce. A widać to często gęsto na ulicach. Piwko o 10:00 i tekst ze nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem jeden Rabin powie że to tacy którym się nie chce inny Rabin powie że to tacy którzy nie mieli dodatkowych lekcji od piątego roku życia i możliwości zbierania doświadczenia w rodzinnej firmie a najśmieszniejsze że obu będzie miało rację z tym że to zniechęcenie często jest wtórne do braku możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) 15 minut temu, fluber napisał: Ale którym się nie chce czego? https://soccer.realgm.com/wiretap/9356/Barcelona-Prepared-To-Bench-Luis-Suarez-If-Transfer-Not-Found Dobrze kojarze ze Ty tego wafla wziales w pierwszej rundzie? Edytowane 15 Września 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 2 minuty temu, mac napisał: https://soccer.realgm.com/wiretap/9356/Barcelona-Prepared-To-Bench-Luis-Suarez-If-Transfer-Not-Found Dobrze kojarze ze Ty tego wafla wziales w pierwszej rundzie? Dobrze kojarzę że to temat o polityce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Dobrze kojarzę że to temat o polityce? A co ma Tata Ignazza wspolnego z polityka? Myslalem, ze to ultra random shit. Ale zara pewno mnie zbanuja jak Sancheza i Jego siostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Teraz, mac napisał: A co ma Tata Ignazza wspolnego z polityka? Czyta ten temat podczas niedzielnego obiadku wiec sporo:) Tato ignazza - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 15 minut temu, fluber napisał: Tato ignazza - pozdrawiam! Rownie pozdrawiam. Pana syn to bardzo dobry kierowca. Nie zna sie na Spurs niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 14 minut temu, mac napisał: Rownie pozdrawiam. Pana syn to bardzo dobry kierowca. Nie zna sie na Spurs niestety. Doceni wpis bo akurat mnie uczył jazdy. W spurs docenił ze lubię spokojnego i wierzącego w wartości Robinsona. Ale nie miał wpływu czy wybiorę klub z tradycjami spurs czy z pieniędzmi Clippers ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Teraz, ignazz napisał: Doceni wpis bo akurat mnie uczył jazdy. W spurs docenił ze lubię spokojnego i wierzącego w wartości Robinsona. Ale nie miał wpływu czy wybiorę klub z tradycjami spurs czy z pieniędzmi Clippers ... A to ciekawe, bo w polskiej polityce masz chyba odwrotnie? (Wreszcie nawiazanie do topicu). Spurs to Folwark Zwierzecy. Moze kiedys to dostrzezesz. P.s kibicuje lac tylko i wylacznie ze wzgledu na Kawhiego, a nie pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) 39 minut temu, fluber napisał: Czyta ten temat podczas niedzielnego obiadku wiec sporo:) Tato ignazza - pozdrawiam! Złe zrozumiałeś mój wpis. Rodzice się ucieszyli ze przyjechaliśmy a impuls się zrodził w trakcie naszej dyskusji gdy Mi ta przypominajka uświadomiła ze warto odwiedzić a nie ze ja podczas obiadu u Rodzicow opowiadałem co Fluber czy Julek ma do powiedzenia. dzieki forum znaczyło ze tam byliśmy z wizyta a nie bo był temat forum Panie LOL 1 minutę temu, mac napisał: A to ciekawe, bo w polskiej polityce masz chyba odwrotnie? (Wreszcie nawiazanie do topicu). Spurs to Folwark Zwierzecy. Moze kiedys to dostrzezesz. P.s kibicuje lac tylko i wylacznie ze wzgledu na Kawhiego, a nie pieniadze. Pieniądze sprawiły ze tam jest. Big market i walka o wpływy reklamowe Godzinę temu, fluber napisał: Ale którym się nie chce czego? gdzie Ty mieszkasz że widzisz to często gęsto na ulicach? Trochę ograniczony jesteś w swojej percepcji. Sporo podróżuje i rozmawiam o kwestiach społecznych czy pracowniczych w regionach gdzie przygotowujemy inwestycje. Nie muszę za oknem mieć przy domu PUP aby napisać coś o ludziach żyjących z zasiłków ... sporo jeżdżę służbowo i turystycznie wiec porównać mogę i poziom życia miasteczek wiosek czy miast bo mam spory mix materiału porównawczego a mam energię być po prostu wszędzie. A aby zamknąć Rodzinny Krąg to sport był domena moich Dziadków - grali w piłkę w czasach swojego wojska na bardzo dobrym podobno poziomie gdzie Dziadek po mieczu przyjaźnił się z żużlowcem Florianem Kapała z Kolejarza / Sokół Rawicz. Dziadek mojej Połówki za to całe życie tenis. Grał na turniejach seniorów do niedawna majac siwy włos. Życie jest przewrotne bo pare lat temu nasz kapitan z ekipy koszykówki tez miłośnik sportu ciężko miał. Nim mimo 30 lat różnicy wieku. Słyszałem te opowieści wtedy i nie sądziłem ze życie mi go przyszyje jako dziadka. Jako reprezentant i MP akademicki z Gdańska znał sporo znaczących sportowców. Fajne dyskusje do dziś można z nim uskuteczniać. Ma tyle pasji czy zainteresowań chodząc dalej na siłownie ze nie w głowie mu głupoty PISu i śmieje się z ograniczeń intelektualnych jego rówieśników. Mysle ze jezeli ktoś miał otwarty umysł i starał się coś więcej uzyskać od życia to nie jest zgorzkniałym zawistnym moherem tylko świetnym rozmówca do dziś. Niestety duża cześć starszego pokolenia to zawistni pseudo katalocy którzy zabija matkę z dzieckiem na ręce w drodze do wolnego krzesełka w tramwaju Edytowane 15 Września 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 27 minut temu, ignazz napisał: Pieniądze sprawiły ze tam jest. Big market i walka o wpływy reklamow Raczej przywiazanie do LA (pogoda, rodzina). Kase mogl miec porownywalna wszedzie jak i wyzsza po supermaxie w SAS. Niestety nie moze wybrac druzyny, ktora go najbardziej ceni przez dziwny zapis z maxem dla gracza. Btw popovich trenuje tylko i wylacznie dla kasy o czym swiadczy to, ze zarabia najwiecej w historii .. Jakby mu zalezalo na czyms innym, to by trenowal za mniej, jak np zrobil gracz Duncan, ktory wzial mniej by zespol mogl sie wzmocnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Ależ proszę bardzo. Widzę, że Pan Banaś bardzo wziął sobie do serca ataki na siebie i swoją rodzinę. A PiS darując 2 mld na media publiczne dał mu znakomity pretekst do kontroli. Czekam na wyniki z niecierpliwością i jestem bardzo ciekaw reakcji samej TVP. Brawo. Temat wyczerpany. Next. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 minutę temu, mac napisał: Raczej przywiazanie do LA (pogoda, rodzina). Kase mogl miec porownywalna wszedzie jak i wyzsza po supermaxie w SAS. Niestety nie moze wybrac druzyny, ktora go najbardziej ceni przez dziwny zapis z maxem dla gracza. Btw popovich trenuje tylko i wylacznie dla kasy o czym swiadczy to, ze zarabia najwiecej w historii .. Jakby mu zalezalo na czyms innym, to by trenowal za mniej, jak np zrobil gracz Duncan, ktory wzial mniej by zespol mogl sie wzmocnic. Zapedzasz się z hejtem na Popa. On nie zżera salary klubu aby go osłabić sportowo biorąc większość dostępnych środków kosztem nowego wyższego kontraktu Bryna Forbesa. Jest wybitnym specjalista długo u sterów to i zarobki adekwatne. Zamiast chrzanić coś o trudnym starcie i wyjeździe z ojczyzny jego Rodziny zakasał rękawy i zrobił coś niezwykłego. 2014 to jeden z tych historycznych momentów ever. Kasa trenera liczy się oddzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi