mistrzBeatka Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 emeryt/mysliciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Wy też po swoim ślubie jedziecie ze swoim szefem na grób jego zmarłego brata, bo jest miesięcznica? Grubo, nawet nie wiem jak to skomentować. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 No to jak emeryt to nie rozumiem. Są zarzuty wobec emerytów ze głosują bo dostają 13 i liczą na 14. No nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 co tu rozumiec? przeciez jasno napisalem ze jest emerytem i glosuje portfelem , idzie do biedry i moze kupic wiecej , pis poprawil mu poziom zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 27 minut temu, Reikai napisał: Wy też po swoim ślubie jedziecie ze swoim szefem na grób jego zmarłego brata, bo jest miesięcznica? Grubo, nawet nie wiem jak to skomentować. Nie miałeś tak ? nie zdziwiłbym się jakby Jarek skorzystał z prawa pierwszej nocy z .... Jacusiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 A jak ja np nie wiedziałem gdzie i czy jest grób rodzeństwa mojej szefowej to jestem rozgrzeszony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 50 minut temu, mistrzBeatka napisał: co tu rozumiec? przeciez jasno napisalem ze jest emerytem i glosuje portfelem , idzie do biedry i moze kupic wiecej , pis poprawil mu poziom zycia. Błednie zrozumiałem ze nie głosuje na PIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Z cyklu “champagne voters”: “Trump first wore a mask in public July 11. Eighty-one percent of voters report wearing a mask all or most of the time when in public, up from 72 percent in May.” zmarnowalem tylko 10min czytajac wszystkie mozliwe “splits” pomiedzy tymi “wyborcami“. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 19 minut temu, quevas napisał: która definicja tak stanowi ? Ta słuszna 19 minut temu, quevas napisał: a ktoś inny, jeszcze piękniej ujął : jak tak, to kup se złoty kibel Jak będę chciał, to kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Trump to jednak idiota Ameryka ma takiego prezydenta jakiego sobie wyhodowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 1 godzinę temu, RappaR napisał: Ta słuszna Jak będę chciał, to kupię. https://allegro.pl/oferta/miska-wc-podwieszana-35-5x50-cm-zlota-paula-8545503696?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_budownictwo-ogrzewanie-łazienka&ev_adgr=Łazienka+i+toaleta&gclid=Cj0KCQjw3s_4BRDPARIsAJsyoLNQlxI_yBeTAv_5MN0RtAFPEDHiKlG8xl6r6pzPeRuxQw2rp-q6_KEaAu37EALw_wcB zlota Paula 6,6 tysia dwa w jednym dziewczyna sedes 3 minuty temu, josephnba napisał: Trump to jednak idiota Ameryka ma takiego prezydenta jakiego sobie wyhodowała Może być gorzej nowi kandydaci i to pisze poważnie Paris Hilton Kanye West serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Na szczęście zgłoszeni podobno po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Zagraniczne media znowu wyciągają z kontekstu słowa biednego Jarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) 15 minut temu, ignazz napisał: Może być gorzej nowi kandydaci i to pisze poważnie Paris Hilton Kanye West Joe Biden serio poprawiłem, nie dziękuj pzdr Edytowane 19 Lipca 2020 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 21 minut temu, BMF napisał: Zagraniczne media znowu wyciągają z kontekstu słowa biednego Jarka. I się Jarek przejął .....i zaraz pewnie przeprosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 46 minut temu, the_secret napisał: poprawiłem, nie dziękuj pzdr Biden moze prowadzic, do pierwszej debaty “Live” - jak mu wskoczy “zwiecha” na zywo to bedzie poprostu smutno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 51 minut temu, BMF napisał: Zagraniczne media znowu wyciągają z kontekstu słowa biednego Jarka. ten ślub to aż takie wielkie halo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Godzinę temu, Koelner napisał: ten ślub to aż takie wielkie halo ? Moze pierwszy raz w życiu ktoś go zaprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Przeczytałem do końca ten wywiad no i k**** Fluber i reszta mogą sobie pisać niestworzone rzeczy a przyjdzie Jarek i da im pstryczka w nos Zgoda? Dobre sobie Zmiana stanowiska? No przecież Złagodzenie języka Oczywiście! Lewaki, zdradzieckie mordy, wykształciuchy, niepolacy, niszczenie Polski Wszystko wróciło a od wyborów minął dopiero tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 5 minut temu, josephnba napisał: Przeczytałem do końca ten wywiad no i k**** Fluber i reszta mogą sobie pisać niestworzone rzeczy a przyjdzie Jarek i da im pstryczka w nos Zgoda? Dobre sobie Zmiana stanowiska? No przecież Złagodzenie języka Oczywiście! Lewaki, zdradzieckie mordy, wykształciuchy, niepolacy, niszczenie Polski Wszystko wróciło a od wyborów minął dopiero tydzień chyba jakis inny wywiad przeczytalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi