ignazz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Wątpię aby bosak czekał w kolejce do lekarza. zbija kapitał polityczny i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 33 minuty temu, ignazz napisał(a): Wątpię aby bosak czekał w kolejce do lekarza. zbija kapitał polityczny i tyle. to zależy. Jest młody to wie że można łatwo wpaść ale dziwne że z tego nie zrobił rolki czy streama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 45 minut temu, ignazz napisał(a): Wątpię aby bosak czekał w kolejce do lekarza. zbija kapitał polityczny i tyle. Bosak jest akurat z tych najmniej zepsutych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Ja nie twierdzę że jest zepsuty. Najpewniej żadnej historii szpitalnej nie było wcale. Ot tak wymyślił bo to się ładnie zestawia. Przecież gość korzysta z przywilejów jak inni. Limuzyna służbowa. Lunche. Diety. KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 17 minut temu, ignazz napisał(a): Najpewniej żadnej historii szpitalnej nie było wcale. Ot tak wymyślił bo to się ładnie zestawia. Bosak ma czworo dzieci. Najstarsze sześcioletnie. Akurat w jego przypadku częste wizyty w placówkach opieki zdrowotnej są wysoce prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 53 minuty temu, ignazz napisał(a): Ja nie twierdzę że jest zepsuty. Najpewniej żadnej historii szpitalnej nie było wcale. Ot tak wymyślił bo to się ładnie zestawia. Przecież gość korzysta z przywilejów jak inni. Limuzyna służbowa. Lunche. Diety. KM. Serio tak ciężko ci uwierzyć, że ktoś nie robił z siebie wielkiego paniska i spędził pół godziny z motłochem na korytarzu w przychodni? Dziwnych czasów dożyliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 8 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Serio tak ciężko ci uwierzyć, że ktoś nie robił z siebie wielkiego paniska i spędził pół godziny z motłochem na korytarzu w przychodni? Dziwnych czasów dożyliśmy. Tutaj raczej nie dziwne czasy, bo takie osoby zawsze były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca (edytowane) 18 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Serio tak ciężko ci uwierzyć, że ktoś nie robił z siebie wielkiego paniska i spędził pół godziny z motłochem na korytarzu w przychodni? Dziwnych czasów dożyliśmy. Przecież sam powiedział że ostatecznie poszedł prywatnie. Bo była jakaś awaria Mi nie chodzi o to że nie wierzę że jakiś ojciec czeka bo sam wielokrotnie to robiłem. Mam wątpliwości co do polityka. Który to upublicznia. Ustawiam tylko prawdopodobieństwo. I wychodzi mi że warto i opłacalnie nawet wymyślić na poczekaniu historię dla kapitału politycznego. Dlaczego? Bo skorzystał z tego w rozmowie publicznej niejako w opozycji do afery władzy. Z której sam pochodzi piastując wysokie stanowiska polityczne. Punktuje najlepiej. Trzeba mu to przyznać. Ale gdacze jak inne kury. Edytowane 5 Lipca przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Przecież sam powiedział że ostatecznie poszedł prywatnie. Bo była jakaś awaria Fragment wypowiedzi o wizycie prywatnej nie dotyczył Bosaka tylko innego posła Konfederacji. Cytat Mi nie chodzi o to że nie wierzę że jakiś ojciec czeka bo sam wielokrotnie to robiłem. Mam wątpliwości co do polityka. Który to upublicznia. Ustawiam tylko prawdopodobieństwo. I wychodzi mi że warto i opłacalnie nawet wymyślić na poczekaniu historię dla kapitału politycznego. Dlaczego? Bo skorzystał z tego w rozmowie publicznej niejako w opozycji do afery władzy. Z której sam pochodzi piastując wysokie stanowiska polityczne. Punktuje najlepiej. Trzeba mu to przyznać. Takie Razemki jakoś nie robią wałów na kilometrówkach jak inni posłowie. Dlatego jestem skłonny uwierzyć, że niektórzy parlamentarzyści nie nadużywają swoich przywilejów i Bosak może być jednym z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Tu się zgodzę że mu najbliżej do tego aby być przyzwoitym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 7 minut temu, ignazz napisał(a): Tu się zgodzę że mu najbliżej do tego aby być przyzwoitym. żeby wydać tak poważny wyrok należałoby go zobaczyć przy jedzeniu do tego czasu wstrzymałbym konie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Godzinę temu, julekstep napisał(a): żeby wydać tak poważny wyrok należałoby go zobaczyć przy jedzeniu do tego czasu wstrzymałbym konie Pełna kulturka. Zamyka jape jak gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Bosak to sałatka i winko max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 14 minut temu, Koelner napisał(a): Bosak to sałatka i winko max Mi wygląda na zapiexa i 50 wiśniówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 41 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Mi wygląda na zapiexa i 50 wiśniówki. Reds malinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 18 minut temu, Koelner napisał(a): Reds malinowy Ma 4 dzieci a to na pewno nie koniec, po REDsie nie da się tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Państwo mem, szpital południowy zaczęli przykrywać ewentualną prowokacją Rosji tylko zapomnieli że wszystko co mieli to rozdali Ukrainie i jesteśmy bezbronni? Czy nami rządzą idioci? Edytowane 6 Lipca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Teraz, agresywnychomik napisał(a): Państwo mem, szpital południowy zaczęli przykrywać ewentualną prowokacją Rosji tylko zapomnieli że wszystko co mieli to rozdali Ukrainie i jesteśmy bezbronni? Czy nami rządzą idioci? Przykrywają to, że Tusk jadł sałatkę, by się nie wydało, dla jego fanatyków dopiero wtedy byłby skreślony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Przykrywają to, że Tusk jadł sałatkę, by się nie wydało, dla jego fanatyków dopiero wtedy byłby skreślony O to to to. Właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca niezła jazda rządzących. wybory za rok to dość szybko republikanie wrzucili bieg żeby ich wyjebac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi