julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Pytanie co drugoklasistom możemy przekazać wirtualnie, nie mogąc przekazać tego w realu? można ich np. nauczyć poprawnie simować simkę żeby nie mieć wyników rozbieżnych z prawdziwymi! xDDDDDD 58 minut temu, LAF napisał: A to na plastyce będą rysować w Paint ? Myślałem , że takie rzeczy na informatyce nauka różnych pierdół z szeroko pojętej grafiki komputerowej w ramach plastyki to akurat byłaby zajebista sprawa tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 17 minut temu, julekstep napisał: xDDDDDD Dostałeś jakichś spazmów, trzymając jeden palec na Shifcie, a drugi na "d"? Wszystko już ok? 39 minut temu, fluber napisał: Szewc bez butów chodzi... Przyjacielu, dziwię się, iż jako specjalista zadowalasz się tak mierną wymówką - "szkoła by mnie nauczyła"... Każdy nałóg wymówkami jest wybrukowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał: Dostałeś jakichś spazmów, trzymając jeden palec na Shifcie, a drugi na "d"? Wszystko już ok? Xd się stopniuje xd" pisane małymi literami oznacza, że coś nas tylko trochę śmieszy, "xD" oznacza, że coś jest śmieszne, zabawne, "XD", że coś jest na serio bardzo śmieszne, "XDDDDD" z kilkoma "D" oznacza, że dusimy się ze śmiechu 7 minut temu, Pablo81 napisał: Przyjacielu, dziwię się, iż jako specjalista zadowalasz się tak mierną wymówką - "szkoła by mnie nauczyła"... Każdy nałóg wymówkami jest wybrukowany. Bo ja jestem typem nalogowca wysokofunkcjonującego. 27 minut temu, julekstep napisał: nauka różnych pierdół z szeroko pojętej grafiki komputerowej w ramach plastyki to akurat byłaby zajebista sprawa tbh A nie lepiej żeby coś porzezbili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 8 minut temu, fluber napisał: Xd się stopniuje xd" pisane małymi literami oznacza, że coś nas tylko trochę śmieszy, "xD" oznacza, że coś jest śmieszne, zabawne, "XD", że coś jest na serio bardzo śmieszne, "XDDDDD" z kilkoma "D" oznacza, że dusimy się ze śmiechu Przyjacielu, jako dziecko pisałem długopisem, a reakcję widziałem na twarzach kolegów, a nie w literkach i znaczkach, to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Przyjacielu, jako dziecko pisałem długopisem, a reakcję widziałem na twarzach kolegów, a nie w literkach i znaczkach, to nie wiem Może to i lepiej. Oglądanie tej reakcji na żywo na pewno nie było miłe:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 3 godziny temu, LAF napisał: Po prostu nie umiesz na to pytanie odpowiedzieć więc odpowiadasz pytaniem na pytanie. Także chyba dyskusja zakończona Odkrywca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 39 minut temu, DLT_Braddock napisał: W końcu wrzucasz coś pozytywnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ja chyba boje sie spytac o co chodzi i w czym jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: W końcu wrzucasz coś pozytywnego! A płaci na ZUS ta Lilka ? Bo jak nie to gówniany substytut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 minutę temu, Sebastian napisał: A płaci na ZUS ta Lilka ? Bo jak nie to gówniany substytut. Nie ma nadanych praw obywatelskich i statusu uchodźcy #ŚrodawCzwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 5 minut temu, Reikai napisał: Ja chyba boje sie spytac o co chodzi i w czym jest problem. Koledzy są nietolerancyjni i uważają że jak adoptujesz psiecko, niezależnie czy chodzi o psyna czy psórkę, to nie możesz z nim świętować adopcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Koledzy są nietolerancyjni i uważają że jak adoptujesz psiecko, niezależnie czy chodzi o psyna czy psórkę, to nie możesz z nim świętować adopcin A czy pies jest z Ukrainy? Bo to bardzo wazne w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 58 minut temu, DLT_Braddock napisał: Serio wydaje wam się, ze to jest temat polityczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 4 minuty temu, jack napisał: Serio wydaje wam się, ze to jest temat polityczny? Tak. Bo dlaczego świętuje za granica? Kazimierz czy Sandomierz nie dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Przecież to poseł, więc temat polityczny. Chyba w najnowszym Ant-Manie w jednej scence wyśmiali to traktowanie zwierząt na równi z ludźmi. Dla posła i i jego żony tylko psychiatryk Edytowane 8 Czerwca 2023 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Tak. Bo dlaczego świętuje za granica? Kazimierz czy Sandomierz nie dobry? Może to w drodze do Watykanu albo Medziugorie i można usprawiedliwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 37 minut temu, DLT_Braddock napisał: Chyba w najnowszym Ant-Manie w jednej scence wyśmiali to traktowanie zwierząt na równi z ludźmi. To prawda. Ja Ciebie tez traktuje jak człowiek a inni użytkownicy tego forum to wyśmiejwają 37 minut temu, DLT_Braddock napisał: Dla posła i i jego żony tylko psychiatryk Jeśli dla Ciebie miłość do zwierząt nadaje się do psychiatryka to Tobie już nic nie pomoże. Budzisz takie politowanie swoimi wpisami. Na kazdym kroku wylewa się z Ciebie frustracja Nie wiem co powoduje ale to na szczęscie mało mnie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 36 minut temu, ely3 napisał: Jeśli dla Ciebie miłość do zwierząt nadaje się do psychiatryka to Tobie już nic nie pomoże. Behawioryści zgadzają się, że uczłowieczanie psa i traktowanie psa jak dziecko to niezbyt dobre podejście. Jeśli utożsamiasz robienie żywemu stworzeniu krzywdy z 'miłością' to Tobie też może być ciężko pomóc tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Uwazam, że świętowanie adopcin, to niezwykle egoistyczne podejście, bo pomija wszystko, co było w życiu psa przed faktem adopcji. Psy zapewne wolałyby świętować swoje urodziny, a niewykluczone też, że i imieniny. Na pewno jest to dla nich ważne, zgodne z naturą i podnosi ich samoocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi