fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: porównanie bilarda do auta - mistrz łapu capu i to w tonie mądrali Znacznie więcej ludzi stać na auto niż na kupienie sobie stołu do bilarda i wstawienie do domu. Co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: przetłumacz Że łatwiej się żyje bez auta na wsi z 3 przyjazdami PKS dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, agresywnychomik napisał: Gowno prawda, znowu pokazujesz swoje spaczone podejście do świata i gdzie są dla Ciebie priorytety. Auto to przedewszystkim narzędzie i ma slużyć wlaścicielowi. Czy jest to 20 letni Focus czy nowa S klasa to malo ważne. "Kogo stać to jeździ autem" czyli teza która kontrowalem, to wyraz próżności. 4 minuty temu, Reikai napisał: A moze po prostu wyraz tego, ze miales ochote pograc w bilard i miec go pod reka? Nie wszystko trzeba sprowadzac do proznosci w zyciu, probujesz byc bardziej swiety od Jezusa niepotrzebnie. Raczej że miałem kaprys. Znudziło mi sie po miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Raczej że miałem kaprys. Znudziło mi sie po miesiącu. Co jest zlego w kaprysach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: "Kogo stać to jeździ autem" czyli teza która kontrowalem, to wyraz próżności. Tak samo jak wyrazem próżności jest "kogo stać je chleb" Auto w dzisiejszym świecie to jest podstawowe dobro TO nie gierkowka z gdzie ludzie "mieli jeździć komunikacją" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Że łatwiej się żyje bez auta na wsi z 3 przyjazdami PKS dziennie chyba że masz dobre połączenie i jedziesz z mleczarzem nie znam się na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Reikai napisał: Co jest zlego w kaprysach? To że robisz się próżny i egoistyczny. Jest mi dużo lepiej, odkąd przestałem kupować rzeczy tylko dlatego że mnie na nie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 6 minut temu, fluber napisał: Znacznie więcej ludzi stać na auto niż na kupienie sobie stołu do bilarda i wstawienie do domu. Co w tym dziwnego? bilard jest znacznie tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Tak samo jak wyrazem próżności jest "kogo stać je chleb" Auto w dzisiejszym świecie to jest podstawowe dobro TO nie gierkowka z gdzie ludzie "mieli jeździć komunikacją" Mnóstwo ludzi których stać na auto nie jeździ autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: chyba że masz dobre połączenie i jedziesz z mleczarzem nie znam się na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: To że robisz się próżny i egoistyczny. Jest mi dużo lepiej, odkąd przestałem kupować rzeczy tylko dlatego że mnie na nie stać. lepiej jest sobie coś kupić niż siedzieć na forum koszykarskim 24h i pierdolic farmazony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: bilard jest znacznie tańszy a bilard + dom z miejscem na bilard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: bilard jest znacznie tańszy Zależy od auta, ale przede wszystkim trzeba mieć odpowiednio duży dom żeby go wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: a bilard + dom z miejscem na bilard? A auto + dom z garażem wielopoziomowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 4 minuty temu, fluber napisał: To że robisz się próżny i egoistyczny. Jest mi dużo lepiej, odkąd przestałem kupować rzeczy tylko dlatego że mnie na nie stać. Powinienes sie wyprowadzic do kawalerki gdzies malej, mieszkanie w domu na wsi jest prozne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Niektórzy chcieliby kraj skrojony pod kierowców i samochody jak w US, na szczęście w Europie nigdy tak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Powinienes sie wyprowadzic do kawalerki gdzies malej, mieszkanie w domu na wsi jest prozne. To że miszka na wsi to pewnie był, uwaga - kaprys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: a bilard + dom z miejscem na bilard? jak wyjebiesz do pustelni jak najbardziej 1 minutę temu, Reikai napisał: Powinienes sie wyprowadzic do kawalerki gdzies malej, mieszkanie w domu na wsi jest prozne. w dodatku poruszanie się wygodnym autem jak inni zamykają biznesy jak burgerownie bo on zarabia więcej i się dobrze z tym czuje 1 minutę temu, Sewer napisał: Niektórzy chcieliby kraj skrojony pod kierowców i samochody jak w US, na szczęście w Europie nigdy tak nie będzie Po USA się zajebiscie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 11 minut temu, agresywnychomik napisał: Auto to przedewszystkim narzędzie i ma slużyć wlaścicielowi. Czy jest to 20 letni Focus czy nowa S klasa to malo ważne. e tam - temat w ktorym jestesmy x lat za zachodem wiadomo ze ludzie ktorzy wychowywali sie w klimacie w ktorym maluch wujka to bylo wow po latach maja zajawke na auta jedno/dwa pokolenia ludzi od malego 'wozonych' i bedzie sie odchodzilo od fur w strone rowerkow itp (dzis poki co widac to juz u kawiorowych lewakow, czylu ludzi z bogatych post-prlowskich rodzin :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 3 minuty temu, Reikai napisał: Powinienes sie wyprowadzic do kawalerki gdzies malej, mieszkanie w domu na wsi jest prozne. O ile nie mówisz że dom dla wsi jest dla tych których stać, to jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi