Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

gdyby głupota umiała latać Fluber byłbyś orłem :) 

Niestety, jesteś tylko zakompleksionym dzieckiem neostrady, które bez internetu byłaby nikim. Dzięki internetowi tez jesteś nikim, ale przynajmniej wie o tym nie tylko babka sprzedająca bilety na kible w Poznaniu, ale jeszcze z 50 osób na forum.

Nikim- mentalnie, bo ciało chyba jeszcze jest, choć nie zdziwiłbym się gdyby to bot pisał 

Szczerze to nie spodziewałem się, że jesteś w stanie tak się zagotować.  

Dla mnie eot bo nie chce żebyś napisał coś za co Ci zablokują konto. 

Pozdrawiam! 

4 minuty temu, julekstep napisał:

o beGM wjechało do działu inne!

@january dostałeś w końcu te zniżki na FA? xD

Nie, kolega nie gra, zrezygnował. 

5 minut temu, Qcin_69 napisał:

gdyby głupota umiała latać Fluber byłbyś orłem :) 

Niestety, jesteś tylko zakompleksionym dzieckiem neostrady, które bez internetu byłaby nikim. Dzięki internetowi tez jesteś nikim, ale przynajmniej wie o tym nie tylko babka sprzedająca bilety na kible w Poznaniu, ale jeszcze z 50 osób na forum.

Nikim- mentalnie, bo ciało chyba jeszcze jest, choć nie zdziwiłbym się gdyby to bot pisał 

Teraz to już grubo przesadziłeś. Nie więcej niż 20 osób. 

Teraz, fluber napisał:

Szczerze to nie spodziewałem się, że jesteś w stanie tak się zagotować.  

Dla mnie eot bo nie chce żebyś napisał coś za co Ci zablokują konto. 

Pozdrawiam! 

lol, akurat byłem na kiblu jak to pisałem i od razu mi się skojarzyłes,

na szczęście nie chodziło o stan mojego kibelka, ten myśle ze miałbyś w top10 swoich ulubionych

1 minutę temu, jack napisał:

Teraz to już grubo przesadziłeś. Nie więcej niż 20 osób. 

posty Flubera są takiej jakości, ze ponoć ludzie z całego internetu przeglądają forum aby zaczerpnąć tych prawd objawionych, mam insiderskie dane 

1 minutę temu, Koelner napisał:

najważniejszy w kiblu jest papier 

niedoceniasz oświetlenia

2 godziny temu, Sebastian napisał:

A co do KPO - Morawiecki zdradził Polskę i Polaków zgadzając się na mechanizm warunkowości przez co spowodował,  że Polska już o sobie nie decyduje. I nie łudź się, nie chodzi o żadną praworządność czy reformę sądów ale o to, że niewłaściwa partia jest przy władzy.

PRzecież tam wystarczyło zrobić reformę. Tego uporu nie rozumiem . Tak między nami to teraz jak podpisuje umowę z kontrahentem z zagranicy to niestety już prawie nikt nie godzi się na sąd polski do rozstrzyganie sporu. Wprawdzie tylko raz na 25 lat zdarzył mi się taki spór ale koszty w sądzie holenderskim to był koszmar

Morawieckie nie zdradził Polaków bo się zgodził na ugodę ale dlatego ,że potem tej ugody nie miał zamiaru wprowadzić w życie i się zdzwiił ,że Unia mu pieniędzy nie dała. W Unii są gorsze rządy niż nasz a tylko my i Węgry nie dostaliśmy KPO z czego w Węgrzech głównie chodzi o przekręty i defraudacje  finansowe n a dotacjach unijnych

2 godziny temu, Sebastian napisał:

Co do przerzucania obciążeń cenowych na firmy - to chyba nie jesteś zaskoczony

Nie jestem - Niemneij skala podwyżek dla firm przekracza to co się dzieje u naszych sąsiadów. To wygląda jak drenaż zwłaszcza ,że akurat ENea czy Energa zarabiają fortunę teraz bo często mają węgiel kupowany kontraktowo po cenie , która jest na pewno poniżej wartości rynkowej ( sam miałem takie umowy w zeszłym roku gdzie miałem cały rok surowce 40% poniżej cen rynkowych ). Więc nie ma żadnego uzasadnienia dla takich chorych podwyżek po 80-100 % a czasem i więcej

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat