ignazz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Tak liczę koniunkturę ze nie liczę jak piszesz. Teraz, RappaR napisał: No właśnie teraz widzę, że ci, którym się chce pracować, mają, gdy lenie nie. Za Po się dorabiali głównie złodzieje wszelkiej maści, praktycznie nikt inny wtedy nie miał dobrze Było dużo kapitału post PZPR. I rzeczywiście wraz ze wzrostem np obrotem nieruchomościami kokosy zarabiali Ci co mieli. Laczy się to z ogólnym obrazem tych oszustów. Ale dorobić się było można. Tylko było trudniej ergo musiałeś być lepsze wtedy niż teraz w overallu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 41 minut temu, polskignom napisał: Patrzysz ze swojej perspektywy. A z jakiej perspektywy pośpiech był dobry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 19 minut temu, RappaR napisał: Za Po się dorabiali głównie złodzieje wszelkiej maści, praktycznie nikt inny wtedy nie miał dobrze Troll alert! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 8 minut temu, Sebastian napisał: A z jakiej perspektywy pośpiech był dobry ? Z perspektywy tych, którzy zyskali na ladzie, tych było sporo, powiedziałbym większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3 minuty temu, polskignom napisał: Z perspektywy tych, którzy zyskali na ladzie, tych było sporo, powiedziałbym większość. Nie wiem jak, ale nawet ja k**** zyskałem, może nie sporo, ale trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 7 minut temu, RappaR napisał: Nie wiem jak, ale nawet ja k**** zyskałem, może nie sporo, ale trochę A to jedna z dziur, wg mnie nieprzypadkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 16 minut temu, RappaR napisał: Nie wiem jak, ale nawet ja k**** zyskałem, może nie sporo, ale trochę Pokaż lekarzu co masz w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 15 minut temu, Krzemo napisał: Pokaż lekarzu co masz w garażu Nie mam garażu, za biedny na to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Nie mam garażu, za biedny na to jestem Nie czaruj nas tu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Teraz, Krzemo napisał: Nie czaruj nas tu ;] Po co miałbym kłamać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Po co miałbym kłamać? No tak, biednemu zawsze wiatr w oczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) 20 minut temu, Krzemo napisał: No tak, biednemu zawsze wiatr w oczy ;] Moze nie ma prawa jazdy a na dyzury i z dyzurow uberkiem. P.s. Jako ze moi rodzice sa/byli lekarzami plus znajomi z liceum oraz ze studiow konczyli lekarskie po calym kraju, nie znam lekarza bez auta z paroletnim stazem, no chyba ze emerytowanego. Edytowane 13 Marca 2022 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Moze nie ma prawa jazdy a na dyzury i z dyzurow uberkiem. nie ma czasu jeździć, lenie tylko mają czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 4 godziny temu, ignazz napisał: 4 godziny temu, RappaR napisał: Sęk w tym, że działania PO mogłyby dużo bardziej rujnować Polskę i wprowadzić u nas system ala Putin Myślałem ze to PiS ma podobne metody jeżeli patrzymy na media. https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/452866/abw-znow-wtargnelo-do-redakcji-wprost-naruszono-nietykalnosc-f.html I kto tutaj ma bliżej do Putina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Teraz, Kepler napisał: https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/452866/abw-znow-wtargnelo-do-redakcji-wprost-naruszono-nietykalnosc-f.html I kto tutaj ma bliżej do Putina? patrząc na listę nazwisk podsłuchiwanych to nie dziwne, że wtargnęli ( czekam jeszcze na argument sto lat u Lisa dla Tuska, referendum Komorowskiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: patrząc na listę nazwisk podsłuchiwanych to nie dziwne, że wtargnęli Pewnie, że się nie dziwisz. Nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 4 minuty temu, Kepler napisał: Pewnie, że się nie dziwisz. Nic nowego. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, jack napisał: Prosiłem Cię o dane rok do roku. Rzucasz 500+ a ja wrzucam wzrost cen. Tak to możemy sobie podrzucać i nic z tego nie wyjdzie Yyy. W latach 2008-2015 skumulowana inflacja wyniosła 20% a w latach 2015-2021 13%. Przecież inflacja to argument na moja korzyść, co Ty w ogóle teraz wrzucasz?:) 2 godziny temu, ignazz napisał: No to odnosiło się do pytania czy za pisu tylko dobrze a za Po tylko złe wiec pisze nie. Ja nie wiem skąd się wzięło to gadanie o tym że za PiSu rośnie tylko nierobom i niewyksztalconym. Mi w stosunku do 2014 stawka godzinowa na niektórych projektach wzrosła czterokrotnie a i tak mają problemy ze znalezieniem ludzi z kwalifikacjami i robię potężne nadgodziny. Jedyny problem jest taki że jest za dużo pracy do przerobienia a za mało pracowników. Czy tu jest sama młodzież która nie pamięta bezrobocia sprzed 10 czy 20 lat? Edytowane 13 Marca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Mi urosło tez bardzo dobrze ale ostatnie co bym powiedział to dzięki PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Mi urosło tez bardzo dobrze ale ostatnie co bym powiedział to dzięki PiS. wiemy wiemy wszystko zawdzięczasz sobie i swojej ciężkiej pracy #kujekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi