jack Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 27 minut temu, RappaR napisał: Oczywiście, za granicą trawa zieleńsza Obejrzyj walkę naszego gwardzisty. Takich wojaków po kilku latach treningu nie znajdziesz raczej NIGDZIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 minuty temu, jack napisał: Obejrzyj walkę naszego gwardzisty. Takich wojaków po kilku latach treningu nie znajdziesz raczej NIGDZIE. I jeden debil oznacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 33 minuty temu, RappaR napisał: I jeden debil oznacza... że jest ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 14 minut temu, jack napisał: że jest ich więcej Przecież Kapela też jest debilem. A Ty oglądałeś walkę debili i pewnie za to zapłaciłeś, kim więc jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 5 minut temu, Sebastian napisał: Przecież Kapela też jest debilem. A Ty oglądałeś walkę debili i pewnie za to zapłaciłeś, kim więc jesteś ? Koszykarze NBA też nie należą do mensy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Teraz, Koelner napisał: Koszykarze NBA też nie należą do mensy Ale, że wszyscy ? No wszyscy na pewno nie. Czy któryś należy ? Nie wiem. Czy któryś jest debilem ? Wątpię - trzeba zrobić wiele żeby grać w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 8 minut temu, Sebastian napisał: Przecież Kapela też jest debilem. A Ty oglądałeś walkę debili i pewnie za to zapłaciłeś, kim więc jesteś ? A jaki ma to związek z WOT? 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ale, że wszyscy ? A kto mówi o wszytskich? Nie dramatyzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 minuty temu, jack napisał: A kto mówi o wszytskich? Nie dramatyzuj Nie dramatyzuję, jedynie wskazuję na błąd logiczny wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 godziny temu, Sebastian napisał: A słyszałeś kiedyś o Gwardii Narodowej ? Macierewicza już nie ma w rządzie a WOT jest. I mam nadzieję, że jak przyjdą następcy to nie wpadną na głupi pomysł likwidacji. Likwidacji nie Rekonstrukcji, znormalizowaniu oby jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, jack napisał: Obejrzyj walkę naszego gwardzisty. Takich wojaków po kilku latach treningu nie znajdziesz raczej NIGDZIE. na szybko z neta: https://media.terytorialsi.wp.mil.pl/informacje/662970/terytorialsi-w-finale-gali-mistrzostw-wojska-polskiego-w-mma na szybko z głowy: Justyna Haba wygrywająca na KSW i nie wiem co przykład tego gamonia Ziemowita, który w WOT był pewnie tylko tyle czasu ile było potrzeba na wrzut na twittera czy inne insta-story ma do rzeczy tbh xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 23 minuty temu, Sebastian napisał: Przecież Kapela też jest debilem. A Ty oglądałeś walkę debili i pewnie za to zapłaciłeś, kim więc jesteś ? Nie zapłaciłem a znam wynik i przebieg, nie obejrzałem sdc a znam wynik i przebieg, to się nazywa internet, polecam skorzystać Poza tym Jaś kapela nie jest w WOT i nie ośmiesza formacji munduru tylko siebie Mało tego Jasia kapeli pewnie by nie przyjęli do WOT (słusznie). Tego Kossakowskiego przyjęli choć to patus bez mózgu, bez honoru i ośmieszający te formacje Sam sobie dodaj jeden do jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 20 minut temu, julekstep napisał: i nie wiem co przykład tego gamonia Ziemowita, który w WOT był pewnie tylko tyle czasu ile było potrzeba na wrzut na twittera czy inne insta-story ma do rzeczy tbh xD Kolega to bardzo dobrze ujął 18 minut temu, josephnba napisał: Tego Kossakowskiego przyjęli choć to patus bez mózgu, bez honoru i ośmieszający te formacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) 56 minut temu, Sebastian napisał: Nie dramatyzuję, jedynie wskazuję na błąd logiczny wypowiedzi. Lol , 90% ich bankrutuje krótko po zakończeniu kariery - ja nie lubię oceniać innych ale pewnie w Twoim rozumowaniu to debile Edytowane 20 Lutego 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: Lol , 90% ich bankrutuje krótko po zakończeniu kariery - ja nie lubię oceniać innych ale pewnie w Twoim rozumowaniu to debile Ale 10% nie bakrutuje - myślę, że nawet więcej niż 10%. A niektórzy robią potem fajne biznesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 6 minut temu, Koelner napisał: Lol , 90% ich bankrutuje krótko po zakończeniu kariery - ja nie lubię oceniać innych ale pewnie w Twoim rozumowaniu to debile Mit rozpowszechniany na okrągło, nie mający nigdzie potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) 40 minut temu, jack napisał: Kolega to bardzo dobrze ujął ale czy on w ogóle jest w tej formacji? bo wszystko co z tym związane w internetach to kilkumiesięczny okres z 2018 lol wychodzi że z tego typa był taki sam 'żołnierz' jak teraz 'fighter mma' czy wcześniej 'dziennikarz' albo 'polityk' -> ot prawicowy atencjusz jeszcze większy niż Marcin Rola (bo tamten chociaż się trzyma jednej 'roli') Edytowane 20 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 42 minuty temu, Sebastian napisał: Ale 10% nie bakrutuje - myślę, że nawet więcej niż 10%. A niektórzy robią potem fajne biznesy. Tak 40 minut temu, RappaR napisał: Mit rozpowszechniany na okrągło, nie mający nigdzie potwierdzenia Może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: na szybko z neta: https://media.terytorialsi.wp.mil.pl/informacje/662970/terytorialsi-w-finale-gali-mistrzostw-wojska-polskiego-w-mma na szybko z głowy: Justyna Haba wygrywająca na KSW i nie wiem co przykład tego gamonia Ziemowita, który w WOT był pewnie tylko tyle czasu ile było potrzeba na wrzut na twittera czy inne insta-story ma do rzeczy tbh xD Kłopot w tym, że ktoś go do tego WOT wziął a wiem z pierwszej ręki że to nie jest tak że idziesz i od razu dostajesz mundur, wyposażenie, przydział Ktos mu to ewidentnie załatwił i ten ktoś niestety działał na negatywny wizerunek WOT równie mocno a może i bardziej niż to prawicowe coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 ulala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 31 minut temu, fluber napisał: ulala Ceny ceny ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi