agresywnychomik Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 15:38, fluber napisał(a): Jeżeli przeszkadza Ci że ktoś rozmawia w pociągu przez telefon to wyżej srasz niż dupę masz. Tyle. Rozwiń @Borys przestań, wystarczy na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 15:38, fluber napisał(a): Jeżeli przeszkadza Ci że ktoś rozmawia w pociągu przez telefon to wyżej srasz niż dupę masz. Tyle. Rozwiń Masz w zwyczaju głośno rozmawiać przez telefon w obcym towarzystwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 16:21, jack napisał(a): Masz w zwyczaju głośno rozmawiać przez telefon w obcym towarzystwie? Rozwiń Nie, ale nie jestem jeszcze stara baba przezywajaca że ktoś inny rozmawia albo je kanapkę. @Cardi jest raczej młody więc pewnie nie tak dawno tankował browary w autokarze z kolegami na wycieczkach szkolnych a teraz przeszkadzaja mu kanapki i telefon w pociągu. Kiedy to się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 1.11.2022 o 16:37, fluber napisał(a): @Cardi jest raczej młody więc pewnie nie tak dawno tankował browary w autokarze z kolegami na wycieczkach szkolnych a teraz przeszkadzaja mu kanapki i telefon w pociągu. Kiedy to się stało? Rozwiń W dniu 1.11.2022 o 16:37, fluber napisał(a): Nie, ale nie jestem jeszcze stara baba przezywajaca że ktoś inny rozmawia albo je kanapkę. @Cardi jest raczej młody więc pewnie nie tak dawno tankował browary w autokarze z kolegami na wycieczkach szkolnych a teraz przeszkadzaja mu kanapki i telefon w pociągu. Kiedy to się stało? Rozwiń Gościu dogadaj się najpierw ze sobą, a potem pisz na forum. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 16:39, Cardi napisał(a): Gościu dogadaj się najpierw ze sobą, a potem pisz na forum. Rozwiń Jesteś młodym facetem zachowującym się jak stara baba. Jakbyś dalej nie zrozumiesz, to już chyba tak zostanie. Przy okazji, dyskusja zaczęła się od tego jakie drogie jest paliwo, wiec cieszę sie że znaleźliście tyle zalet aut. W dniu 1.11.2022 o 16:21, jack napisał(a): Masz w zwyczaju głośno rozmawiać przez telefon w obcym towarzystwie? Rozwiń Ale zdarza mi się jeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 17:38, fluber napisał(a): Jesteś młodym facetem zachowującym się jak stara baba. Rozwiń Nie masz pojęcia w jakim jestem wieku, więc sobie daruj takie epitety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:37, Cardi napisał(a): Nie masz pojęcia w jakim jestem wieku, więc sobie daruj takie epitety. Rozwiń napisz mu ile masz to Ci napisze co masz robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:45, Koelner napisał(a): napisz mu ile masz to Ci napisze co masz robić Rozwiń Między 18 a 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:37, Cardi napisał(a): Nie masz pojęcia w jakim jestem wieku, więc sobie daruj takie epitety. Rozwiń Przepraszam, wystarczyło napisać że zachowujesz się jak stara baba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:50, fluber napisał(a): Przepraszam, wystarczyło napisać że zachowujesz się jak stara baba. Rozwiń Mogłeś nic nie pisać. Wartość merytoryczna wcale by nie spadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:51, Cardi napisał(a): Mogłeś nic nie pisać. Wartość merytoryczna wcale by nie spadła. Rozwiń Luz, ale moim zdaniem 32 lata to wciąż młody wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:53, fluber napisał(a): Luz, ale moim zdaniem 32 lata to wciąż młody wiek. Rozwiń 31 i 33 pewnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:54, Cardi napisał(a): 31 i 33 pewnie też. Rozwiń Nom, za rok nadal będziesz młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:55, fluber napisał(a): Nom, za rok nadal będziesz młody Rozwiń Ja zawsze będę młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:56, Cardi napisał(a): Ja zawsze będę młody Rozwiń tylko nie kupuj stołu bilardowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:37, Cardi napisał(a): Nie masz pojęcia w jakim jestem wieku Rozwiń Tak czy inaczej nie pisz że nie mam pojęcia kiedy je mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:59, fluber napisał(a): Tak czy inaczej nie pisz że nie mam pojęcia kiedy je mam Rozwiń Nie masz W dniu 1.11.2022 o 18:59, Koelner napisał(a): tylko nie kupuj stołu bilardowego Rozwiń Wiem, bo to próżność. Kupię sobie stół do ping ponga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 18:59, Cardi napisał(a): Nie masz Rozwiń Nie jesteś z rocznika 1990? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 1.11.2022 o 19:13, fluber napisał(a): Nie jesteś z rocznika 1990? Rozwiń Czy jesteś pod wpływem środków psychoaktywnych? Napisałem, że nie masz pojęcia to znaczy że nie trafiłeś. I nie, nie strzelaj dalej. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 19:14, Cardi napisał(a): Czy jesteś pod wpływem środków psychoaktywnych? Napisałem, że nie masz pojęcia to znaczy że nie trafiłeś. I nie, nie strzelaj dalej. Rozwiń Ja nie strzelałem Sherlocku. Kiedyś napisałeś na forum, ile masz lat. Jeżeli nie trafiłem to znaczy że kłamałaś wtedy lub kłamiesz teraz. Zapewne wyjazd do Krakowa nie miał miejsca, nikt nie rozmawiał przez telefon, nikt nie jadł kanapki, a Ty produkujesz bzdurne kłamstwa na potrzeby niewiele znaczącej dyskusji. Niezależnie od tego ile masz lat, wez sie ogarnij, bo trochę wstyd. Nie będę już trącił czasu na odpowiadanie na wytwory Twojej wyobraźni. Eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi