Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Życie_to_mem napisał(a):

Żadna odklejka, po prostu nie zrozumiałeś przekazu. :) Typowi chodziło o to, że elyty mają takie przywileje a nie zwykły człowiek. Popatrz na jego reakcję gdy Bosak mówi, że czekał w kolejce siedząc w poczekalni ze zwykłymi ludźmi. To było zdziwienie w rodzaju ,,czekałeś na korytarzu z jakimś plebsem? niezły z ciebie frajer''. 

Układy są najważniejsze;)

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Najpewniej żadnej historii szpitalnej nie było wcale. Ot tak wymyślił bo to się ładnie zestawia. 

Bosak ma czworo dzieci. Najstarsze sześcioletnie. Akurat w jego przypadku częste wizyty w placówkach opieki zdrowotnej są wysoce prawdopodobne.

53 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ja nie twierdzę że jest zepsuty. Najpewniej żadnej historii szpitalnej nie było wcale. Ot tak wymyślił bo to się ładnie zestawia. 
Przecież gość korzysta z przywilejów jak inni. Limuzyna służbowa. Lunche. Diety. KM.  

Serio tak ciężko ci uwierzyć, że ktoś nie robił z siebie wielkiego paniska i spędził pół godziny z motłochem na korytarzu w przychodni? Dziwnych czasów dożyliśmy. :) 

8 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Serio tak ciężko ci uwierzyć, że ktoś nie robił z siebie wielkiego paniska i spędził pół godziny z motłochem na korytarzu w przychodni? Dziwnych czasów dożyliśmy. :) 

Tutaj raczej nie dziwne czasy, bo takie osoby zawsze były. 

18 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Przecież sam powiedział że ostatecznie poszedł prywatnie. Bo była jakaś  awaria 

Mi nie chodzi o to że nie wierzę że jakiś  ojciec czeka bo sam wielokrotnie to robiłem. Mam wątpliwości co do polityka. Który to upublicznia. 

Ustawiam tylko prawdopodobieństwo. I wychodzi mi że warto i opłacalnie nawet wymyślić na poczekaniu historię dla kapitału politycznego. 

Dlaczego? Bo skorzystał z tego w rozmowie publicznej niejako w opozycji do afery władzy. Z której sam pochodzi piastując wysokie stanowiska polityczne. 

Punktuje najlepiej. Trzeba mu to przyznać. 

Ale gdacze jak inne kury. 

Edytowane przez ignazz

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Przecież sam powiedział że ostatecznie poszedł prywatnie. Bo była jakaś  awaria 

Fragment wypowiedzi o wizycie prywatnej nie dotyczył Bosaka tylko innego posła Konfederacji.

Cytat

Mi nie chodzi o to że nie wierzę że jakiś  ojciec czeka bo sam wielokrotnie to robiłem. Mam wątpliwości co do polityka. Który to upublicznia. 

Ustawiam tylko prawdopodobieństwo. I wychodzi mi że warto i opłacalnie nawet wymyślić na poczekaniu historię dla kapitału politycznego. 

Dlaczego? Bo skorzystał z tego w rozmowie publicznej niejako w opozycji do afery władzy. Z której sam pochodzi piastując wysokie stanowiska polityczne. 

Punktuje najlepiej. Trzeba mu to przyznać. 

Takie Razemki jakoś nie robią wałów na kilometrówkach jak inni posłowie. Dlatego jestem skłonny uwierzyć, że niektórzy parlamentarzyści nie nadużywają swoich przywilejów i Bosak może być jednym z nich. 

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Państwo mem, szpital południowy zaczęli przykrywać ewentualną prowokacją Rosji tylko zapomnieli że wszystko co mieli to rozdali Ukrainie i jesteśmy bezbronni? Czy nami rządzą idioci?

Przykrywają to, że Tusk jadł sałatkę, by się nie wydało, dla jego fanatyków dopiero wtedy byłby skreślony