Koelner Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:40, julekstep napisał(a): Jakby ci Helmut od miesiąca puszczał Cwał Walkirii na wejście do pracy to myślisz że co byś robił? xD Rozwiń w Hearts Of Iron też była ta muzyczka jak ładowała się gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:42, Koelner napisał(a): w Hearts Of Iron też była ta muzyczka jak ładowała się gierka Rozwiń tylko crusader kings mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:37, fluber napisał(a): Mam wrażenie że toczysz jakiś ciężki pojedynek w swojej głowie i nie za bardzo wiem jak mam na to zareagować Rozwiń Uniwersalny komentarz w przypadku braku argumentów. Przecież to oczywiste. "Róbta co chceta", bo Jaro pozwala, ponad jakieś tam religijne zasady "Jak będę chcial, to napiszę komentarz nawet w kościele. Głosowałem na partie wolnościową i robimy co chcemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:53, Pablo81 napisał(a): Uniwersalny komentarz w przypadku braku argumentów. Przecież to oczywiste. "Róbta co chceta", bo Jaro pozwala, ponad jakieś tam religijne zasady "Jak będę chcial, to napiszę komentarz nawet w kościele. Głosowałem na partie wolnościową i robimy co chcemy" Rozwiń Serio nie wiem o co Ci chodzi teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:56, fluber napisał(a): Serio nie wiem o co Ci chodzi teraz. Rozwiń O argamuntacje twojego kompana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:02, Pablo81 napisał(a): O argamuntacje twojego kompana. Rozwiń Mój "kompan" nie jest religijny z tego co wiem, tym bardziej nie wiem w czym rzecz. Napisałem jednego posta w Wigilię wieczorem na forum, robisz z tego cała ideologię. Nie wiem po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:07, fluber napisał(a): Mój "kompan" nie jest religijny z tego co wiem, tym bardziej nie wiem w czym rzecz. Napisałem jednego posta w Wigilię wieczorem na forum, robisz z tego cała ideologię. Nie wiem po co. Rozwiń No widzisz, to jak dorabianie ideologii do czyjegos powrotu do kraju. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:14, Pablo81 napisał(a): No widzisz, to jak dorabianie ideologii do czyjegos powrotu do kraju. Prawda? Rozwiń Jakiej ideologii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:22, fluber napisał(a): Jakiej ideologii? Rozwiń Poczytaj, co tam piszecie z kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:26, Pablo81 napisał(a): Poczytaj, co tam piszecie z kolegami. Rozwiń W jaki sposób ja jestem odpowiedzialny za to co pisze ktoś inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Pamiętam jak słuchałem jakiś wywiad z posłem PiSu i prowadząca cały czas zamiast rozmawiać mówiła, a Jarosław Kaczyński powiedział, ale Jarosław Kaczyński. Gość zamiast mówić swoje zdanie musiał się cały czas odnosić do słów kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:28, fluber napisał(a): W jaki sposób ja jestem odpowiedzialny za to co pisze ktoś inny? Rozwiń Ale jestes odpowiedzialny za to, co sam piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:32, Pablo81 napisał(a): Ale jestes odpowiedzialny za to, co sam piszesz. Rozwiń Stąd pytam jaka ideologię dorabiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:33, fluber napisał(a): Stąd pytam jaka ideologię dorabiam? Rozwiń Tu pierwsza z brzegu, a byly tez inne, ale nie chce mi sie szukac. W dniu 1.01.2023 o 15:46, fluber napisał(a): Wrócili bo znaleźli tu wartość której nie znaleźli tam. Mayor wrócił do Polski bo tu mu z różnych powodów lepiej tylko nie wiedzieć czemu brnie w zupełnie przeciwna narrację Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:36, Pablo81 napisał(a): Tu pierwsza z brzegu, a byly tez inne, ale nie chce mi sie szukac. Rozwiń No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 20:44, fluber napisał(a): No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. Rozwiń A to zdrajca. pewnie jeszcze potajemnie głosuje na Tuska. Fajnopolak, jak PiS dojdzie do władzy, to się z takimi rozliczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 19:23, RappaR napisał(a): No i chciał napisać posta, a Ty musiałeś się do niego przyjebać. Forumowa Maja Staśko Rozwiń Rappar czy Ty w ogóle czytasz swoje posty przed wysłaniem ? Nie wiem, nie rozumiem tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 22:04, Sebastian napisał(a): Nie wiem, nie rozumiem tego.. Rozwiń Norma u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 1.01.2023 o 20:44, fluber napisał(a): No ale jaka w tym ideologia że napisałem że ktoś mieszka w Polsce bo chce mieszkać w Polsce? I przecież nie napisałem dlaczego, napisałem "z różnych powodów" bo nie chce się bawić w jakieś ideologie. Na temat powodów spekuluje Rappar, to Rappar dorabia ideologię do tego powrotu. Piszesz że nie chce Ci się szukać, bo nawet nie wiesz o co Ci chodzi. Czepiasz się dla samego czepiania. Jakbym chciał dorobić ideologię to bym napisał dlaczego, ale nie chcę. Rozwiń Tak dorabiasz ideologię i nieudolnie manipulujesz swoimi , a co gorsze cudzymi wpisami .,Napisałeś :" Mayor wrócił do Polski bo mu tu z różnych powodów lepiej " a takie stwierdzenie to manipulacja i dorabianie ideologii, gdyż niestety ale nigdzie tego nie twierdziłem., Przeciwnie moim zdaniem jakość życia jest w Polsce dużo gorsza , a na dodatek pod rządami Złajdaczonej Prawicy kraj zapierdala na wstecznym i jest rok do roku coraz gorzej.,Żeby wymienić pozytywne rzeczy ,które są lepsze w PL niż w US wystarczyło by palców jednej ręki - tańsze fajki poniżej 20 zł za paczkę, a tam $15 (chociaż kiedy byłem w West Virginii fajki kosztowały $3 za paczkę czyli lepiej niż w PL), druga rzecz to League Pass w PL jest trzy razy tańszy, a sto razy lepszy niż w US- tam kosztuje $200 i nie masz możliwości obejrzenia meczów lokalnych teamów, All Star Game, Playoffów ani finałów ,możliwe że jest jeszcze coś, ale nie chce nad tym myśleć bo oglądam 4Q Celtics@Nuggets Edytowane 2 Stycznia 2023 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 2.01.2023 o 02:50, mayor napisał(a): Tak dorabiasz ideologię i nieudolnie manipulujesz swoimi , a co gorsze cudzymi wpisami .,Napisałeś :" Mayor wrócił do Polski bo mu tu z różnych powodów lepiej " a takie stwierdzenie to manipulacja i dorabianie ideologii, gdyż niestety ale nigdzie tego nie twierdziłem., Przeciwnie moim zdaniem jakość życia jest w Polsce dużo gorsza , a na dodatek pod rządami Złajdaczonej Prawicy kraj zapierdala na wstecznym i jest rok do roku coraz gorzej.,Żeby wymienić pozytywne rzeczy ,które są lepsze w PL niż w US wystarczyło by palców jednej ręki - tańsze fajki poniżej 20 zł za paczkę, a tam $15 (chociaż kiedy byłem w West Virginii fajki kosztowały $3 za paczkę czyli lepiej niż w PL), druga rzecz to League Pass w PL jest trzy razy tańszy, a sto razy lepszy niż w US- tam kosztuje $200 i nie masz możliwości obejrzenia meczów lokalnych teamów, All Star Game, Playoffów ani finałów ,możliwe że jest jeszcze coś, ale nie chce nad tym myśleć bo oglądam 4Q Celtics@Nuggets Rozwiń Ale przynajmniej tutaj możesz poniżać gejów bezkarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi