karpik Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Do Detroit: Mario Hezonja i T.J McConnell Do 76ers: Ish Smith, Jordan Hill i 1st round 18 top 3 protected(jeśli nie to 1st round 19 top 3 protected, jeśli nie to 2nd round w 21 i 23) Deal przechodzi, gratki Tecu Nie można tak zrobić, bo DET nie ma picku w 2020 w związku z czym działa tutaj Stepien rule. Jeśli chcecie, żeby to przeszło, to musicie zdjąć ten warunek w 2019 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Coś faktucznie musimy zmienić. Ilyasova, Rodriguez wciąż na stole. Anyone? Tanio sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Poprawiony trade DET out : I.Smith, J. Hill, DET 18 1st round (top 3 protected in '18 or '18 and '21 DET 2nds) DET in : Hezonja, McConnellPHI out : Hezonja, McConnellPHI in : I.Smith, J. Hill, DET 18 1st round (top 3 protected in '18 or '18 and '21 DET 2nds) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Za dużo tych trejdów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Czyli rozumiem, że trade Sixers - Detroit przechodzi w pierwotnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Widzę teraz, że nie potwierdziłem tradu z LAF-em (jakoś byłem przekonany, że to zrobiłem). Myślę, że to nie problem że oficjalnie robię to teraz. Zwalniam Jamesa Younga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 zwalniam derricka rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 zwalniam Podpisuję Anthonego "Mgica Randolpha". Nie wiem czy musze kogoś zwolnić, ale jak tak, to jakiegoś bolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 zwalniam Podpisuję Anthonego "Mgica Randolpha". Nie wiem czy musze kogoś zwolnić, ale jak tak, to jakiegoś bolka. randolph ma ważny kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 randolph ma ważny kontrakt a nie moge zrobić buy-utu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kogo ja moge zwolnic? Jakis scrubow najlepiej. I czy moge podpisac randolpha? Cousinsa mam czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Kogo ja moge zwolnic? Jakis scrubow najlepiej. I czy moge podpisac randolpha? Cousinsa mam czy nie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A jak nie zwolnię nikogo, a będę chciał potem kogoś podpisać, to przy podpisywaniu nowego gracza mogę innego grajka zwolnić? Czy muszę już teraz zwolnić sobie miejsce, aby kogoś podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Zwalniam Ilyasovę i Rodrigueza. Obydwaj przydatni dla contenderów, nie mieszczą się w moich planach na przyszłość, poza tym nie chcę być za mocny jeszce w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Obu chce pozyskać. Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak sciagniesz ich z waiverow to na takim kontrakcie jakim są. Odczekaj 3 dni i niech wpadają za minimum do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja wiem, że do następnego okienka duuużo czasu ale już dziś mówię, że przy drafcie będę rozważał oddanie Butlera. Ceną będzie (szeroko pojęte) wysoki 1 rundowy pick'17 i fajny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 ja mam sporo picków dalszych bede chciał w loterii podskoczyć wyżej, 2 za1 takie dogadywanie się to już podczas draftu czy kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Dogadywać możesz się już teraz nawet, ale ogłoszenie swapu czy wymiany grajka za pick robimy chyba jak w rzeczywistości, czyli ogłasza ekipa z danym pickiem dopiero przy konkretnym wyborze. Edytowane 27 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zwalniam Marcelo Huertasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi