tangiers Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ilyasova: 1. SAS, 2. IND, 3. WAS, 4. DET, 5. ATL Rose: 1. MIN, 2. UTA, 3. SAS Henderson: 1.UTA, 2. DET Rodriguez: 1. SAS, 2. WAS Diaw: 1. IND, 2. MIN Thompson: 1. DET, 2. MIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Chciałbym zrezygnować z walki o tych zawodników i podpisać Jordana Crawforda 1+1 z opcją drużyny Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ilyasova: SAS,IND,ATL,WAS,DET Rose: MIN, SAS, UTA Henderson: UTA,DET Rodriguez: SAS,WAS Diaw:IND,MIN Thompson:DET,MIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Potwierdzam przejęcie Ilyasova Rodriguez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 też potwierdzam mam pytanie odnośnie teraźniejszej sytuacji: czy jak ktoś bierze mojego gracza (wywalonego) z waivers za minimum, to jakoś mi się odlicza ta kasa, którą mu daję czy to tylko, gdyby ktoś przejął cały kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Poziom minimum się odlicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 ile ja mam dac temu scottowi tego minimum ? bo aż tak sie na cba nie znam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tak tylko rzucam, że nadal słucham ofert za Butlera i Drummonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Sanders jest FA? Chciałbym go podpisać do końca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Sanders jest FA? Chciałbym go podpisać do końca sezonu. Sixers podpisali z nim 1+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Chyba udało mi się zebrać wszystkie tegoroczne picki do jednego wora, ułożone są zespołami, a nie wyborami, bo to będzie możliwe dopiero po losowaniach i jak będziemy znać końcowa kolejność. Jedyne co chyba może się zmienić, to zamiana picków 2nd round NYK i DET. Picki draft 2017: Atlanta1 runda – niezastrzeżony oddany do Dallas 2 runda – zastrzeżony na miejscach 31-55, na miejscach 56-60 do Spurs Boston 1 runda – lepszy z picków Nets/Boston 2 runda - zastrzeżony na miejscach 31-45, na miejscach 46-60 do Nets Brooklyn 1 runda – gorszy z picków Nets/Boston 2 runda –niezastrzeżony oddany do Suns Charlotte 1 runda – zastrzeżony 1-3 , na miejscach 4-30 do Orlando 2 runda - zastrzeżony na miejscach 31-55, na miejscach 56-60 do Suns Chicago 1 runda – lepszy z picków Bulls/Kings oddany do Dallas (oba zastrzeżone w top10) 2 runda –oddany do NYK Cleveland 1 runda – oddany do PTB 2 runda – oddany do LAC Dallas 1 runda – Dallas 2 runda - Dallas Denver 1 runda – oddany do Suns 2 runda – oddany do Houston Detroit 1 runda – lepszy z picków Detroit/Sota (zastrzeżenie na miejscach 1-7) 2 runda - oddany do Utah [utah otrzymuje: 2017 2nd (UTA/NYK/GSW/DET 2nd favorable)] Golden State 1 runda – oddany do Utah 2 runda – oddany do Heat Houston 1 runda – HOU 2 runda – oddany do Kings Indiana 1 runda – oddany do Orlando 2 runda - zastrzeżony na 45-60, na miejscach 31-44 oddany do Nets LA Clippers 1 runda – zastrzeżony na 1-14, na miejscach 15-30 oddany do Toronto 2 runda – oddany do Cavs LA Lakers 1 runda – zastrzeżony 1-3 , na miejscach 4-30 do 76ers 2 runda – jeżeli LAL utrzymają pick w pierwszej rundzie, to ten niezastrzeżony wędruje do Orlando Memphis 1 runda – oddany do NYK (zastrzeżony na miejscach 1-5) 2 runda – zastrzeżony 31-35, na miejscach 36-60 oddany do Denver Miami 1 runda – Heat 2 runda – zastrzeżony na miejscach 31-40, na miejscach 41-60 do Suns; zastrzeżony na miejscach 41-60, na miejscach 31-40 do Kings Milwaukee 1 runda – Bucks 2 runda – oddany do Nets Minnesota 1 runda – możliwość zamiany dla Detroit (zastrzeżony na miejscach 1-6) oraz dla Orlando (zastrzeżony na miejscach 7-30) 2 runda – oddany do Bostonu New Orleans 1 runda – NOP 2 runda – zastrzeżony na miejscach 31-55, na miejscach 56 - 60 do Soty New York 1 runda – NYK 2 runda - oddany do 76ers [Philadelphia otrzymuje: 2017 2nd (UTA/NYK/GSW/DET 1st favorable)] Oklahoma City 1 runda – OKC 2 runda - zastrzeżony na miejscach 31-35, na miejscach 36-60 do Denver Orlando 1 runda – lepszy z picków Sota/Orlando (zastrzeżony na miejscach 8-30) 2 runda – oddany do Suns Philadelphia 1 runda – 76ers 2 runda –do NOP Phoenix 1 runda – Suns 2 runda -Suns Portland 1 runda – PTB 2 runda –oddany do Houston Sacramento 1 runda – SAC 2 runda - jeżeli Kings utrzymają pick w pierwszej rundzie, to ten niezastrzeżony wędruje do Bulls San Antonio 1 runda – SAS 2 runda – oddany do Miami Toronto 1 runda – oddany do SAS 2 runda – oddany do Bulls Utah 1 runda – oddany do Orlando 2 runda – oddany do Nets [brooklyn otrzymuje: 2017 2nd (UTA/NYK/GSW/DET 3rd favorable)] Washington 1 runda – oddany do Orlando 2 runda – oddany do Kings Wszyscy zainteresowani są proszeni o sprawdzenie poprawności wysłanych picków Edytowane 24 Marca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 u mnie sie zgadza tyrko warto mozeby juz kto ma co na koniec klepnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 u mnie sie zgadza tyrko warto mozeby juz kto ma co na koniec klepnac No z tym musimy się wstrzymać jak dobrze rozumiem do: 1. Do głosowania, kto ma które miejsce po RS. 2. Do losowania w realu top3 draftu. Poprawiłem drugą rundę Bostonu, bo pick idzie do Nets na miejscach 46-60, a nie ja napisałem 31-45. Reszta się chyba zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) dobra ludzie, już teraz ogłaszam że mam 5 picków i chętnie pozyskam jakieś wyżej, oddając dwa za jeden lub nawet jakiegoś grajka oprócz tego na Trading Block rzucam Gordona (no i resztę składu także wiadomo) i słucham Państwa! GM Nowe Orlando Magic! Edytowane 8 Maja 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 jak wyzej kolega, wszyscy w skladzie do ruszenia GM Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) To jak się zaczeło to u mnie na trading blocku Smith, Stauskas i Holmes. Reszta też dostepna za odpowiednią cenę. Co do picków to u mnie trochę za wcześnie, bo nie wiem ile i jakie bedę miał GM Sixers Edytowane 8 Maja 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A ja jestem w stanie rozmawiać o Butlerze i Drummondzie w kontekście wymian. Oczywiście ewentualna oficjalna finalizacja przy drafcie. GM Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Camby wrzucasz naszego deala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A to można teraz dealowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Miom zdaniem dogadywać jak najbardziej, ale zmiany ogłaszamy i wchodzą w życie w dzień draftu czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi