SlaKB Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wywalam Splittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Chodziło mi bardziej o ryzykowny kontrakt np. 20mln/4. Jak nie zagra, to tracę, ale jak zagra, to może być steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Chodziło mi bardziej o ryzykowny kontrakt np. 20mln/4. Jak nie zagra, to tracę, ale jak zagra, to może być steal Wciąż wydaje mi się, że zasada kto pierwszy ten lepszy nie powinna mieć zastosowania. Czy dobrze się domyślam, że chodzi Ci o gracza, którego nazwisko zaczyna się na T? W realu gracze z Europy chyba nie podpisują umów w trakcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wciąż wydaje mi się, że zasada kto pierwszy ten lepszy nie powinna mieć zastosowania. Czy dobrze się domyślam, że chodzi Ci o gracza, którego nazwisko zaczyna się na T? W realu gracze z Europy chyba nie podpisują umów w trakcie sezonu. Doncicia nie mogę chyba, bo za młody na NBA ;p ale na tego na T ostrzę sobie ząbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pewnie nie tylko Ty także trzeba to ustalić. Fair byłoby gdyby można byłoby podpisywać ich dopiero kiedy oficjalnie podpiszą z klubem NBA i na zasadzie składania ofert jak FA a nie kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pewnie nie tylko Ty także trzeba to ustalić. Fair byłoby gdyby można byłoby podpisywać ich dopiero kiedy oficjalnie podpiszą z klubem NBA i na zasadzie składania ofert jak FA a nie kto pierwszy ten lepszy. Też tak uważam, dlatego pytam, a nie od razu piszę, że biorę tego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) teodosic w spurs przecież. Edytowane 1 Marca 2017 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 W sensie mają do niego prawa? Kolejna zagwostka do rozwiązania - jaki kontrakt można zaproponować, bo przecież nie minimum. Może taki jak w rzeczywistości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nikt nie ma praw do Teodosicia undrafted 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Donccic bedzie dopiero za rok w drafcie wiec jak chcecie go podpisywac? Gracze pokroju Teodosic Nando de Colo to nie sa chlystki zeby ich teraz podpisywac wiec wszystkich z Europy powinno sie zostawic na FA. Przeciez nie zagraja i tak w tym roku w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ta, przecież szansa, że Teodosic by zgodził się na grę za vet min jakie większość by mu pewnie dać chcieli jest równa 0. Bądźmy realistami, Eurasów podpisujmy latem, teraz co najwyżej graczy z kończącej się(zakończonej?) Ligi Chińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 zwalniam: Raul Neto Shelvin Mack podpisuję: Mario Chalmers na 1+1 (team option) za minimum dla weterana i mam jeszcze jedno wolne miejsce w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zwalniam Daniela House'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zwalniam Jeffa Whitey'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) To tak jak mówiłem christmas out i już edytuje Edytowane 1 Marca 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 koniec zwalniania zawodników @january: zaktualizujesz waiverów dostępnych (z kontraktami do przejęcia)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) przejmuję Derricka Rose'a Jeśli nikt nie przejmie moich zawodników, których wyrzuciłem (jako waivers z normalnym kontraktem), to są w dead salary? I jakie jest minimum do końca sezonu dla Chalmersa (9.sezon w lidze)? Bo opcja to będzie ok. 2,3 mln$ z tego, co widziałem Edytowane 1 Marca 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 przejmuję Derricka Rose'a Jeśli dane Twojej drużyny są aktualne, to nie masz miejsca w salary, żeby przejąć kontrakt Darka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 przejmuję Derricka Rose'a Jeśli nikt nie przejmie moich zawodników, których wyrzuciłem (jako waivers z normalnym kontraktem), to są w dead salary? I jakie jest minimum do końca sezonu dla Chalmersa (9.sezon w lidze)? Bo opcja to będzie ok. 2,3 mln$ z tego, co widziałem Serio pobierasz Rose'a za 25 baniek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jeśli dane Twojej drużyny są aktualne, to nie masz miejsca w salary, żeby przejąć kontrakt Darka. To na co mam patrzeć? myślałem, że tax level jest taką granicą, ale jeśli zwykły cap (powyżej którego jest większość ligi), to faktycznie nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi