Legia1916 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zwalniam Nene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Calderona nikt nie zwolnił? coś mi się przewidziało widocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dallas zwalnia Hibberta i podpisuje Briante Webera do końca sezonu + przyszły sezon (niegwarantowany, pełna gwarancja po 31.10.2017). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) A możemy już podpisywać? To ja już nic nie wiem. Akurat też chciałem go podpisać, ale trudno. Podobno też możemy podpisywać tylko do końca sezonu - prawda czy nie? Kto pierwszy ten lepszy czy jak? Edytowane 28 Lutego 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak już podpisujemy to ja biorę Nene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Z tego co wiem, to nie można podpisywać waiverów, a Briante Webera nie widziałem w składzie GSW nawet przez chwilę, więc traktuję go jako zwykłego FA, a tych (chyba) można podpisać w dowolnej chwili. A robię to, bo chcąc zwolnić Hibberta, muszę kogoś podpisać, żeby mieć 13 ludzi w zespole. Edytowane 28 Lutego 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ok, nie wiedziałem. Szkoda, bo czaiłem się na niego. Sixers podpisuje Larrego Sandersa do końca sezonu + przyszły sezon (niegwarantowany, pełna gwarancja po 31.10.2017) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Z tego co wiem, to nie można podpisywać waiverów, a Briante Webera nie widziałem w składzie GSW nawet przez chwilę, więc traktuję go jako zwykłego FA, a tych (chyba) można podpisać w dowolnej chwili. A robię to, bo chcąc zwolnić Hibberta, muszę kogoś podpisać, żeby mieć 13 ludzi w zespole. Weber grał w ostatnim meczu z Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Weber grał w ostatnim meczu z Nuggets. Dzięki za info. Tylko co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Chyba jeszcze nie można nikogo podpisywać january napisał: Zwalniać swoich graczy można do środy g.20 Chwilowo jeszcze nie pobieramy. Do środy nie pobierajcie nikogo (to jest czas na zrzucanie swoich graczy) - między środą, a piątkiem jest pobieranie z listy waiverów (na aktualnej umowie), między piątkiem a niedzielą za minimum (jak dojdzie do tego, że kilka klubów chce jednego grajka to pójdzie głosowanie). nikogo to nikogo chyba też mam upatrzonych graczy a jutro zwolnię miejsce w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 january wyraźnie pisze o pobieraniu z listy waiverów, a nie o podpisywaniu FA. Gdyby nie można było podpisywać teraz FA to doszłoby do kuriozalnej sytuacji, że ekipy mające 13 graczy, np. moja, nie byłyby w stanie nikogo zwolnić, bo zeszłoby się poniżej minimum graczy w rosterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zwalniam Diaw, Boris Foye, Randy Scola, Luis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na dniach uzupełnei roster, ale nie mam za dużo graczy na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Sacramento Kings podpisują dwóch zawodników z FA za minimum dla weteranów: Norris Cole z opcją kontraktu 1+1 (drugi rok opcja zespołu) Ben Bentil z opcją kontraktu 1+1 (drugi rok opcja zespołu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 a kiedy można podpisywać graczy typu Randolph czy innych z Europy, co myślimy, że zagrają w NBA? Można teraz czy jak im się kontrakty skończą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Briante podpisany 1+1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Żeby brać udział w waiverach musze kogoś zwolnić czy mogę zwolnić przy dodawaniu?? Jak musze teraz to zwalniam christmasa. Uzupełnię wieczorem składy ale mam w tej chwili 15 graczy a po zwolnieniu chrostmasa 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 a kiedy można podpisywać graczy typu Randolph czy innych z Europy, co myślimy, że zagrają w NBA? Można teraz czy jak im się kontrakty skończą? Nie szkoda Ci miejsca w składzie na gościa, który w NBA na pewno nie zagra? Rozumiem, że mln w kontraktach to mało, ale przecież wyrzucasz pieniądze w błoto w przypadku tego Randolpha. Żeby brać udział w waiverach musze kogoś zwolnić czy mogę zwolnić przy dodawaniu?? Jak musze teraz to zwalniam christmasa. Uzupełnię wieczorem składy ale mam w tej chwili 15 graczy a po zwolnieniu chrostmasa 14. Tak musisz kogoś zwolnić. Ale poczekałbym aż january pozwoli brać tych zwolnionych, bo widzę, że wszyscy się na nich chcą rzucić i brać ich kontrakty do salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie myślę o Randolphie, ale podałem przykład ;p jeśli mogę podpisać takiego, który uważam, że zagra wkrótce, to mogę go wziąć? I jaki kontrakt mogę mu dać? 1+1 czy np. na 3-4 lata? nie ma znaczenia, że gra np. w Eurolidze teraz? Do 20 czas na zwalnianie? to spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Z Europą to może być problem, bo jest tam wielu świetnych zawodników, którzy mogą trafić do NBA, ale z pewnością nie za minimum. Jak ktoś teraz da im kontrakt na 4 lata minimum, to byłoby trochę nie fair. Wydaje mi się, że z nimi powinniśmy poczekać do okna tansferowego następnego i jakoś to uzgodnić. Traktowałbym ich jak zwykłych FA, tylko dochodzi ryzyko, że nie zagrają w NBA. Wydaje mi się, że zasada kto pierwszy ten lepszy to w tym przypadku nie powinna obowiązywać a z pewnością nie 4 lata minimum. To tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi