człowiek...morza Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) jesli ktos poszukuje back-up'u na pg, to jennings jest dostepny za niewielka cene.jesli ktos poszukuje sg 3&d, ktory nie trzyma gały, to lee jest dostepny za jakiś młodych/picki, chyba ze chcesz przyjac kontrakt noaha, to wtedy jakos sie inaczej dogadamy jeśli ktoś chciałby pick memphis w 1 rundzie z 17' to rowniez jest dostepny przy przyjeciu kontraktu noahajesli ktos chce rose'a za przysłowiowy pick w 2 rundzie to tez jest dostepny.lance thomas, holiday, kuzminskas przy jakiś sensownych ofertach również mogą odejscniedostepni tylko hermangomez, porzingis. No i melo, bo z szacunku do rzeczywistosci nie bede go wysylal na jakies zadupie Edytowane 22 Lutego 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 kolejne ogłoszenie... spurs rozmawiają z NYK na tematy różnych graczy ale moje wysokie salary potrzebuje pomocy w braniu wyższego kontraktu tu moze dojść do trójstronnej wymiany jak jest zespół mający Cspace a potrzebujący coś ze spurs/knicks oczywiście nie rozmawiamy o graczach pokroju Melo Leonard ale popatrzcie czy nie zgłosić czegos NYK polubili Simmonsa ale nie mają niczego az tak dobrego i az tak taniego stąd potrzebna pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 kolejne ogłoszenie... spurs rozmawiają z NYK na tematy różnych graczy ale moje wysokie salary potrzebuje pomocy w braniu wyższego kontraktu tu moze dojść do trójstronnej wymiany jak jest zespół mający Cspace a potrzebujący coś ze spurs/knicks oczywiście nie rozmawiamy o graczach pokroju Melo Leonard ale popatrzcie czy nie zgłosić czegos NYK polubili Simmonsa ale nie mają niczego az tak dobrego i az tak taniego stąd potrzebna pomoc Daj znać na pw, bo mojej nie odczytałeś na razie. Może będę wam mógł jakoś pomóc jak poznam wasze preferencje odnośnie wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Kings - Minnesota Kings out : Koufos, Casspi, Barnes Kings in : KJ McDaniels, Aldrich, Scott, 2018 DET 2nd, 2019 MIA 2nd, swap rights do picków: 2021 MIN 1st, 2023 MIN 1st MIN out : KJ McDaniels, Aldrich, Scott, 2018 DET 2nd, 2019 MIA 2nd, swap rights do picków: 2021 MIN 1st, 2023 MIN 1st MIN in : Koufos, Casspi, Barnes Edytowane 22 Lutego 2017 przez Legia1916 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Kings - Minnesota Kings out : Koufos, Casspi, Barnes Kings in : KJ McDaniels, Aldrich, Scott, 2018 DET 2nd, 2019 MIA 2nd, swap rights do picków: 2021 MIN 1st, 2023 MIN 1st MIN out : KJ McDaniels, Aldrich, Scott, 2018 DET 2nd, 2019 MIA 2nd, swap rights do picków: 2021 MIN 1st, 2023 MIN 1st MIN in : Koufos, Casspi, Barnes Potwierdzam. Edytowane 22 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 ^ za daleko polecieliście z pickami, swap w 2023 chyba jeszcze jest ok (choć nie jestem pewien), ale 2024 już nie siada. To bez 2024 klepiemy jak wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Dwight Powell w pakiecie z Felicio dostępny w zamian za SG Edytowane 22 Lutego 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 ^ za daleko polecieliście z pickami, swap w 2023 chyba jeszcze jest ok (choć nie jestem pewien), ale 2024 już nie siada. a tu nie działa to prawo z pickami, że nie można oddać dwóch swoich pierwszorundowych picków z rzędu? Bo mi się wydaje, że coś takiego jest, a Wolves oddają wszystkie swoje 1st round picki... może się mylę, ale w takim razie czemu Cavs oddawali swój pick 2017 za 2018, aby wytransferować pick 2019 do Hawks za Korvera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) a tu nie działa to prawo z pickami, że nie można oddać dwóch swoich pierwszorundowych picków z rzędu? Bo mi się wydaje, że coś takiego jest, a Wolves oddają wszystkie swoje 1st round picki... może się mylę, ale w takim razie czemu Cavs oddawali swój pick 2017 za 2018, aby wytransferować pick 2019 do Hawks za Korvera? Swap pickow to nie jest oddawanie, picki oddaje 2018, 2020 i 2022. Co drugi rok mam pick w drafcie swoj lub po ewentualnej wymianie rywala. Edytowane 22 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Swap pickow to nie jest oddawanie, picki oddaje 2018, 2020 i 2022 Ok, w takim razie sorki czyli wszystko pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Witam po powrocie. Wcześniej w sumie tylko z telefonu pomiędzy nartami a bawieniem się z dzieckiem, choć kilka transakcji udało się przeprowadzić i jestem w sumie zadowolony Sixers od przyszłego sezonu nie będą chłopcami do bicia. Szukam jeszcze jednej wymiany, potrzebny 3&D na pozycje 2/3. Mogę przyjąć złe kontrakty, przy dobrej ofercie picki dostępne, większość graczy także dostępna, zależy od oferty. Złe kontrakty mogę także przyjąć za odpowiednią cenę w pickach Edytowane 22 Lutego 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wymiana Orlando dostaje: 1st round pick 2017 Ind, Ci Miles, Seraphin Indiana dostaje : Shabazz, Rush Ronnie potwierdź jeśli nic nie pomylilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dla bijących się o mistrza i o playoffy: Do oddania wygasające kontrakty Ilyasovy i Rodrigueza Tanio. Za wygasający jeden 2nd round pick, za dłuższy kontrakt do negocjacji. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ilyasova? Coś dla mnie. W sumie brodacz tez Wrzuć mi ofertę ale pamiętaj ze mi salary musi się zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Gdyby ktoś był zainteresowany spadającymi kontraktami to oddam Rondo, Hibberta i MCW. Łącznie ponad 20 mln. W zamian wezmę jakieś dłuższe nawet złe kontrakty. Za przysługę oczekuję oczywiście assetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Sacramento Kings wystawia na TB czwórkę graczy: McDaniels, Scott, Afflalo oraz Tolliver. McDaniels to praktycznie schodzący kontrakt gdyż na sezon 2017/18 ma opcję zespołu. Scott to schodzący kontrakt. A duet Afflalo & Tolliver to 20,5 mln dolarów w kontraktach ale tylko 3,5 mln jest gwarantowane na przyszły sezon. Możesz szybko i łatwo pozbyć się ponad 27 mln przed tegorocznym offseasson. Czterech graczy a tylko 3,5 mln gwarantowane na przyszły sezon. W zamian oczekuję picków z tego lub/oraz kolejnego draftu w pierwszej rundzie lub/oraz młodzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ronnie potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 właśnie dostałem info, że miałem zapchaną skrzynkę, więc jeśli ktoś jest chętny na Wilsona, Gallo czy Bartona to gorąco zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgodnie z życzeniem Januarego: Houston Rockets oddaje: Nene Hilario, 2rd pick Nuggets 2017 Houston Rockets dostaje: Ty Lawson Sacramento Kings oddaje: Ty Lawson Sacramento Kings dostaje: Nene Hilario, 2rd pick Nuggets 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dla contenderow T.Allen i Randolph do wyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi