polskignom Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 W dniu 15.03.2020 o 15:57, fluber napisał: Przedwczoraj peklo 5k, dzisiaj 6k... A dzisiaj 7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 51 minut temu, WD_czterdzieści napisał: Może widzieliście, może nie - szpital w Bergamo, Lombardia. ... @mistrzBeatka Wygląda jak polski szpital w sezonie grypowym 40 minut temu, fluber napisał: Francja zamyka granice, zakaz spotkan rodzinnych, minimum metr odleglosci miedzy ludzmi https://wiadomosci.onet.pl/politico/koronawirus-obnazyl-niekompetencje-najwazniejszych-swiatowych-przywodcow/h48s3gt a wczoraj wybory Ja pierdolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Godzinę temu, RappaR napisał: Pewniak. Specjalnie genetycznie uwarunkowany Ciekawe, jakiś mądry link można do poczytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, Krzemo napisał: Ciekawe, jakiś mądry link można do poczytania ? Wpisz sobie po prostu testosterone immunology i czytaj Efekt Zahaviego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 35 minut temu, RappaR napisał: @mistrzBeatka Wygląda jak polski szpital w sezonie grypowym a wczoraj wybory Ja pierdolę dluga droga nas prowadzila do tego, ale dobrze ze Rappar jestes i weryfikujesz takie rzeczy wciaz nie wierze ze to napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Ciekawe czy nadal jest tu ktoś kto się śmieje z robienia zapasów tak. po panice pod koniec poprzedniego tygodnia można teraz kupić wszystko i w marketach jest mało ludzi (zarówno w lubelskim jak i na podkarpaciu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 5 minut temu, lorak napisał: tak. po panice pod koniec poprzedniego tygodnia można teraz kupić wszystko i w marketach jest mało ludzi (zarówno w lubelskim jak i na podkarpaciu). no, ale jeśli ludzie chcą zostać w domu z rodziną na dłuższy czas, to jednak takie zapasy mają przecież sens przyznam, że też mnie to śmieszyło, zresztą przy całej powadze sytuacji trzeba otwarcie przyznać, że corona to niesamowity generator beki, inna sprawa, że Polakom pewnie nie byłoby tak do śmiechu na miejscu wielu innych nacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 9 godzin temu, kucio napisał: Swoją drogą, to co odpierdala się w Łomży to skandal - ludzi pokręciło na amen. szwagier, na codzień psychiatra, pracuje tam / ma pracować. Troszkę jaja, no ale cóż, pandemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: no, ale jeśli ludzie chcą zostać w domu z rodziną na dłuższy czas, to jednak takie zapasy mają przecież sens przyznam, że też mnie to śmieszyło, zresztą przy całej powadze sytuacji trzeba otwarcie przyznać, że corona to niesamowity generator beki, inna sprawa, że Polakom pewnie nie byłoby tak do śmiechu na miejscu wielu innych nacji Jakby nie kupowali codziennie chleba to tak. Ponieważ jednak ludzie z zapasami biegają codziennie po świeży chlebek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, Sebastian napisał: Jakby nie kupowali codziennie chleba to tak. Ponieważ jednak ludzie z zapasami biegają codziennie po świeży chlebek... a skąd masz te dane, ludzie, którzy nie robią zapasów już chleba nie kupują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 7 godzin temu, fluber napisał: Update: 15 marca 24747 przypadkow 1809 zgonow 7.31% 16 marca 27980 przypadkow 2158 zgonow 7.71%. Coraz gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 42 minuty temu, RappaR napisał: Wpisz sobie po prostu testosterone immunology i czytaj Efekt Zahaviego a to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 W Tym kraju wszystko je się z chlebem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, fluber napisał: 7.31% czy to już powód do sporych obaw? nie jestem na bieżąco muszę przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: czy to już powód do sporych obaw? nie jestem na bieżąco muszę przyznać Moim zdaniem to pokazuje ze smiertelnosc znaczaco wzrasta gdy jest za duzo przypadkow w jednym momencie. To na pewno niepokojace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy to już powód do sporych obaw? nie jestem na bieżąco muszę przyznać W uk, stanach, Hiszpanii, Holandii czy Francji tak. W Niemczech so so, ale raczej tez tak. W Polsce zobaczymy czy zamknięcie granic zadziała. Jak tak to tez jest mocne so so, ale mamy szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a skąd masz te dane, ludzie, którzy nie robią zapasów już chleba nie kupują? Bo widzę w sklepach codziennie tych ludzi, których kilka dni temu widziałem z taczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, Sebastian napisał: Bo widzę w sklepach codziennie tych ludzi, których kilka dni temu widziałem z taczkami Też zrobiłem zapasy też łażę normalnie do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, fluber napisał: Moim zdaniem to pokazuje ze smiertelnosc znaczaco wzrasta gdy jest za duzo przypadkow w jednym momencie. To na pewno niepokojace. czy przedział wiekowy ludzi najczęściej umierających się zwiększa, jeszcze niedawno widziałem dane, które mówiły, że śmietelność jest o wiele większa wśród osób 60+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy przedział wiekowy ludzi najczęściej umierających się zwiększa, jeszcze niedawno widziałem dane, które mówiły, że śmietelność jest o wiele większa wśród osób 60+? Wątpię. Dalej jest 100% effort na młodych, po prostu starych się zaczyna ignorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi