Sylvinho. Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: #Spoldzielnia Spódzielnia jest tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: #Spoldzielnia Nic dziwnego, że Qcin szybko poczuł się jak wśród swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Hipotetycznie. Biore Nicka, przed koncem sezonu przedstawia mi swoja oferte kontraktu. I teraz pytanie: ile moze mi zaspiewac przy swoich wspolczynnikach lojalnosci, chciwosci i checi zwyciestwa? Jaki zespol jest wystarczajaco dobry dla grajkow z wysokim tym ostatnim wspolczynnikiem? Finalista konferencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Hipotetycznie. Biore Nicka, przed koncem sezonu przedstawia mi swoja oferte kontraktu. I teraz pytanie: ile moze mi zaspiewac przy swoich wspolczynnikach lojalnosci, chciwosci i checi zwyciestwa? Jaki zespol jest wystarczajaco dobry dla grajkow z wysokim tym ostatnim wspolczynnikiem? Finalista konferencji? Nie wiem, czy ktoś będzie znał odpowiedź. Za dużo zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Hipotetycznie. Biore Nicka, przed koncem sezonu przedstawia mi swoja oferte kontraktu. I teraz pytanie: ile moze mi zaspiewac przy swoich wspolczynnikach lojalnosci, chciwosci i checi zwyciestwa? Jaki zespol jest wystarczajaco dobry dla grajkow z wysokim tym ostatnim wspolczynnikiem? Finalista konferencji? Tego nikt Ci nie powie, musisz czekać do zakończenia sezonu, żeby się dowiedzieć. A co do chęci zwyciężania to w zakładce 'team history' masz 'win rating' czym on wyższy tym lepiej, możesz sobie porównać swój win rating do drużyn z topu to będziesz miał mniej więcej obraz tego jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dzień 70 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 78 - 76ers 132 play-by-play Suns 100 - Clippers 98 play-by-play Kings 92 - Trailblazers 108 play-by-play Lakers 128 - Pistons 120 play-by-play Pacers 115 - Cavaliers 96 play-by-play Nuggets 121 - Warriors 102 play-by-play Hawks 114 - Bulls 128 play-by-play Heat 119 - Grizzlies 105 play-by-play Rockets 112 - Jazz 98 play-by-play Raptors 99 - Bucks 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Powrót Davisa i duet Davis-Malone to chyba jedyna nadzieja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Let's go @Tecu, let's go! O, widzę że właśnie z Tobą wdupiłem dobrze, że normalną taktyką bo by było że się podłożyłem Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cieszy mnie Finley który ładnie odcisnął Grizz na wyjeździe. To bardzo wymagający przeciwnik z Lbj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 55 minut temu, ignazz napisał: Cieszy mnie Finley który ładnie odcisnął Grizz na wyjeździe. To bardzo wymagający przeciwnik z Lbj Moi 10 mecz w 10 dni, twoi wypoczęci, tak tylko mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, ignazz napisał: Cieszy mnie Finley który ładnie odcisnął Grizz na wyjeździe. To bardzo wymagający przeciwnik z Lbj to bierz go też w ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 23 minuty temu, mac napisał: to bierz go też w ATF Team czeka na Ciebie w SimBaskecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Miami Heat są w trakcie Rodeo Trip. mam kolejne 5 wyjazdów. w tak ciężkiej walce bez Campbella ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzień 71 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 84 - Pacers 116 play-by-play Trailblazers 98 - Suns 126 play-by-play Lakers 90 - Wizards 93 play-by-play Bulls 111 - Hornets 89 play-by-play Clippers 111 - Spurs 126 play-by-play Mavericks 123 - Celtics 107 play-by-play Nuggets 123 - Jazz 100 play-by-play Rockets 125 - Grizzlies 103 play-by-play Raptors 82 - Knicks 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Darell Griffith - DEN - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Marcus Camby 20/22 Nash 41 minut dzielnie pod koszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Clippersi w modnym ostatnio ustawieniu, dzielnie stawiali opór mlodym Spurs. Swietny mecz pary guardów Pachulia - Bogut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Marcus Camby 20/22 Nash 41 minut dzielnie pod koszem Musi się poprawić w post chłopak bo coś go dominują pod koszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzień 72 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 88 - Pistons 109 play-by-play Cavaliers 93 - Warriors 101 play-by-play Heat 92 - Bulls 110 play-by-play Mavericks 100 - Magic 127 play-by-play Timberwolves 114 - Lakers 111 play-by-play Nuggets 141 - Celtics 95 play-by-play Kings 81 - Wizards 113 play-by-play Raptors 111 - Hawks 114 play-by-play Suns 90 - Sonics 114 play-by-play Spurs 106 - Grizzlies 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dale Davis - DET - 24 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 ahahahhaha Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi