MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: Ale na pewno Dirkowi za plecami przydałby się jakiś kozak w obronie, szczególnie że Hamilton w obronie jest cieniutki i to też na e pomaga W tym meczu Dirk zatrzymał Eldena Campbella na 3/16 z gry, a Hamilton Granta Hilla na 6/27. Not Bad @Qcin_69 widzę odpalił też protokół hard tank Zero zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: W tym meczu Dirk zatrzymał Eldena Campbella na 3/16 z gry, a Hamilton Granta Hilla na 6/27. Not Bad @Qcin_69 widzę odpalił też protokół hard tank Zero zdziwienia. Mowilem że na mecze z Kings, Celtics i Hornets będę gral takim ustawieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: W tym meczu Dirk zatrzymał Eldena Campbella na 3/16 z gry, a Hamilton Granta Hilla na 6/27. Not Bad @Qcin_69 widzę odpalił też protokół hard tank Zero zdziwienia. No w tym meczu tak dlatego Mavs wygrali, ale to spore zaskoczenie jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Mowilem że na mecze z Kings, Celtics i Hornets będę gral takim ustawieniem I co ci to da, procz jakies tam satysfakcji i zrobienia komus na zlosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Tez mu na picku zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jakos mu dziwnie widze zalezy, albo sie tankuje albo nie, a nie ze na niektore mecze sie mniej tankuje a na niektore wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: I co ci to da, procz jakies tam satysfakcji i zrobienia komus na zlosc? Moze Duranta ja strasznie nie lubie oszustw w grach internetowych, więc nie mam zamiaru nikogo tego ulatwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja pi****le a czy to jest k**** zabronione w jakims regulaminie? Ma byc podobno ale poki co nie ma wiec korzystam z tego wiec wypierdalac z takimi oskarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Ma byc podobno ale poki co nie ma o! w sumie ASG minął, więc zaraz może nasmaruję posta co tam ustaliliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Ice23 napisał: Ja pi****le a czy to jest k**** zabronione w jakims regulaminie? Ma byc podobno ale poki co nie ma wiec korzystam z tego wiec wypierdalac z takimi oskarzeniami No yo czemu sie mnie czepiasz że i ja z tego korzystam? czy jest gdzieś w tegulaminie punkt że mozna tankowac albo z wszystkimi albo z nikim? Jak ktos chce wygrac mecz to i ja chce z nim wygrac, jak ktos specjalnie sie podklada to cóż, sprobuje mu to utrudnic a Nash jako center bardzo mi to ulatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Po co te nerwy.. i tak będzie loteria, a ten jeden czy dwa winy pewnie nic nie zmienią. Druga sprawa to taka, że póki co każdy może układać team jak chcę więc dziwne jest czepianie się kogoś za to jaki skład ustawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja tam się cieszę ze są jakieś emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, SlaKB napisał: Po co te nerwy.. i tak będzie loteria, a ten jeden czy dwa winy pewnie nic nie zmienią. Loteria na starych zasadach, więc każdy mecz ma znaczenie. To są spore różnice, nie to co obecnie. Zgaduje, że nie idzie zmienić zasad na obecne? Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Loteria na starych zasadach, więc każdy mecz ma znaczenie. To są spore różnice, nie to co obecnie. Zgaduje, że nie idzie zmienić zasad na obecne? Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mi się łza w oku kręci jak widzę „stabilność” pewnych zasad i mechanizmów. Jakbym był w siedzibie przy ul. Bitwy Warszawskiej 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Mi się łza w oku kręci jak widzę „stabilność” pewnych zasad i mechanizmów. Jakbym był w siedzibie przy ul. Bitwy Warszawskiej 7 Nowi przyszli i próbują burzyć ten ład i porządek Jesteśmy jak Marry Poppins! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Można łatwo napisać program do losowania na nowych zasadach. Nawet wrzucić go na stronę, jeżeli mamy dostęp do plików na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 30 minut temu, eMeS napisał: Można łatwo napisać program do losowania na nowych zasadach. Nawet wrzucić go na stronę, jeżeli mamy dostęp do plików na serwerze ale losowanie to nie problem -> raczej ręczne przepychanie tego potem w gierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 10 godzin temu, julekstep napisał: Mavs to imho jeden z większych zawodów RS. Kirilenko jest totalnym studem (top-10 player), Dirk jest trochę dziwny, ale też fajny, Rip się niesamowicie rozwinął od czasów kiedy był u mnie - taki core w bieda-konferencji zachodniej powinien luźno dać walkę o HCA a tu są poniżej PO póki co Problem w ich GM, który zamiast sprzedać Dirka i pozwolić Kirilence grać na pf do której to ma najlepsze warunki, lansuje tą białą parówę. Dirk ma dobry postD ale ogólnie na centra się nie nadaje ale szkoda mi go sprzedawać, z sentymentu ;] 10 godzin temu, Krzemo napisał: Roger za dużo w taktyce miesza. Odkąd nie "trenuje" ustawień na demie, to średnio u mnie z taktyką, więc sporo racji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 6 godzin temu, eMeS napisał: Można łatwo napisać program do losowania na nowych zasadach. Nawet wrzucić go na stronę, jeżeli mamy dostęp do plików na serwerze Tak jak mówi Julek, gra losuje kolejność. Gdybyśmy losowali ją tu na forum to później w grze musiałbym do skutku losować, żeby wyszła identyczna (mogło by zająć parę minut albo parę godzin, różnie bywa) albo po loterii w grze robić jakieś dziwne rzeczy jak wymiany pickow między teamami, żeby ustalić prawidłową bo kolejność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi