SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A Brown w Heat nie chcę oddać piłki Hillowi w sumie to Hill poza pierwszymi dwoma sezonami nie grał nigdy z typem gracza, który zjada posiadania jak Brown a być może bardziej mu odpowiada mniejsze skupienie na scoringu, a większe na innych aspektach i bycie bardziej all-around 21 minut temu, Roger napisał: lol RIP grał cały mecz dziś. Hamilton jakby nie był taki słaby w obronie to by całkiem fajny grajek był, szczególnie na tym kontrakcie. W ataku całkiem dobry się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dee Brown to jest objawienie drugiej połówki sezonu. Dodatkowo DD Boozera oraz bardzo dobra deska u Austina i Campbella. Snajper Finley nasz krok 3 w ASG i mam czym grać. Dyskretnie Sully 7 bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Heat są dla mnie ciekawym teamem, w Nets niby na papierze wszystko grało, ale nie chciało to zaklikac, a w Heat wydaję się że dobrze to wygląda i może być fajny run w PO Godzinę temu, Tecu napisał: Zmieniłem taktykę pod mecz z Jazz, ale tuż przed stchorzylem i wróciłem do zwykłej. Teraz nie dowiem się czy Pippen na PG przeciwko Williamsowi to dobry czy zły pomysł Nie dowiesz się, a przy okazji Marion wyjaśnił Pippena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, SlaKB napisał: Nie dowiesz się, a przy okazji Marion wyjaśnił Pippena No, strasznie to wyglądało. Pipen, Olajuwon, Brandon jednocześnie słabe mecze a było blisko. Cóż, trudno Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Eddy Curry zrobił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 uuu Webber graczem tygodnia - byłem pewien że Payton dostanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, julekstep napisał: uuu Webber graczem tygodnia - byłem pewien że Payton dostanie xD Zobacz sobie kto tam został dwa razy POTM jak będziesz coś pisał o biedaMVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Tecu napisał: No, strasznie to wyglądało. Pipen, Olajuwon, Brandon jednocześnie słabe mecze a było blisko. Cóż, trudno Horacy wrócił do Chicago. Ależ na niego buczeli;) dzisiaj. 0/4 Z gry , 1/6 Z wolnych. Ofensywnie Horka najsłabszy wystep w Jazz. Na szczęście nie jest od rzucania i odbił sobie na Big00 i Akeemie, 19 zbìorek, 5 as, 5 bloków, 2 przechwyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 cholera mnie Grizz dojechali 3 ... do czego to podobne, składam protest, mecz ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dzień 66 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 115 - Timberwolves 97 play-by-play Mavericks 101 - Heat 89 play-by-play Wizards 113 - Grizzlies 104 play-by-play Hawks 106 - Pacers 143 play-by-play 76ers 123 - Bulls 98 play-by-play Kings 105 - Trailblazers 100 play-by-play Suns 114 - Clippers 109 play-by-play Warriors 98 - Pistons 107 play-by-play Bucks 88 - Raptors 97 play-by-play Celtics 77 - Cavaliers 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rajon Rondo (Trailblazers) - 6 Dale Davis (Pistons) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu trade Magic - Hawks wklepany tradycji stało się zadość - w ostatni dzień kontuzji Mielonego połamał się Davis Iverek - uciekaj z tej umieralni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dawno nie czułem takiego rozczarowania. Dee graczem meczu ale wyraźna porażka. Mavs gratuluje. Hill 27 rzutów dostał. Sztab lekarski Pistons do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Dawno nie czułem takiego rozczarowania. Dee graczem meczu ale wyraźna porażka. Mavs gratuluje. Hill 27 rzutów dostał. Mavs to imho jeden z większych zawodów RS. Kirilenko jest totalnym studem (top-10 player), Dirk jest trochę dziwny, ale też fajny, Rip się niesamowicie rozwinął od czasów kiedy był u mnie - taki core w bieda-konferencji zachodniej powinien luźno dać walkę o HCA a tu są poniżej PO póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dirk to ma jakies mega problemy z faulami, ciezko w sumie powiedziec dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 13 minut temu, julekstep napisał: Mavs to imho jeden z większych zawodów RS. Roger za dużo w taktyce miesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Dirk to ma jakies mega problemy z faulami, ciezko w sumie powiedziec dlaczego Nie radzi sobie z większymi i silniejszymi PFami, którzy potrafią coś w ataku, ale te 35 mpg gra więc nie ma tragedii niby. Co do moich kontuzji to jest cyrk jakiś, powiem szczerze że nie pamiętam, żeby jakiś team w jednym sezonie miał tyle kontuzji. Chociaż akurat Davis po ASG trochę zjechał z poziomem to może ta przerwa dobrze mu zrobi. I przy okazji zaczyna mnie strasznie wkurwia Haywood, w obronie spoko, ale w ataku tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: I przy okazji zaczyna mnie strasznie wkurwia Haywood, w obronie spoko, ale w ataku tragedia. To nie Ty się dopytywałeś, czy jest jakiś gorszy ofensywnie center od Bradleya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: Nie radzi sobie z większymi i silniejszymi PFami, którzy potrafią coś w ataku 7'0, 245 no chucherko to nie jest Jak na moje to połączenie słabego Q z Drive D w połączeniu z relatywnie słaba obroną pod koszem całej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, julekstep napisał: To nie Ty się dopytywałeś, czy jest jakiś gorszy ofensywnie center od Bradleya? Na pewno nie Haywood, jest słaby ale Bradley to pewnie najgorszy all-time który grał 30 mpg 2 minuty temu, eMeS napisał: 7'0, 245 no chucherko to nie jest Jak na moje to połączenie słabego Q z Drive D w połączeniu z relatywnie słaba obroną pod koszem całej drużyny No w sensie chodzi mi o atletycznych murzynów xd Ale na pewno Dirkowi za plecami przydałby się jakiś kozak w obronie, szczególnie że Hamilton w obronie jest cieniutki i to też na e pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Na pewno nie Haywood, jest słaby ale Bradley to pewnie najgorszy all-time który grał 30 mpg nah. mniej strat, fg ma fatalne...ale on oddaje po 3 rzuty na mecz, więc to i tak boli mniej niż 37% Haywooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: nah. mniej strat, fg ma fatalne...ale on oddaje po 3 rzuty na mecz, więc to i tak boli mniej niż 37% Haywooda No niezbyt, na gościa można mieć totalnie wyjebane, a taki Haywood chociaż jak jest sam pod koszem to trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi