SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 A sam Gilliam mimo wieku to dalej spoko scorer 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Zaraz się okaże, że Samb był x-factorem tego spotkania. Na Hakeemie też jakieś bloki notował. Może dam go do pierwszej piątki. Chyba lepszy fit do STATa. O'Bryant to póki co sobie z faulami kompletnie nie radzi, ale Samb to rzeczywiście trochę lepszy obrońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @BMF nowym GMem Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 49 minut temu, SlaKB napisał: @BMF nowym GMem Suns. A na centrze w Suns gra Marcus Camby xd kmwtw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ja myślałem o @BMF ale sądziłem, że ciężko będzie mu się odnaleźć w tych realiach. Niby widziałem, że podgląda Nas, ale nie sądziłem że będzie chciał grać. Fajnie, fajnie to może i @tangiers by się zdecydował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 20 minut temu, Qcin_69 napisał: A na centrze w Suns gra Marcus Camby xd kmwtw Mogę przyjąć dziada za spadające jbc odciążę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja myślałem o @BMF ale sądziłem, że ciężko będzie mu się odnaleźć w tych realiach. Będzie, ale jak Slakb do mnie napisał, to miałem takie: give it a try. No i faktycznie mnie rozbawiło, że mam CP3 i Camby'ego w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Na moje to BMF wzial Suns tylko po to zeby Camby wyladowal w klubie kokosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 20 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja myślałem o @BMF ale sądziłem, że ciężko będzie mu się odnaleźć w tych realiach. Niby widziałem, że podgląda Nas, ale nie sądziłem że będzie chciał grać. Fajnie, fajnie to może i @tangiers by się zdecydował? 3 teamy jeszcze są dostępne, także spieszyć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Na moje to BMF wzial Suns tylko po to zeby Camby wyladowal w klubie kokosa Pierwsza decyzja - Marcus Camby na trading blocku. żartuję, coś tam gra chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Będą wyniki w przeciągu godziny czy raczej lepiej iść spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Prosiłbym o wrzucenie Garnetta do mojego składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 7 minut temu, Sylvinho. napisał: Prosiłbym o wrzucenie Garnetta do mojego składu Będzie po dzisiejszej kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jako, że @january milczy od dwóch dni to skłaniam się ku ofercie @Qcin_69, tak więc na ten moment dzięki pendingowi Qcin przejmie raczej Nasha i Sheeda. Czy ta oferta Qcina też będzie oczekiwać 3 dni na lepszą czy od razu będzie klepana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Jako, że @january milczy od dwóch dni to skłaniam się ku ofercie @Qcin_69, tak więc na ten moment dzięki pendingowi Qcin przejmie raczej Nasha i Sheeda. Czy ta oferta Qcina też będzie oczekiwać 3 dni na lepszą czy od razu będzie klepana? January trejd potwierdził w środę, pendig upływa jutro. Nowy trejd - nowy pending. Dzień 49 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 105 - Warriors 86 play-by-play Sonics 135 - Knicks 111 play-by-play Cavaliers 98 - Magic 94 play-by-play Hornets 90 - Bucks 103 play-by-play Rockets 123 - Kings 71 play-by-play Lakers 101 - Mavericks 93 play-by-play Pistons 112 - Nets 105 play-by-play Timberwolves 80 - Jazz 111 play-by-play Suns 122 - Trailblazers 107 play-by-play Grizzlies 115 - Celtics 90 play-by-play Heat 96 - 76ers 119 play-by-play Pacers 90 - Bulls 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rip Hamilton - DAL - 7 days Pat Ewing - PTB - 3 days Rickey Brown - MEM - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 34 minuty temu, cvbe napisał: Jako, że @january milczy od dwóch dni to skłaniam się ku ofercie @Qcin_69, tak więc na ten moment dzięki pendingowi Qcin przejmie raczej Nasha i Sheeda. Czy ta oferta Qcina też będzie oczekiwać 3 dni na lepszą czy od razu będzie klepana? wydaje mi się, że w dobrym tonie byłoby już tych ugadanych dealów nie cofać. Taka moja ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: wydaje mi się, że w dobrym tonie byłoby już tych ugadanych dealów nie cofać. Taka moja ocena. Nie ma nic nieeleganckiego w stosowaniu się do reguł. Wszyscy wiemy, że jest 3 dniowa zasada pendingu, trejd wchodzi w życie po ustalonym czasie i nie można jej traktować jako pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Cavs wygrali 6 mecz z rzędu, a Hornets chyba jednak nie powalczą o te PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 kolejny close game przegrany pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 32 minuty temu, MarcusCamby napisał: wydaje mi się, że w dobrym tonie byłoby już tych ugadanych dealów nie cofać. Taka moja ocena. C'mon, nie wiem jeszcze co robię, w beGM bym miał zablokowany deal przez Was jako rookie, tu jeszcze mam opcję pendingu więc mam nadzieję, że January się nie obrazi o zwykłe granie wg reguł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi