julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie daj się prosić, stary Ja myślę, że nawet Ignazz jak zagadać to odstąpi Ci Miami Heat. Jest też Hawks z Wadem just sayin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: @Alonzo ja gram od zeszlego sezonu, pierwszym moim ruchem było wyjasnie Jordana xd polecam gierke, tutaj jest pro Kultura Organizacji Plus decyduje komputer a nie glosiki Czlowiekow Morza- do tego na te gre - do tej pory- przeznaczalem 20minut na sezon a bylem w top5 najaktywniejszych Gmow xd także zachęcam mocno, ponakuriwac sie na dwoch frontach jakoś tak, hm, milej Dobra, dobra fajna gierka, ale szanujmy się. BeGM to GOAT wszystkich internetowych zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Jest też Hawks z Wadem just sayin Gdzie jest Haslem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Jest też Hawks z Wadem just sayin c*** z Wade. Kluczowe pytanie dla Alonzo to gdzie jest Udonis Haslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie daj się prosić, stary Ja myślę, że nawet Ignazz jak zagadać to odstąpi Ci Miami Heat. Jasne. Dla gry wszystko. Sprawdź @Alonzo kto w Heat ma rekord klubu w punktach. I podejmij decyzje. Nie jest za późno abyś brał Heat. Ale o Robinsonie wtedy musimy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 7 minut temu, SlaKB napisał: Jak masz ochotę Alonzo to mamy jeszcze wolne teamy i fajnie by było jakbyś dołączył 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie daj się prosić, stary Ja myślę, że nawet Ignazz jak zagadać to odstąpi Ci Miami Heat. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: @Alonzo ja gram od zeszlego sezonu, pierwszym moim ruchem było wyjasnie Jordana xd polecam gierke, tutaj jest pro Kultura Organizacji Plus decyduje komputer a nie glosiki Czlowiekow Morza- do tego na te gre - do tej pory- przeznaczalem 20minut na sezon a bylem w top5 najaktywniejszych Gmow xd także zachęcam mocno, ponakuriwac sie na dwoch frontach jakoś tak, hm, milej Doceniam Panowie Waszą próbę zmotywowania mnie, ale aktualnie naprawdę nie dam rady UD i Wade to podstawa - wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Jasne. Dla gry wszystko. Sprawdź @Alonzo kto w Heat ma rekord klubu w punktach. I podejmij decyzje. Nie jest za późno abyś brał Heat. Ale o Robinsonie wtedy musimy pogadać Roster zawsze możesz zachować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: Porobiłbym coś, ale wyglada na to, że do draftu czy FA mam urlop A gdzie ta banda prospektow i 3 1sty za Pierca? Nie bedzie dealu jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dzień 45 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 124 - Celtics 103 play-by-play 76ers 144 - Raptors 101 play-by-play Trailblazers 111 - Hornets 90 play-by-play Nets 89 - Bulls 103 play-by-play Grizzlies 116 - Mavericks 112 play-by-play Hawks 94 - Spurs 108 play-by-play Pacers 122 - Warriors 113 play-by-play Lakers 106 - Kings 108 play-by-play Knicks 112 - Wizards 107 play-by-play Heat 118 - Magic 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Benoit Benjamin (Cavaliers) – 3 dni (Jammed Finger) Scottie Pippen (Bulls) – 7 dni (Blurred Vision) Dwight Howard (Grizzlies) – 6 dni (Severe Migraines) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Z tymi Kings, to Wy to specjalnie robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Hahahhahahahahahahhahahahahahaha @MarcusCamby hahahahahahahhahahahahahhhhabahhhhhhhhha gdzie hdjrnfjnd In rhjf In fndndm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Kolejna wysoka porażka Gdzie ten difens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Heat 118 - Magic 117 Łołołiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Hahahhahahahahahahhahahahahahaha @MarcusCamby hahahahahahahhahahahahahhhhabahhhhhhhhha gdzie hdjrnfjnd In rhjf In fndndm Czy to ostatnie to miała być przyśpiewka, gdzie moje berło i korona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Kolejna wysoka porażka Gdzie ten difens Hej, podrzuc mi na priv swoja taktyke by zwiekszyc szanse na Duranta 1 minutę temu, Krzemo napisał: Łołołiła Julekstep jak nie gra na bota to juz nie jest taki kozak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, Krzemo napisał: Łołołiła Jednak ten Brown nie taki zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 oszukaństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ustawiłem Robinsona na Webbera i mimo ze Chris zagrał świetnie to Dee Brown zrobił swoje. To Miami zaczyna grać. I nie wiem jak to ze Boozer wrócił już bo wczoraj miał jeszcze 1 dzień kontuzji. zwycięstwo cieszy choć dziękuje @julekstep za porady. uczciwy i pomocny GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 9 minut temu, Ice23 napisał: Z tymi Kings, to Wy to specjalnie robicie? Moze za szybko sie poddales? Moze jednak warto powalczyc zwłaszcza że Zachod slabiutki a Jordan wypoczety 2 minuty temu, julekstep napisał: oszukaństwo Dalej bedziesz przekonywal że Martin to lepszy prospekt niż Bynum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Jednak ten Brown nie taki zły Tam Sullinger w 2 ostatnich meczach robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi