julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 7 godzin temu, SlaKB napisał: Musisz usunąć apostrof i zrobić Patrick OBryant. Nie wiem dlaczego ale od jakiegoś czasu jest z tym problem, to samo było z Shaqiem. podziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: podziałało Mów mi wujku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Mów mi wujku to przed wrzutem csvki trzeba pamiętać, żeby powywalać to będzie szybciej niż z poziomu bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, january napisał: Ten ze mną ? Z moich informacji wynika, że inny Zdzisław Ptak chyba musi zmienić ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) tutaj oglaszamt transfery dla nowych odgornie 3 dni pendingu (przez ten czas mozna sie rozmyslec, ktos moze dac lepsza oferte itp) Edytowane 16 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: tutaj oglaszamt transfery dla nowych odgornie 3 dni pendingu (przez ten czas mozna sie rozmyslec, ktos moze dac lepsza oferte itp) Z tego co pamiętam to pending obowiązuje w pierwszym sezonie nowego GMa. Teraz, MarcusCamby napisał: Charlotte Hornets in: Amare Stoudamire, 1st pick 2033 Spurs Charlotte Hornets out: - San Antonio Spurs in: - San Antonio Spurs out: Amare Stoudamire, 1st pick 2033 Spurs @Pablo81 Marcus, nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dobra. Teraz niech stara gwardia napisze jak z perspektywy naszej gry to się rozkłada na czynniki pierwsze chcemy nowi poczuć flow tej gry po prostu a wymiana prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Już jest w odpowiednim temacie. Czekam na komentarze, że pewnie zostałem wydymany Dwójka draftu z 2027 ma coś do udowodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Z jednej strony masywna zrzuta salary o którym w szczegółach nie rozmawialiśmy jeszcze ale gracz dobry. Z czego wynika taka wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Czekam na komentarze, że pewnie zostałem wydymany Nie - imho b.dobry trade. Nawet powinieneś być wygranym (inna sprawa, że Pablo przez salary był trochę pod ścianą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 17 minut temu, ignazz napisał: Dobra. Teraz niech stara gwardia napisze jak z perspektywy naszej gry to się rozkłada na czynniki pierwsze chcemy nowi poczuć flow tej gry po prostu a wymiana prosta Amare ma swoje ograniczenia i jest z lekka przepłacony, z drugiej strony jest solidnym graczem, a na FA nie jest łatwo kogoś dobrego pozyskać. A Pablo jest w ciężkiej sytuacji finansowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Czy moi Heat nie są w podobnej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: A Pablo jest w ciężkiej sytuacji finansowej I przede wszystkim ma dwóch lepszych 'big menów' + generalnie ma team, który ciągle powinien się poprawiać (sporo potencjały), więc małym kosztem załatwił swoje problemy + na najbliższym FA za MLE może mu się udać złapać jakiegoś ciekawego rozgrywajka (czego mu teraz brakuje, żeby wejść poziom wyżej - IMHO). Camby za miłą dopłatą dostaje względnie sensownego grajka (mocno przepłaconego, ale on nie ma problemów z kasą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Czy moi Heat nie są w podobnej sytuacji W razie czego Van Exela mogę za cap space wziąć, by Ci ulżyć w niedoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Czy moi Heat nie są w podobnej sytuacji Teraz już tak. Boozer to +/- ten sam case co Amare i też macie po jednym fajnym prospekcie (Gay i Roy, imho Roy lepszy). Ty masz dodatkowo Dee Browna i Robinsona, więc jesteś lepszy na tu i teraz, ale masz ciągle bardziej zawalone salary (Camby ma jeszcze spore pole do manewru). Po namyśle jednak stwierdzam, że masz lepsze perspektywy bo imho Roy ma sufit na wielokrotnego all-NBA grajka, gdzie u Gaya wydaje mi się że max to borderline all-star (ale tutaj 1-2 campy mogą mocno zmienić ich postrzeganie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Po namyśle jednak stwierdzam, że masz lepsze perspektywy bo imho Roy ma sufit na wielokrotnego all-NBA grajka, gdzie u Gaya wydaje mi się że max to borderline all-star (ale tutaj 1-2 campy mogą mocno zmienić ich postrzeganie). To kto wziął Gaya z wyższym pickiem nad Royem? Myślałem, że z Gaya to jakiś kot będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 9 minut temu, MarcusCamby napisał: To kto wziął Gaya z wyższym pickiem nad Royem? Myślałem, że z Gaya to jakiś kot będzie Może być fajnym two-wayem, ale Roy może być mega-ofensywną bestią. Ofensywna bestia PG/SG > two-way SF (Dominique Wilkins i jego 'kariera' pozdrawiają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Qcin już cygani Nawet przyjaciół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Qcin już cygani Nawet przyjaciół Japa tam, miałes oferte zycia na stole to oczywiscie przycambiles i wziales wafla Amare xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Qcin już cygani Nawet przyjaciół Czy ja wiem, Garnett fajny grajek. Dawałem więcej, Qcin nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi