KeepItDirty Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 11.02.2020 o 17:05, eF. napisał: Mam pytanko, bez urazy. Czy Ty zazwyczaj jesteś 'na bani' jak tworzysz te posty? @Me Myself and I Jeśli to prawda, to straszna wiocha. K*rwa, Kobe Burger... Bania to po litrze, na forum wbijam po 3 perelkach i cwiartce. Zadowolony, Detroit ziomie? no ale faktycznie, pisalem to w zlosci swego czasu. Zaslug jak 5 ringow, w tym dwa po erze grania na plutonie nie zaneguje. Mimo, ze fanem jego nigdy noe bylem. Styl bycia. Mnie poprostu draznil. Kto zna jego biografie wie, ze umawial sie chocby z fajna suka i co robil co wieczor? Przeklepywal jej na vhs mecze z ligii wloskiej. To jest juz zaburzenie psychiczne i nijak ma sie z rywalizacja. Ale jestem pelen szacunki, ze pomimo airballi w czasach lakers, dalej nawal te swoje game winnery, nawet jak kosztowaly to zespol z kalifornii punkty. Oplacilo sie. A jego 81 pkt zapamietam na zawsze, a wczesniej 63?! Jak nie wyszedl bodaj z toronto (sorka, nie uzywam neta, pamiec bywa zawodna) tez bo szedl na podobny 75+ wynik. Niesamowity koszykarz, ale juz nie moglem zdzierzyc piszac post co czytam. Polowa to jakies bzdury nijak honorujace go jako czlowieka czy sportowca. A tragedie zdarzaja sie codzien wsrod naszych bliskich. Zawsze na forum panowalo przekoanie, ze Kobe overrated, shaq 3 ringi itp a nagle caly temat jakby die hard fani od zawsze to pisali. To mnie zniesmaczylo i dopiero po przetrawieniu zlosci w spokoju odpisuje. Wybacz i wybaczcie fanii Kobasa. Szanuje go jako sportowca, ale nie jako czlowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 https://tidal.com/celebrationoflife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Wspaniała uroczystość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Interesująca, emocjonalna wypowiedź Jordana, na którego widać, że mocno wpłynęła ta śmierć i mogliśmy zobaczyć po wielu latach znowu MJ"a w łzach tylko tym razem w fatalnych okolicznościach, bo wtedy wstępował do Hall Of Fame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Chwyta za serce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Cytat The wrongful death lawsuit filed by Vanessa Bryant in Los Angeles Superior Court on Monday said the pilot was careless and negligent by flying in cloudy conditions Jan. 26 and should have aborted the flight that killed all nine people aboard. https://www.espn.com/nba/story/_/id/28773196/vanessa-bryant-sues-helicopter-company-deaths Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Wrzucam tu, bo w takim dniu kojarzy się tylko z jednym... Współczuję Lambowi, to może być koniec kariery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 ktoś kojarzy ten pix w ogóle? da się to nabyć czy total fejk? mega sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 https://giftlockers.com/products/moment-of-victory?fbclid=IwAR1WKezHOdg_JK3Gj76yxjrS8EKgMseMU0HEhQR9W2TLsZZEXuLBjHXQ43g tez mysle czy nie zamowic, niby pare osob pisze w komentarzach ze legitne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Kubbas napisał: https://giftlockers.com/products/moment-of-victory?fbclid=IwAR1WKezHOdg_JK3Gj76yxjrS8EKgMseMU0HEhQR9W2TLsZZEXuLBjHXQ43g tez mysle czy nie zamowic, niby pare osob pisze w komentarzach ze legitne Zamówiłem to, jak (albo jeżeli) przyjdzie dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 17:07, Van napisał: Zamówiłem to, jak (albo jeżeli) przyjdzie dam znać I jak? Coś się ruszyło w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Raven2156 napisał: I jak? Coś się ruszyło w tym temacie? Nie. Niby dwa tyg jeszcze nawet nie minęły, a piszą o 10-18 dniach. Jak do pierwszego tyg mają nie będzie mozna będzie śmiało uznać, że to ściema i wywaliłem kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Przesyłka mi ciągle nie przyszła jakby ktoś ciągle zainteresowany był, napisałem maila i tłumaczenie oczywiście sytuacja z covid.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 a co ten tracker pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 To przecież nie ich wina, ruch samolotowy został znacząco ograniczony. Jak już poszło to kiedyś dojdzie BTW, wierzysz w autentyczność tego podpisu? 24 dolce za canvę podpisaną przez ikoniczną gwiazdę, która niedawno zginęła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi